Töltődjön fel a Jizera-hegység gyönyörű és csendes természeti környezetében. A Lengyelországi Hotel Świeradów *** a Jizera-hegység közelében, Świeradów-Zdrój fürdővárosban található. Élvezze ki a félpanziós ellátást és a hotel sóbarlangjába való belépőt. A környék természeti szépségeinek felfedezését még könnyebbé teszik a hotelben bérelhető Nordic Walking botok. Ha pedig elfáradt a kirándulásban, a professzionális masszőrök kényeztetését utalványunknak köszönhetően kedvezményesen élvezheti.

A szálláshelyről

A Hotel Świeradów *** a Jizera-hegység lengyel oldalán, Świeradów-Zdrój fürdővárosban található, mindössze 8 km-re a cseh határtól. Ez a hely minden évszakban tökéletes választás az aktív pihenéshez. A település szíve a fürdőpark és a fürdőház körül helyezkedik el. A település 80 m hosszú colonnádja a leghosszabb vörösfenyő oszlopsor Sziléziában. A település másik büszkesége az évben üzemelő aquapark (2,1 km).

A környéket gazdag túra- és kerékpárút-hálózat szövi be. Fellátogathat például a Czerniawska kopa (6 km) tetején lévő kilátótoronyba, ahonnan csodás kilátásban lehet része. A családosok sem fognak unatkozni, hiszen a Jizera Stack (5 km) hegy akár gyalog, kerékpárral vagy felvonóval is meghódítható.

Ha télen látogat ide, jó hír, hogy a legközelebbi síközpont, a Ski & Sun mindössze 2,6 km-re található, a népszerű Sklarska Poruba síközpont pedig csupán 20 km-re van.

Hol fogok aludni?

Szállása a 32 hangulatos szoba egyikében lesz, ahol minden szobában a kényelmes ágy mellett műholdas TV, WiFi kapcsolat, telefon, hűtőszekrény, széf (felár ellenében) és privát fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A hotelnek van egy saját étterme is, ahol egész nap ízletes lengyel és nemzetközi ételeket fogyaszthat.

Felár ellenében grillezési lehetőség is rendelkezésre áll.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egy kellemes kirándulás után a szálloda sóbarlangjában lazíthat,. Emellett a hotel wellnesse masszázsokat és egyéb SPA kezeléseket is kínál.

Hotel Świeradów ***

Hotel Świeradów ***

Piłsudskiego 29 , Świeradów - Zdrój
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Waldemar Kryger Cégjegyzékszám: 639858159


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
5 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Extra szolgáltatások
Étterem
Kerékpártároló
Sítároló
Wellness

A szálláshely környéke

Busz megálló
0,2 km
Aquapark
2,1 km
Sípálya
2,6 km
Sífutás
1 km

Utazási tippek

Cieplicei-i termálfürdő

Cieplicei-i termálfürdő Utazási tipp

A Cieplice Termálfürdő Lengyelország egyik legnépszerűbb termálfürdője, amely a Cseh Köztársasággal közös határtól nem messze található (Harrachovtól 30 km-re). A rekreációs és sportmedencék nagy komplexuma Jelenia Hora központjában található. Cieplice és környéke két műemlékparkból áll: a Norvég és a Fürdő parkból. A kellemesen meleg, gyógyító hatású víznek köszönhetően teljesen feltöltődhet majd és úgy fogja éreznni, hogy nem is akar már többet hazamenni.

Mit a várja a termálfürdőben?

  • Úszómedence úszósávokkal
  • 2 termálmedence vizes
  • Szabadtéri termálmedence
  • Szabadtéri rekreációs medence vízicsúszdával
  • Gyermekmedence attrakciókkal

A termálfürdőben egy SPA-részleg is található, ahol 3 féle szaunában (finn, gőz- és infraszauna), egy pezsgőfürdőben vagy hóbarlangban is feltöltődhet.. Van egy tepidárium, valamint fűtött nyugágyak is.

Nyitvatartási idő:

  • Minden nap 8:00 - 22:00 között.

Belépő:

  • Felnőttek: 20-76 PLN/belépő a medencékbe, 42-90 PLN/belépő a medencékbe és a SPA-részlegbe.
  • Kedvezményes belépő: 18-56 PLN/belépő a medencékbe, 35-68 PLN/belépő a medencékbe és a SPA-részlegbe.
További információ
Szklarska Poreba Dínópark
Szklarska Poreba Dínópark
Szklarki vízesés
Szklarki vízesés
Jizera hegység
Jizera hegység