Vegye az irányt a lengyelországi Świeradów-Zdrój fürdővárosa felé és szálljon meg a nagyszerű Park Hotel KUR & SPA **** szállodában, ami közvetlenül a város híres fürdőparkja mellett található. A nagyszerű elhelyezkedés mellett a szálloda büféreggelivel és felszolgált vacsorával várja.

A szálláshelyről

A Park Hotel KUR & SPA **** a lengyelországi Świeradów-Zdrój fürdővárosában fogadja vendégeit. Az itteni pihenésre a szálloda professzionális spa kezelései teszik fel a koronát.

A Świeradów-Zdrój gyógyfürdőt a Jizera-hegység veszi körül, így biztosítva festői hátteret. A terület híres gyógyhatású ásványvízforrásairól, amelyeket már 1572-ben felfedeztek. A város központjában egy 80 méteres oszlopcsarnok egy fürdőpark található. Nem kell sokkal messzebb menni , ahhoz sem hogy igénybe vehessük a helyi aquapark (1,3 km) szolgáltatásait.

A Jizera-hegység szépségeit kerékpáron és gyalogosan is felfedezheti. Kapaszkodjon fel például a Stóg Izerski hegy csúcsára (1 107 m tengerszint feletti magasság), ahol egy ikonikus hegyi kunyhó (5 km) áll. Nem bánja meg azt sem ha a Kwisa folyó híres vízesése (3,7 km) felé veszi az irányt. Nincs messze a Óriás-hegység sem, ahol megmászhatja a legmagasabb hegyet, a Snezkát (41 km) vagy élvezheti a Sklarki vízesés (20 km) csodálatos látványát.

A téli szezonban ne hagyja otthon a síléceit. A szállodához legközelebb a gyermekekre specializálódott Bambino (700 m) található. Akik kicsit nagyobb kihívásra vágynak azok számára SKI & SUN Świeradów Zdrój (1,1 km) pályáit ajánljuk.

Hol fogok aludni?

Szállását a kényelmes és stílusosan berendezett szobák egyikében foglalhatja el, ami zuhanyzóval, WC-vel és hajszárítóval felszerelt privát fürdőszobával rendelkezik. Ezenkívül a szobában íróasztal, szekrény, TV, széf, vízforraló és hűtőszekrény található. És persze a ingyenes WiFi kapcsolat is rendelkezésre áll.

A következő lehetőségek közül választhat:

  • A Standard kétágyas szobában (17-30 m2) franciaágy található. Továbbá a tágas szoba mindennel felszerelt, amire egy kétfős utazás alatt szükség lehet.

  • A Superior kétágyas szobát (20-30 m2) franciaággyal, ülősarokkal, két karosszékkel és egy pótágyként használható kanapéval rendezték be. A tágasabb szoba a legmagasabb igényeknek is megfelel.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda elegáns belső térrel rendelkező étterme változatos svédasztalos reggelivel és vacsorával várják. A nap többi részében pedig menü formájában válogathat a lengyel konyha specialitásai közül, amiket friss és minőségi alapanyagokból készítenek.

Az étterem két teremmel - Olivia és Stone - és egy, a fürdőparkra néző napos terasszal rendelkezik, ahol igazi élmény egy csésze kávé mellett pihenni. Ahogy a stílusos Lobby bárban is szívesen készítenek önnek egy kávét vagy egy finom koktélt.

Hol kapcsolódhatok ki?

Bízza magát a szálloda szakembereire és lazuljon el a szálloda spa kezelései vagy masszázsai során.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda folyosóin híres lengyel művészek festményeit csodálhatja meg.

Park Hotel Kur & Spa ****

Park Hotel Kur & Spa ****

Orzeszkowej 2 , Świeradów - Zdrój
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
W. BUCZYŃSKI SPÓŁKA JAWNA Cégjegyzékszám: 230407930


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 25 Zł/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Sítároló
Fitness
Minibár
Hajszárító
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Távolság a fürdőtől
0,5 km
Busz megálló
0,7 km
Aquapark
1,7 km
Sípálya
1,1 km
Sífutás
1,1 km

Utazási tippek

Świeradów-Zdrój fürdőváros

Świeradów-Zdrój fürdőváros Utazási tipp

Świeradów-Zdrój egy kellemes fürdőváros, amely az Alsó-Sziléziai vajdaságban található, kb. 5000 ember lakossal. A város sorsának meghatározó éve volt 1572, amikor Leonard Thurneysser berlini orvos felfigyelt a helyi források gyógyító hatására, ami befolyásolta a város későbbi irányvonalát a gyógyfürdői szolgáltatások felé. A helyi látnivalók közül különösen érdemes megnézni az 1899-ben neogótikus stílusban épült Szent József-templomot. Ha sportolni támadna kedve, talál egy minigolfpályát, egy gördeszkaparkot vagy egy vízi parkot is.

További információ
Świeradów-Zdrój ösvény a felhők között
Świeradów-Zdrój ösvény a felhők között
Szklarki vízesés
Szklarki vízesés
Lengyel Óriáshegység
Lengyel Óriáshegység