Látogasson el a csehországi Trebic városába és szálljon meg a Grand Hotel *** Trebic szállodában. Utalványunknak köszönhetően ízletes félpanziós ellátásban lesz része. Lazuljon el a masszázsfúvókákkal felszerelt úszómedencében, valamint kényeztetését fokozza majd a szauna és a pezsgőfürdő is. Jó hír, hogy a szálloda a városközpontban, az UNESCO műemlékek közelében található.

A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon élvezetes volt az itt töltött idő. A szálloda teljesen megfelelt a leírásnak, és mindent megkaptunk, ami az utalványon szerepelt. A személyzet nagyon kedves volt, mindenben eleget tettek a kérésünknek. A szoba rendben volt, de örültünk volna a gyakoribb takarításnak. A szálloda elhelyezkedése is nagyszerű, rövid sétára található az állomástól, mégis a központban van. Az általunk meglátogatott nevezetességek közül a Masaryk-kilátót, a zsidó negyedet, a Szent Procopius-bazilikát és a Třebíčben található számos csodálatos kávézót ajánljuk.”

Markéta Zuziaková - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-3 2022

A szálláshelyről

A Grand Hotel *** Třebíč egy felújított kongresszusi szálloda a csehországi Trebic városának történelmi központjában. A szálloda elhelyezkedésének köszönhetően közel lesz minden látnivalóhoz, nem csak az UNESCO nevezetességekhez. Érdemes megnézni a Szent Prokopiusz-bazilikát, sétáljon egyet a zsidó negyedben vagy látogasson el Waldstein-kastélyhoz. Télen pedig a sí szerelmesei meghódíthatják a Jalovec síterepet (13 km) is.

Hol fogok aludni?

Szállása a 100 szoba egyikében lesz, amelyek többnyire kétágyas szobák pótágyazás lehetőségével. Minden szoba LCD TV-vel, széffel, WiFi kapcsolattal és privát fürdőszobával rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az Elipso étteremben ízletes reggeliket és vacsorákat fogyaszthat a félpanziós ellátásnak köszönhetően, de egy kávéra és desszertre is betérhet. Itt tartózkodásuk alatt nemzetközi fogásokat, valamint a cseh konyha különlegességeit kóstolhatják meg.

Hol kapcsolódhatok ki?

A mesés kikapcsolódáshoz látogasson el a Relax központba, ahol egy masszázsfúvókákkal ellátott ellenáramoltatós medence, szauna és pezsgőfürdő áll rendelkezésre, akár hét fő részére.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szállodában bowling pálya is rendelkezésre áll. Így esténként vagy esős napokon is jól szórakozhat.

Grand Hotel *** Třebíč

Grand Hotel *** Třebíč

Karlovo náměstí 5 , Třebíč
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Dušan Švonja Cégjegyzékszám: 48883247


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
300 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Baby barát
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,2 km
Távolság a fürdőtől
10 m
Busz megálló
1,5 km
Sípálya
2 km

Utazási tippek

Třebíč

Třebíč Utazási tipp

Ha Csehországban jár, semmiképpen ne hagyja ki a kissé elfeledett Trebicet, a város a világörökségi helyszíneken kívül számos műemlék és jelentős épület városa. A városközpontban található a Karlovo náměstí (Károly tér), ami Csehország egyik legnagyobb tere. Ez a UNESCO műemlékekkel teli város Morvaország nyugati részén, a Vysočina régió délkeleti sarkában található. Nagyon gazdag történelme egészen 1101-ig nyúlik vissza.

Melyek Trebic látnivalói?

  • Szent Prokopiusz bazilika
  • Kastély területe (Wallenstein kastély-erdőudvar)
  • Bencés kolostor

A város legmagasabb pontján emelkedik a Szent Márton templomhoz tartozó 75 méter magas torony. Ennek közelében áll a kapucinus templom és a Szent Václav és Szent Ludmilla templom, valamint az evangélikus templom. A Károly téren található a Malovaný dům (Festett ház), ahol a galéria és az információs központ működik, és a Černý dům (Fekete ház), ami egy étterem és a Cirill és Metód testvériség épülete.

Trebic a természet és a pihenés szempontjából is sok felfedeznivalót kínál - a Cseh Köztársaság egyik ökológiailag legtisztább területén található. A Jihlava folyó partján fekszik a Polanka nevű strand is. Az 1933-ban létesített faöltözők még mindig remek állapotban szolgálják eredeti céljukat. A tervezés Bohuslav Fuchs munkája volt. Itt zajlottak 1992-ben a Játék határok nélkül vetélkedői, amiket a helyi csapat meg is nyert, és a döntő után az Azori-szigetekre utazhattak jutalomként. Az úgynevezett Kanciborkán áll a szélmalom, amely bőrhulladék feldolgozására használtak, ma azonban már nem működik.

További információ
Szent Procopius-bazilika
Szent Procopius-bazilika
Laguna Aquapark
Laguna Aquapark
Jihlava
Jihlava