Pihenéssel, szórakozással és kirándulásokkal teli kikapcsolódás várja a Hotel Opera ***-ban. A Jaroměřicei kastélyt közvetlenül a szálloda ablakából láthatja, valamint a történelmi érdekességeket is egy rövid sétával elérheti. Tegyen egy kellemes kirándulást és fedezze fel a közeli településeket, mint Třebíč, Vranov vagy Znojmo. A kirándulással töltött nap után pedig szórakozzon a bowlingpályán, vagy lazítson egyet a privát finn szaunában. Utalványunknak köszönhetően egy ízletes reggeli, vagy félpanziós ellátás is várja.

A szálláshelyről

A Hotel Opera *** Trebic közelében, Jaroměřice nad Rokytnou cseh településen található. Közvetlenül a szállodából mesés kilátás nyílik a barokk jaromeřicei kastélyra (230 m), amelyet lenyűgöző francia kertjének köszönhetően "morva Versailles-nak" is neveznek. Jaromeřice gazdag kulturális és történelmi emlékekben. Ezen a településen született az író és költő Otokar Březina, akinek saját múzeumát (220 m) is megtekintheti. A város műemlékei között érdekes látnivaló lehet még a Szent József kápolna (140 m) vagy a Szent Katalin kápolna (550 m). Ezen kívül felfedezheti a közeli Priložanyt (3,4 km), ahol a Rolnice Múzeumba is tehet egy látogatást.

Rengeteg látnivaló várja a környéken, elmehet például Trebicbe, Vranovba vagy Znojmóba. Trebicben (14,3 km) a gyönyörű reneszánsz kastélyt is megcsodálhatja, amely eredetileg egy kolostor volt és az UNESCO műemléklistáján is szerepel. Jelenleg a trebici Felvidéki Múzeum kezeli és itt található például az Élettelen természet világa című kiállítás, a Wallenstein család Trebicben vagy az Utazás az időben című interaktív kiállítás is. Meglátogathatja a zsidónegyedet, a St. Procopius bazilikát vagy egy 1836-ból származó Szélmalmot is.

Vranov nad Dyjí (30 km) település elsősorban a Vranovi gát strandjáról és vízerőművéről ismert, de ennél sokkal több látnivaló is van itt. Látogasson el a szerelmesek kilátójához, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik Vranov környékére, vagy a Vranov nad Dyjí kastélyba is elmehet, ahol több mint 20 szobában csodálhatja meg a 18. és 19. századi belső tereket, vagy tegyen egy érdekes kirándulást az egykori iskolaépületben található tükörlabirintusba.

Znojmóban (33,2 km) sem maradhat le egy arisztokrata kastély meglátogatásáról, ezúttal a gótikus Znojmói-kastély várja Önt a Szent Katalin rotundával. Fedezze fel a erődítményt, vagy látogasson el a kastély előudvarán található egykori sörfőzdébe, ahol a sörfőzésnek szentelt kiállítást is megtekintheti. Mindenképpen hagyjon helyet a napirendjében a Znojmo földalatti felfedezésére, amely egy 27 km hosszú, négyszintes pince és folyosók rendszere.

Hol fogok aludni?

Szállását egy Comfort plus szobában (43 m²) foglalhatja el, amiben a két klasszikus ágyon kívül pótágy is található, így akár 3 személy elhelyezésére is alkalmas. A szoba privát fürdőszobával, WC-vel, íróasztallal, TV-vel és WiFi kapcsolattal is rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében húsételek, finom hamburgerek, pizzák, saláták és húsmentes ételek széles választékából válogathat.

Hol kapcsolódhatok ki?

Teljesen kikapcsolódhat a privát finn szaunában, amelyhez egy kis pihenőszoba, fürdőszoba, valamint WC is tartozik. Emellett profi szakemberek kezére bízhatja magát a klasszikus, sport- vagy relaxáló masszázsok során. A szauna és a masszázs igénybevételéhez előre foglalás szükséges.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha egy kis kikapcsolódásra vágyik, akkor látogasson el a szálloda játéktermébe, ahol két bowlingpálya, biliárdasztal, darts- és csocsóasztal, valamint zenegép ál a rendelkezésére.

Hotel Opera ***

Hotel Opera ***

Komenského 996 , Jaroměřice nad Rokytnou
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Dajpr s.r.o. Cégjegyzékszám: 05753040


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00 - 18:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
250 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Konferencia terem
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
17,1 km
Sípálya
27,8 km
Sífutás
10 km

Utazási tippek

Jaroměřice nad Rokytnou

Jaroměřice nad Rokytnou Utazási tipp

Jaroměřice nad Rokytnou egy település Csehországban, a Třebíči járásban. Kis mérete ellenére rengeteg látnivalót kínál a turistáknak. Ellátogathat a cseh író és költő Otokar Březina szülőházához, vagy megismerkedhet a zeneszerző František A. Míči életével és munkásságával is. A legnagyobb látványosság azonban a névadó barokk kastély a csodálatos francia kerttel és a Szent Margit templommal, amelyet semmiképp nem érdemes kihagyni.

Mit érdemes megnézni Jaroměřice nad Rokytnou városában:

  • A város meghatározó látványossága - a barokk Jaroměřice na Rokytnou kastély
  • Szent Margit-templom
  • Kórház a Szent Katalin kápolnával
  • Otokar Březina Múzeum
  • Szent József kápolna
  • Az egykori katonai ellátó raktár magtárai

Jaroměřice nad Rokytnou környékén is számos érdekes hely található. Például a közeli Příložany tanya ahol a magán mezőgazdasági múzeumban megismerkedhet a régi vidéki élettel.

Třebíč
Třebíč
Vranovi-gát
Vranovi-gát
Znojmo
Znojmo