Látogasson el a családi kézben lévő Rampušák Panzióba, ahonnan könnyen megközelíthető lesz a gyönyörű természet és a nagyszerű látnivalók. A túrázáshoz szükséges energiát a svédasztalos reggelik biztosítják, a kirándulásokkal teli napot pedig vacsorával zárhatja le.

A szálláshelyről

A Rampušák Panzió közvetlenül a csehországi Rokytnice központjában található, amely a Sas-hegység kapuja. A környék ideális túrázásra és kerékpározásra. A vendégháztól néhány lépésre található a Rokytnice kastély (200 m) és a Sas-hegység múzeuma (300 m). Népszerű turisztikai célpontok közé tartozik a Potštejn (25 km) és a Kolowrat kastély, vagy a Kézműves Múzeum Letohradban (20 km).

A téli sportok szerelmesei értékelni fogják a síközpont közelségét, amely mindössze 300 m-re található a vendégháztól. Nagyszerű síelésre van lehetőség a Říčky (10 km) vagy Bartošovice síközpontokban.

Hol fogok aludni?

Szállása a 11 szoba egyikében lesz, amelyek kényelmes ágyakkal és fotelekkel, valamint wifi-hozzáféréssel és privát fürdőszobával rendelkeznek.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A vendégház kis homlokzata, amelyet hagyományos fa zsindelyek védenek teljesen leveszi majd a lábáról. A szobákon kívül egy stílusos kandallóval felszerelt hegyi kocsma, egy társalgó a vadásztrófeák gyűjteményével és egy nyári ülőhelyekkel ellátott terasz is tartozik hozzá. A félpanziós ellátás mellett az egész nap nyitva tartó étteremben ebédmenüvel is várják. Az étterem vadételekre specializálódott, és hétvégén a vadételek mellett régi hagyományos cseh ételeket is készít.

Penzion Rampušák

Penzion Rampušák

Náměstí T.G.M. 5 , Rokytnice v Orlických horách
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Jiří Pokorný Cégjegyzékszám: 12999369


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
50 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 50 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Kerékpártároló
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Baby barát
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,2 km
Busz megálló
0,3 km
Sípálya
1 km
Sífutás
0,4 km

Utazási tippek

Sas-hegység

Sas-hegység Utazási tipp

A Sas-hegység Északkelet-Csehországban, a lengyel határ közelében található. A legmagasabb csúcsa, a Velká Deštná 1115 méter magasan fekszik. A hegy tetején található egy kilátótorony, ahonnan jó idő esetén kiváló kilátás nyílik a környező régióra. A Sas-hegység területét számos túrázásra és kerékpározásra alkalmas útvonal hálózza be, télen pedig a sífutók és lesiklók számára tartogat kihívásokat. A hegység fő útvonala a piros jelzésű Alois Jirásek-ösvény. A történelem kedvelői számos katonai erődítmény és bunker maradványait is megvizsgálhatják itt.

A legszebb kirándulási célpontok:

  • Anna kilátótorony
  • Rychnov nad Kněžnou kastély
  • Potštejn várának romjai

A Sas-hegység városaiban megismerheti a hagyományos cseh népi építészet remekeit, a legszebb épületek például Rokytniceben csodálhatóak meg.

További információ
Rychnov nad Kněžnou városa
Rychnov nad Kněžnou városa
Deštné v Orlických horách település
Deštné v Orlických horách település
Anna kilátótorony
Anna kilátótorony