A Hotel Studánka **** tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnének kiszakadni a mindennapok nyüzsgéséből. Az Észak-csehországi Sas-hegység gyönyörű vidékén mintha megállna az idő. Pihenjen egy modern wellness központban, élvezze a helyi specialitásokat és gyönyörködjön a kényelmes, történelmi stílusban berendezett szobákban. Tegyen kirándulást a környék gyönyörű kastélyainak egyikéhez, vagy kóstolja meg a helyi mikro sörfőzdék italait.

A szálláshelyről

A Hotel Studánka **** és a pár méterre álló Vila *** az Észak- csehországi Orlické-hegységben találhatóak, csak egy rövid távolságra Rychnov nad Kněžnou városától. Töltődjön fel a wellness részlegben, vagy kiránduljon a környező régióban, amely túrázásra és kerékpározásra invitálja Önt.

Érdemes végigmenni a Podorlická sörös kerékpárúton, amely 49 km hosszúságával a leghosszabb és legizgalmasabb kerékpárút Csehországban, hiszen számos sörfőzde mellett vezet el. Látogasson el a Kostelec nad Orlici kastélyba (12,4 km), amelynek története a 19. század elejére nyúlik vissza, vagy az Opočno kastélyhoz (21,9 km), amely a Hluboká kastély után a második leglátogatottabb arisztokrata rezidencia Csehországban.Ha lenyűgöző panorámában szeretne gyönyörködni a Vrbicei kilátótorony (13 km) (30 m) meghódítása egy tökéletes program.

A közeli Rychnov nad Kněžnou-ban (3,6 km) megtekintheti a Kolowrat kastélyt, amely jelenleg a Sas-hegyi Múzeum és Galéria kiállításának ad otthont, a lenyűgöző Szentháromság templomot, vagy a gyönyörű Szent Havel templomot. Nyáron mártózzon meg a a Včelný-erdő közepén található természetes medencében, télen pedig korcsolyázzon a városi jégpályán.

Hol fogok aludni?

Szállása a Hotel Studánka **** épületében vagy a szomszédos Villa *** épületben található kényelmes szobák egyikében lesz. Minden szoba privát fürdőszobával és WiFi csatlakozással rendelkezik, a történelmi stílusú belsőnek** köszönhetően pedig úgy érezheti magát, mintha egy kastély vendége.

A Villában *** található kétágyas szoba (23-35 m²) 2 külön ággyal (franciaággyá alakítható), LCD TV-vel, íróasztallal, fotelekkel és egy kis kanapéval ellátott ülősarokkal, minibárral és széffel várja vendégeit. A szobába 1 pótágy elhelyezésére is van lehetőség. A fürdőszobában zuhanyzó és hajszárító található, illetve egyes szobákhoz erkély is tartozik.

A Hotel Studánkába **** található kétágyas szoba (35 m²) egy kényelmes franciaágyat kínál, LCD TV-vel, íróasztallal, ülősarokkal és egy kis kanapéval, amely szükség esetén pótágyként is használható. A fürdőszoba zuhanyzóval, hajszárítóval és fürdőköpennyel várja. A szobához egy erkély is tartozik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a kertre.

A Hotel Studánkába **** található apartman (92 m²) akár 3 fő részére is tökéletes választás. Az apartmanban egy nagy franciaágy és egy kanapéágy található, valamint egy nagy fürdőszoba zuhanyzóval és fürdőkáddal, hajszárítóval és fürdőköpennyel. Emellett egy tágas nappali ülősarokkal és TV-vel, egy Íróasztal, minibár, széf és privát erkély is a vendégek kényelmét szolgálja.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A félpanzió részeként bőséges reggelit és svédasztalos vacsorát fogyaszthat a Madlena éttermében. Ebédre ajánljuk, hogy próbálja ki a klasszikus menü néhány finom fogását. A Jan Havlíček séf vezetésével működő étterem a cseh különlegességekre specializálódott, és a közeli Třebešov farm termékeit, valamint az Orlické-hegység legjobb vadhúsát használja fel. Az étterem szívesen alkalmazkodik az ételérzékenységgel rendelkező vendégek igényeihez is. A finom ételeket pedig a helyi forrásból származó szikvízzel öblítheti le.

Egy kellemes kávéért, házi készítésű desszertért vagy friss limonádéért keresse fel a szálloda Kafé Jiří Šlitr éttermét, amelynek szabadtéri teraszán ülve pihenhet. Esténként kellemes környezetben üldögélhet a Pod Studánkou bárban ahol üdítőitalok, borok, likőrök és koktélok széles választékával várják. A hidegebb hónapokban akár a pattogó kandalló mellett is felmelegedhet.

Hol kapcsolódhatok ki?

A korszerűen felszerelt wellness központban teste és lelke tökéletesen ellazulhat. Az ellenáramoltatással és masszázspaddal ellátott relaxációs medence (27 °C), a pezsgőfürdő (35 °C) és a Kneipp-taposó kényelmét szolgálja. Felmelegedhet a finn szaunában és gőzfürdőben, majd pihenhet egyet a napozó réten. Tegye teljessé az élményt a Yin-Yang hidromasszázsfürdőben aromaterápiával, vibrációs masszázzsal, kromoterápiával és zeneterápiával. Ha pedig kényezetetni szeretné magát próbálja ki a masszázsok és szépészeti kezelések egyikét.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A tágas konferenciatermek mellett a szálloda saját színpaddal is rendelkezik különböző kulturális rendezvények számára. Az aktív pihenést kedvelő vendégek élvezni fogják a kerékpárkölcsönző, a minigolfpálya, a bowlingpályák, a szabadtéri fitnesz adta lehetőségeket. Mindemellett egy edzőterem és egy multifunkcionális pálya is várja a sportolókat. A szálloda segít továbbá szabadtéri gokartok kölcsönzésében is Rychnov nad Kněžnou városából.

Vila *** a Hotel **** Studánka

Vila *** a Hotel **** Studánka

Letovisko Studánka 505 , Rychnov nad Kněžnou
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
MATRIX HOTELS s.r.o. Cégjegyzékszám: 28802055


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
9:30-ig
Háziállat
300 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Sítároló
Fitness
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
4 km
Busz megálló
0,7 km
Sípálya
12,2 km
Sífutás
10,5 km

Utazási tippek

Rychnov nad Kněžnou városa

Rychnov nad Kněžnou városa Utazási tipp

Rychnov nad Kněžnou, Karel Poláček író szülővárosa, így nem csoda, hogy a népszerű könyv, az Öten voltunk mi cselekménye is ebben a városban játszódik. A főszereplők szobra, amely a Rychnov Panská utcában látható, szintén erre utal. Azonban ennél sokkal több látnivaló is van itt. Menjen el a A régi és az új kastélyba, csodálja meg a művészetet a Kastély képtárában, és nézze meg a Szent Havel-templomot vagy a Szentháromság és Slavín templomot. Ha nem szeretne városnézésre indulni, akkor irány a szórakozás vagy a kikapcsolódás. Rychnov nad Kněžnou városában bowlingot, squash-t, teniszt és tollaslabdát játszhat. Emellett motorbicikliket és quadokat is bérelhet, vagy elmehet úszni is egyet. A sör szerelmeseinek mindenképpen meg kell kóstolniuk a helyi sörfőzde hagyományos sörét.

További információ
Častolovice vára
Častolovice vára
Öten voltunk tanösvény
Öten voltunk tanösvény
Včelné Natúrpark
Včelné Natúrpark