Fedezze fel a csehországi Hradec Králové történelmi központját és szálljon meg a korabeli U České koruny *** szállodában, amely kényelmes szállást kínál mindennel, ami egy nyugodt pihenéshez szükséges. Utalványunknak köszönhetően ízletes svédasztalos reggelivel várják, hogy kellő energiája legyen a város felfedezéséhez.

A szálláshelyről

A Hotel U Ceske koruny a csehországi Hradec Kralove történelmi központjában, a Nagy tér (140 m) közvetlen közelében található. A szálloda elhelyezkedésének köszönhetően tökéletes a bájos városközpont felfedezésére, ahol számos érdekes látnivaló található. Ha szeretne egy kis energiát meríteni a természetből, látogasson el a szomszédos Žižkovských sadů park (750 m) területére, ahol a nyári hónapokban az itt megrendezett fesztiválok egyikére is ellátogathat.

A városban barangolva számos történelmi emlékművet fedezhet fel. Látogasson el például a 20. század elejéről származó zsidó zsinagógához (1 km), vagy sétáljon le a fantáziadús Gočár-lépcsősoron (230 m). Ne hagyja ki a város nevezetességét, a Szentlélek katedrálist (350 m), amely a Nagy teret uralja. A Fehér toronyból (300 m), a város legmagasabb épületéből nagyszerű kilátás nyílik az egész városra és a környező vidékre.

Műszakilag és művészetileg is vonzó hely a Labská elektrárna Hučák (800 m), amely egy szecessziós gőzerőmű az Elbán. A művészetkedvelők más épületekben is gyönyörködhetnek, mint például a Modern Művészeti Galériában (120 m). Ha gyerekekkel utazik, vigye el őket a Planetáriumba (4,4 km), a Kukoricalabirintusba (1,5 km) vagy egy sétára a Jirásek-parkba (650 m).

A város mögött egy gyönyörű táj található, amely ideális feltételeket kínál a kerékpáros és túrázó kirándulásokhoz. A természetért a Sas-hegység, Prachovské skály (57 km) vagy Óriás hegység felé vegye az irányt, ahol a téli sport szerelmesei a sípályákat is meghódíthatják.

Hol fogok aludni?

Szállása a szálloda történelmi főépületében található duplaágyas szobában lesz, amely két különálló ággyal rendelkezik, amelyek igény esetén összetolhatók franciaággyá. A szoba felszereltségéhez műholdas TV, WiFi hozzáférés, széf, mini hűtőszekrény és nyáron ventilátor tartozik. Privát zuhanyzós fürdőszoba piperecikkekkel és hajszárítóval is rendelkezésre áll.

Ha gyermekkel utazik, válasszon háromágyas szobát, amelyek klasszikusak. A felszereltség egyébként megegyezik az előző opcióéval.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda alagsori, korhűen berendezett kávézójában változatos svédasztalos reggelit szolgálnak fel friss péksüteményekkel, valamint hideg és meleg ételek széles választékával. A reggeli 7:30-tól 9:30-ig áll rendelkezésre.

Hotel U České koruny ***

Hotel U České koruny ***

Tomkova 180/11 , Hradec Králové 3
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
SOFTPROFES, s.r.o. Cégjegyzékszám: 60111429


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Előzetes megállapodás alapján térítésmentesen
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,1 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
0,8 km

Utazási tippek

Hradec Kralove

Hradec Kralove Utazási tipp

Látogasson el Kelet-Csehország építészeti gyöngyszeméhez. Hradec Králové számos történelmi emlékművel és modern építészeti alkotással büszkélkedhet. Jelenlegi arculatát két építész - Jan Kotěra és Josef Gočár - alkotta meg a 20. század elején. A városközpontot városképvédelmi területté nyilvánították. A Nagyteret a Gótikus Szentlélek székesegyház, a reneszánsz Fehér torony és a barokk Régi Városháza uralja.

Melyek Hradec Kralove legnagyobb látnivalói?

  • Az óriás akvárium
  • Városi akvárium tengeri hullámokkal
  • Klicper Színház
  • De ne hagyja ki az Eliščina-parton található Kelet-Csehország Múzeumának monumentális városi épületét és a romantikus sétákat a vízparton, vagy akár nézőhajókat az Elbán.

A kerékpározás vagy az in-line korcsolyázás szerelmesei is találnak kedvükre valót. A városban és környékén számos park és tanösvény található.

További információ
Aquacentrum Hradec Králové
Aquacentrum Hradec Králové
Kunětická hora várrom
Kunětická hora várrom
Hrádek u Nechanic kastély
Hrádek u Nechanic kastély