Utazzon el Hostinnéba, élvezze a gyönyörű Penzion 14 családias hangulatát és fedezze fel a környék számtalan látnivalóját. Kiránduljon az mesés Óriás-hegység Nemzeti Parkban, kalandozzon a Dvůr Královében található szafariparkban és mássza meg a híres Sněžka hegyet.

A szálláshelyről

A Penzion 14 Hostinnében található, az Óriás-hegység Nemzeti Park közelében. A családi vállalkozásként üzemelő panzió vendégei szinte az otthonuk kényelmében érezhetik magukat, miközben érdekes programokból sem lesz hiányuk. Az aktív nyaralás kedvelői és a családdal utazók is megtalálják itt a számításukat.

Télen például megnyílnak a közeli síközpontok kapui. Próbálja ki Ön is az 58 kilométernyi sífutópályával büszkélkedő Rudnik Tršće (5,2 km) , a 17 kilométernyi sífutópályával rendelkező Černá hora - Janské lázně (18,6 km) vagy az 5 kilométernyi pályát kínáló Mostek - Debrné (13,8 km) síterepeket. Ugyancsak látogatásra érdemes a Černý Důl (13,1 km), a Mladé Buky (15,4 km), a Kebrlák (18,7 km) síközpont is. Ezenkívül a híres Krkonošská magistrála is áthalad a területen.

Nyáron mártózzon meg a Vrchlabíban elterülő Vejsplachy-tó (15,8 km) természetes vizében, a Dvůr Královéban található Tyrš uszodában (19,6 km), a Trutnov uszodában (17,8 km) vagy a homokos strandjairól ismert, Hořice közelében lévő Dachova-tóban (29,1 km). Egy izgalmas vízi élményért pedig váltson jegyet az Aquacentrum Jánské lázněba (19,2 km), ami egész évben várja a pihenni vágyókat, akik a termál medencékben és a szaunákban pihenhetik a mindennapok fáradalmait.

És ha még mindig nem unta meg a programokat, akkor látogassa meg a Dvůr Králové Zoo (19,5 km) szafaripark különleges állatait, kapaszkodjon fel aSněžka (31,6 km) csúcsára, járja be a csodás Špindlerův Mlýnt (30,4 km) és a Cernohorské tőzeglápot (24,8 km) vagy győzze le félelmét az Óriás-hegység elképesztő lombkorona sétányán (17 km). Egy percig sem fog unatkozni.

Hol fogok aludni?

Szállását a vendégház hangulatos szobái vagy apartmanjai egyikében foglalhatja el. Választásától függetlenül modern kényelem, saját fürdőszoba és központi fűtés várja az egyébként egyedi belsőtérrel rendelkező helységekben.

  • A rózsaszín árnyalatokkal díszített Cseresznye szobát 2 fő részére rendezték be. Így a szobában franciaágy, asztal és székek, a fürdőszobában pedig zuhanyzó található.

  • A Szilva szobát gazdag kék színárnyalatok díszítik és 2 fő részére rendezték be franciaággyal, valamint egy íróasztallal és székekkel. A fürdőszobában itt is zuhanyzó található.

  • Az Akác szoba tágasabb belső térrel rendelkezik. A felszereltségéhez pedig franciaágy, íróasztal, egy kanapéfotel és káddal ellátott fürdőszoba járul hozzá.

  • A Szilfa családi apartman két különálló szobából áll. Az egyikben franciaágy, a másikban pedig két egyszemélyes ágy, míg ülőgarnitúra és asztal mindkét helységben található. A lakosztály fürdőszobája káddal rendelkezik.

  • A Ginko Biloba családi apartman egy kétágyas apartman, melynek tágas hálószobájában egy franciaágyon és egy magasított ágyon (270x200 cm) térhetnek nyugovóra a hotel vendégei. Ezen kívül egy hűtőszekrénnyel és vízforralóval ellátott étkező, egy zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba és egy külön WC gondoskodik kényelmükről a galériás lakosztályban.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A hotel gyönyörű, fából készült bútorokkal és elegáns dekorációval berendezett éttermében kiváló cseh klasszikusokat és nemzetközi specialitásokat készítenek az éhes vendégeknek. A fogásokat érdemes csapolt sörrel vagy a Somnium borászattal közösen összeállított borlap különlegességeivel kísérni.

Az étterem gyakori helyszíne gasztronómiai és kulturális rendezvényeknek is, így könnyen lehet, hogy részese lesz egy különleges grillezésnek, borkóstolásnak vagy zenei koncertnek.

Penzion 14

Penzion 14

Dr. E. Votočka 14 , Hostinné
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
JFM Point s.r.o. Cégjegyzékszám: 28614232


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
30 cm-es magasságig 150 CZK/éj, nagyobb esetében 200 CZK/éj.
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Sítároló
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Busz megálló
1,2 km
Aquapark
19 km
Sípálya
5,5 km
Sífutás
5 km

Utazási tippek

Óriás-hegység Nemzeti Park

Óriás-hegység Nemzeti Park Utazási tipp

Csehország egyik legszebb térségét 1963. május 17.-én nyilvánították nemzeti parkká. A túraösvények és kerékpárutak végeláthatatlan sora a gyakorlott sportolók és a kényelmes séták után vágyakozók igényeit is teljesen kielégítik. A helyi turistaközpontok kultúrális eseményei remek lehetőséget adnak végtagjai kinyújtóztatására. Legyen szó bármiről, az Óriás-hegység egy remek hely a kiránduláshoz. Élvezze a friss levegőt és a nyugalom, illetve a szórakozás kellemes pillanatait.

Az Óriás-hegység nevezetességei:

  • Csehország legmagasabb hegye a Sněžka
  • Mumlavský vízesés (Mumlavský vodopád)
  • Lombkorona ösvény az Óriás-hegységben (Stezka korunami stromů Krkonoše)
  • Ne hagyja ki a Feketehegyi tőzeglápot (Černohorské rašeliniště), a Jilemnicében található múzeumot, az Elba folyó forrásának felfedezését, vagy az Elba vízesést sem

Az Óriás-hegység legérdekesebb városai közé tartozik Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou, vagy Rokytnice nad Jizerou. Janské Lázně városában megtekintheti a helyi kolonnádot, vagy felszállhat a Fekete hegyre (Černá hora) tartó felvonóra. Harrachovban látogassa meg az üveg múzeumot, Špindlerův Mlýn városában pedig pihenjen egy jót az élményfürdőben.

További információ
Dvůr Králové-i Állatkert
Dvůr Králové-i Állatkert
Lombkorona ösvény az Óriás-hegységben
Lombkorona ösvény az Óriás-hegységben
Sněžka
Sněžka