Fedezze fel az Óriás-hegység gyönyörű környezetét és szálljon meg a Residence Ruth ***-ban. Utalványunknak köszönhetően bőséges büféreggelivel, pezsgőfürdővel és szaunával felszerelt privát wellness részleggel várják. Fedezze fel a Janské Lázně környéki nagyszerű természeti kincseket.

A szálláshelyről

A Residence Ruth *** mindössze 300 m-re található a Jánské Lázně fürdő- és üdülőközpont központjától az Óriás-hegységben. Menjen el Janské Lázně (400 m) termálmedencékkel, pezsgőfürdőkkel és szaunavilággal felszerelt vízi világába. Ha kellőképpen kipihente magát, akkor sétáljon egy kellemeset a gyönyörű fürdő oszlopsor (400 m) mentén, amelyet a bécsi Brang építész tervezett.

Kiránduljon egyet a Černohorské tőzegláp (6,6 km) felé, amely a becslések szerint akár 6000 éves is lehet, vagy a Gombaszögi kilátóhoz (2,1 km), amely gomba alakjáról kapta a nevét, és amely különösen fog tetszeni a gyerekeknek. A közelben található a Toadstool farmpark (1,9 km) is, ahol a gyerekek felfedezhetik a játszóteret, valamint az állatsimogató is különösen tetszeni fog nekik. Kicsik és nagyok számára is egyaránt szórakoztató program lehet a 36 akadállyal rendelkező Janske Lazne kötélpark (1 km) meglátogatása, ahol a Residence Ruth *** vendégei 10% kedvezményt kapnak. Közvetlenül a szomszédban található az Óriás-hegység egyetlen drótkötélpályája (0,9 km), amely a Fekete-hegyre visz, közel 1300 méterrel a tengerszint felett. Ha pedig oda van a kilátásért, sétáljon végig a Lombkorona sétányon (2,2 km), ahol egy 45 méter magas toronyból csodálhatja meg az Óriás-hegység Nemzeti Park szépségeit.

Természetesen a téli hónapokban sem fog unatkozni, sőt, az első hó megérkeztével Janské Lázně a síelők, sífutók és más téli sportolók paradicsomává válik. A szállodától mindössze 30 m-re található egy síbuszmegálló, néhány lépésre pedig egy gyermek- és kezdő síközpont (50 m). A síbusz elviszi egészen Cerna Hora - Pec síközpont (1,2 km) nagyobb kihívást jelentő lejtőire, amely Csehország legnagyobb síközpontja 50 km hosszú sípályával.

Hol fogok aludni?

Szállása a vendégház hangulatos szobáinak egyikében lesz, amelyek fabútorokkal és fapadlóval rendelkeznek, valamint a szobából gyönyörű kilátása lesz a vidékre. Minden szobához modern fürdőszoba, zuhanyzóval, mosdóval és WC-vel tartozik. Természetesen minden szobához WiFi hozzáférés áll rendelkezésre, valamint néhány szobához erkély is tartozik, ahonnan kilátás nyílik Janske Lazne városára.

A kétágyas szoba 16 m²-es, amely két egyszemélyes ággyal, egy asztallal hozzá székekkel, egy kis hűtőszekrénnyel, síkképernyős TV-vel és egy szekrénnyel rendelkezik.

A kétágyas szoba franciaággyal valamivel nagyobb (18 m²), amely egy franciaággyal, szekrénnyel, asztallal és székekkel, TV-vel és kis hűtőszekrénnyel rendelkezik.

A háromágyas szoba kb. 20 m²-es, amely egy nagy franciaágyat, egy egyszemélyes ágyat, TV-t, kis hűtőszekrényt, asztalt és székeket, valamint szekrényt kínál.

A négyágyas szoba méretében a legnagyobb (24 m²), amely a franciaágyon kívül egy emeletes ágyat is tartalmaz plusz két személy számára. Természetesen van tárolóhely (szekrény, komód), TV, asztal és székek és egy kis hűtőszekrény is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa napját egy bőséges büféreggelivel. Ebédre vagy vacsorára fedezze fel a közeli éttermek egyikét vagy elkészítheti saját ételét - a szálloda minden emeletén található felszerelt konyhasarkában (indukciós főzőlappal, sütővel, vízforralóval, mikrohullámú sütővel és edényekkel).

Hol kapcsolódhatok ki?

Ha nincs kedve nyilvános fürdőbe menni, akkor látogasson el a szálloda saját wellness részlegébe, ahol pezsgőfürdő, infraszauna és relaxációs nyugágyak várják. Emellett sport- vagy rekreációs masszázst is igénybe vehet, nyáron pedig megmártózhat a szabadtéri medencében.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A téli hónapokban a földszinten a sportfelszereléseit is tárolhatja.

Residence Ruth ***

Residence Ruth ***

Rekreační 86 , Janské Lázně
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
DUFI Plus s.r.o Cégjegyzékszám: 28788460


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Sítároló
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
0,5 km
Sípálya
0,1 km
Sífutás
1 km

Utazási tippek

Jánské Lázně

Jánské Lázně Utazási tipp

A Černá Hora lábánál található Jánské Lázně fürdővárosa, amelynek gyógyító termálforrásait már 1006-ban felfedezték. A helyi víz különösen jótékonyan hat a mozgásszervek, a légzőrendszer és a gyermekbénulás kezelésére. Itt található a szepességi oszlopsor is, a városban pedig csodás villák mellett sétálhat, vagy meglátogathatja a hegyek védelmezőjének,Krakonošnak a szobra. A gyönyörű Keresztelő Szent János-templom és az 1873-ból származó Evangélikus templom is várja a híveket.

Janské Lázně a sportok szerelmeseinek is ideális úticél egész évben. A síelésen kívül az egész évben üzemelő felvonó felső állomásáról nyáron például a Krkonoše kerékpárúthoz visz fel, amely gyermekek számára is alkalmas.

További információ
Lombkorona ösvény az Óriás-hegységben
Lombkorona ösvény az Óriás-hegységben
Óriás-hegység Nemzeti Park
Óriás-hegység Nemzeti Park
Babiččino-völgy
Babiččino-völgy