Látogasson el a Broumovsko és az Adršpach-sziklák vonzáskörzetébe és fedezze fel a természeti szépségeket. Szálljon meg a történelmi Hotel Praha *** szállodában, ahol bőséges reggelivel vagy félpanziós ellátás választása esetén ízletes vacsorával várják.

A szálláshelyről

A Hotel Praha *** szálloda közvetlenül a csehországi Broumov történelmi központjában a téren található, minden oldalról körülvéve a sziklavárosok és mély erdők festői természetével. A szálloda épülete kulturális műemlék, amely már több mint 400 éve folyamatosan szolgálja a vendégeket. A környék bővelkedik vonzó turisztikai célpontokban, amelyek az egész családot szórakoztatják.

Egy nyaralás ebben a cseh környezetben minden természetkedvelőt boldoggá tesz. A Broumovské stěny (7 km) csak egy rövid távolságra van a szállodától. Ebből az érintetlen tájból lenyűgöző kőformációk emelkednek ki kilátópontokkal, ahonnan megcsodálhatja a hatalmas broumovi tájat. A legnagyobb látványosság az Adršpach-Teplice-sziklák (20 km), amelyek páratlanok egész Közép-Európában. Tegyen egy kirándulást ide, hogy megnézze a lenyűgöző sziklaalakzatokat, amelyekben felismerheti a Milence, a Cukors üveggödrök vagy akár az egész Szlone teret is.

Magában a cseh-lengyel határon fekvő Broumovban is sok érdekes látnivaló várja az idelátogatókat. A város meghatározó épülete a csodálatos, barokk stílusban épült Broumov kolostor (120 m). A történelmi büszkeség megtekintése során barokk szobrokat, a torinói lepel másolatát, amelybe állítólag Krisztus testét a keresztre feszítés után csomagolták be, könyvtárat és hiteles belső tereket láthat. Egy kis világi történelmet mesél el a Broumovi sörfőzde (2,3 km), ahol megismerkedhet a gyártási létesítményekkel.

Télen síeljen a broumovi régióban. Itt több nagyszerű síterep található, amelyek kiválóan alkalmasak gyermekes családok és minden lelkes kezdő síelő számára. Látogasson el a Nebíčko (14 km) vagy a Janovičky (8,6 km) síközpontokba.

Hol fogok aludni?

Szállása egy a 60 kényelmesen berendezett szoba egyikében lesz. Kétágyas és ötágyas szobák vagy családi lakosztályok állnak rendelkezésre. Minden szobához privát fürdőszoba és természetesen ingyenes WiFi kapcsolat tartozik. Az egész szálloda akadálymentesített, modern lifttel rendelkezik, és a kerekesszékesek számára külön szoba is kialakításra került.

  • A kétágyas szoba egy kétágyas ággyal, két fotelből álló ülősarokkal és tükörrel ellátott íróasztallal rendelkezik. Van egy szekrény bőséges tárolóhellyel és műholdas TV-vel. A privát fürdőszobában zuhanyzó, WC, hajszárító és szappan található.

  • A háromágyas szoba egy franciaággyal és egy fix, kényelmes pótággyal van berendezve. Három fotel, egy asztal székkel és tükörrel, egy szekrény és egy TV található. A szobához privát fürdőszoba tartozik zuhanyzóval, WC-vel, hajszárítóval és szappannal.

  • A négyágyas szobában egy kétágyas ágy és két további rögzített pótágy található. Továbbá talál egy ülősarkot négy karosszékkel, egy íróasztalt TV-vel és tükörrel, valamint egy gardróbszekrényt. Természetesen van egy saját fürdőszoba WC-vel, hajszárítóval, szappannal és káddal vagy zuhanyzóval.

  • Az ötágyas szoba egy franciaággyal és három fix pótággyal rendelkezik. Fotelekkel és egy kis asztallal ellátott ülősarokkal, műholdas TV-vel ellátott asztallal és szekrénnyel rendelkezik. Természetesen privát fürdőszoba káddal, hajszárítóval, WC-vel és szappannal tartozik hozzá.

  • A két szobás lakosztály két szobával rendelkezik, ahol kényelmesen elfér akár 7 személy is. Az első szobában két egyszemélyes ágy és egy asztal székekkel, a második szobában egy franciaágy, egy emeletes ágy, egy pótágy, egy ülősarok, egy komód és egy TV található. A tágas fürdőszobában kád, zuhanyzó, bidé és hajszárító is a vendéégek rendellkezésére áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda egy hangulatos étteremmel rendelkezik, ahol egész nap finom ételeket fogyaszthat. A cseh konyha klasszikus finomságaiból válogathat, amelyek mellé kedvenc alkoholos vagy alkoholmentes italát is elfogyaszthatja. Az étlapon levesek, főételek és saláták szerepelnek.

Pihenjen a szálloda éttermében egy kirándulásokkal telt hosszú nap után és fogyasszon el egy ízletes vacsorát. Napközben a szálloda hangulatos kávézójában kávét vagy teát fogyaszthat, egy édes kis desszert vagy fagylalt mellett.

Hotel Praha ***

Hotel Praha ***

Mírové náměstí 49 , Broumov
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Broumovská Hotelová s.r.o Cégjegyzékszám: 08164941


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Háziállat díj ellenében hozható 200 CZK/éjszaka (kis fajták), 300 CZK/éjszaka (nagy fajták)
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 60 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Étterem
Kerékpártároló

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 m
Busz megálló
0,4 km
Sípálya
14 km
Sífutás
14 km

Utazási tippek

Adršpach település

Adršpach település Utazási tipp

Adršpach és környéke kétségtelenül az egyik legszebb vidék Csehországban. Ez a festői terület a lengyel határ közelében található a Csehország északkeleti részén. A régió tökéletes hely az aktív pihenéshez. Fedezze fel a titkos sziklavárosokat, hajókázzon a csodás hegyi tavakon, és fedezze fel a helyi látnivalókat.

Mit nem szabad kihagynia, ha ide látogat?

  • az Adršpach-Teplice sziklákat
  • az adršpachi vár romjai
  • az adršpach vízesések

Ellátogathat továbbá az Ostaša és Kočičí sziklavárosba is, vagy a közeli Broumovské sziklafalakhoz. Ha Broumovban látogat, érdemes emellett a barokk kolostort is meglátogatni, amely nemzeti kulturális műemlék.

További információ
Adršpach sziklaváros
Adršpach sziklaváros
Adršpach-vízesések
Adršpach-vízesések
Adršpach várromok
Adršpach várromok