Szállások és látnivalók a Broumov régióban

A Broumov szóról a híres sziklavárosokban magasodó sziklatornyok és falak sokasága juthat eszünkbe. Számos túraútvonal vezet a látnivalókhoz és az olyan fontos építészeti emlékekhez, mint a barokk Broumov-kolostor (a torinói lepel másolata is megtalálható itt) vagy a broumovi sörfőzde.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 1 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Utazzon el a kelet-csehországi Broumov régióba, ahol sok más mellett a Broumovsko Tájvédelmi Körzet gyönyörű sziklafalait és alakzatait valamint kilátótornyait is felfedezheti. Rádaásul a fantasztikus természeti kincsek mellett olyan érdekes kulturális emlékeket is megcsodálhat, amelyekkel máshol nem találkozhat. Az év bármely szakában is érkezne ide, a tökéletes kirándulás garantált!

Túrázás, síelés és kikapcsolódás - erről szól Broumov!

Broumov környéke ideális egy romantikus kiruccanáshoz vagy akár egy családi vakációhoz is. A terület három legfontosabb természeti látványossaga a Broumovi sziklafal valamint az Adršpach és a Teplice sziklaváros, amelyek Európa legnagyobb sziklavárosai közé tartoznak. Itt romantikus sétákat tehet a sziklatornyok és boltívek között, vagy akár meg is mászhatja őket. De érdemes a környéket túrázva is bejárni, hiszen az említett természeti csodákat sűrű erdő öleli körbe. Városnézés céljából látogasson el Broumov városába vagy a Broumov kolostorhoz. De az is teljesen természetes, hogy a túrázással töltött nap után már csak a szálloda wellnessrészlegének szaunájában és pezsgőfürdőjében való pihenésre vágyik.

Télen a terület a téli sportok paradicsomává változik. Póbálja ki Ön is a síelést, snowboardozást vagy akár a sífutást ezen a gyönyörű tájon. A Mladé Buky vagy a Petříkovice síközpont kiváló szolgáltatásaival és alacsony látogatószámával örvendezteti meg Önt.