Ha Ön egy igazi természetbarát, akkor a csehországi U Čmeláků Panzió tökéletes választás lesz, hogy felfedezhesse a Sas-hegység gyönyörű természetét. Szállása egy hangulatos szobában lesz, a vendégházban pedig minden napját ízletes reggelivel indíthatja, valamint félpanziós ellátás választása esetén a házias vacsorákat is megkóstolhatja. Csupán egy rövid sétára lesz a híres Felhők ösvényétől, valamint Velké Losiny-tól.

A szálláshelyről

Az U Čmeláků panzió a Sas-hegységben, Červená Voda településen található. Ha hezitál, hogy mikor érdemes idejönni, a válasz nagyon egyszerű lesz - bármikor. A környező régió ugyanis rengeteg kirándulási célpontot és egyéb tevékenységet kínál az év bármely szakában.

Fedezze fel a Křížová hora (3,7 km), a Suchý Vrch (8,9 km) vagy a Val (7,7 km) kilátótornyokat, míg a fittebbek megmászhatják a Stezce v oblacích (19,9 km) kilátót is, ahol egy 55 méter magas toronyból élvezheti a lenyűgöző kilátást a fák lombjai fölött. A közeli Králíky-ban (6,8 km) meglátogathatja a Katonai Múzeumot, a Városi Múzeumot vagy a Hůrka tüzérségi erődöt is. Egy kellemes séta során eljuthat a Barokk kolostorba (7,6 km).

Kerékpárral vagy autóval induljon Velke Losiny (36 km) felé. Fedezze fel a helyi kastélyt, amely nagyon érdekes történelemmel rendelkezik - ugyanis a 17. században boszorkányperek zajlottak itt. Valószínűleg ezért is szerepela kastély a híres 'A boszorkányok kalapácsa' című filmben. Egy másik nagyszerű látnivaló a Velké Losiny termálfürdő, ahol 9 termálmedencében, 4 féle szaunában vagy egy professzionális masszázsban élvezheti a tökéletes kikapcsolódást.

A téli sport szerelmesei sem fognak unatkozni. A környéken nem csak számos sífutópálya található, de a legközelebbi síközpont, Skiareál Šanov is csak 3 km-re van. Szintén rövid sétával elérhető a Resort Buková Hora - Červená Voda (3,8 km) vagy a Dolní Morava (17 km), ahol Ski centrum Sněžník és Freestyle park Dolní Morava található.

Hol fogok aludni?

Szállása egy az 5 stílusosan berendezett szoba és apartman egyikében lesz. Minden szoba más-más stílusban van berendezve, így mindegyik teljesen egyedi. De minden szobában padlófűtés és WiFi hozzáférés gondoskodik a maximális kényelemről, valamint természetesen privát zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek.

A Skandináv szoba (22 m²) kertre néző skandináv stílusban van berendezve, természetes anyagok felhasználásával. A szobában egy franciaágy, egy összecsukható, pótágyként is használható fotel, egy asztal székekkel és egy konyha található főzőlappal, hűtőszekrénnyel és kávéfőzővel.

A Provence apartman a legnagyobb az összes szoba közül, 38 m²-es, amely 4 ággyal rendelkezik. A szobában egy asztal és székek, valamint egy konyhasarok is található hűtőszekrénnyel, főzőlappal és kávéfőzővel. A belső tér hangulatos, romantikus stílusban van berendezve, amely igazán nagyszerű menedékhely lesz családok és szerelmespárok számára.

A Retro szoba ízlésesen berendezett, korhű stílusú belső terével nyűgözi majd le. A vendégek egy kényelmes franciaágyat és egy kanapéágyat találnak, amely 2 további személy elhelyezésére alkalmas. A szoba teljes mérete 20 m², ablakaiból pedig a hegyekre nyílik mesés kilátás.

A Fa szoba (25 m²) egyedülálló a alvópadlónak köszönhetően, ahonnan éjszaka a csillagokat figyelheti. Ez is elvarázsolja Önt az illatos fával teli belső térrel. A 2 klasszikus ágyhoz még 3 pótágy is tehető, beleértve egy kanapéágyat is.

A Terasz szoba kisebb (12 m²), de ez nem von le a légies hangulatából. Különösen a kültéri teraszra való csatlakozásnak köszönhetően, ahonnan kilátás nyílik a kertre és a közeli Křížová hora kilátótoronyra. A szobában egy emeletes ágy 2 fő részére és egy egyszemélyes ágy található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A vendégház egy családi étteremmel büszkélkedhet, ahol a hagyományos cseh ételekre összpontosítanak. A reggelit és a vacsorát is itt szolgálják fel, amely során élvezheti a szeretettel és friss, helyi alapanyagokból készített ételeket. A specialitások közé tartozik a grillezett pisztráng, amelyet a helyi tavakból fogtak, a tépett sertéshús mártással, a házi gyümölcsös piték vagy a házi savanyított zöldségek.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A lelkes kétkerekű szerelmeseinek jó hír, hogy a vendégházban egy kerékpártároló áll rendelkezésükre, ahol biztonságosan tárolhatják kedvenc kerékpárukat.

Penzion U Čmeláků

Penzion U Čmeláků

Červená Voda, 200 , Červená Voda
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
UBYHOR s.r.o. Cégjegyzékszám: 17810663


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
250 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Gyerek sarok
Sítároló
Előadóterem
Baby barát
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
37,6 km
Busz megálló
0,2 km
Sípálya
3,7 km
Sífutás
3 km

Utazási tippek

Dolní Morava

Dolní Morava Utazási tipp

A Kralický Sněžník hegy lábánál, az Orlické-hegység és a Jeseníky-hegység között fekszik Dolní Morava faluja. A régió meghatározó eleme a Králický Sněžník (1424 m), amelynek csúcsa alatt ered a Morava folyó. A régió egész évben vonzó turisztikai célpont a Dolní Morava Resort látnivalóinak köszönhetően.

Mit érdemes megnézni a régióban?

  • A lombkorona tanösvényt
  • Hegyi és bobpályát
  • A kalandparkot gyerekeknek
  • Az adrenalin parkot

A régió tanösvényeit, gyalog, kerékpáron vagy motorral is felfedezheti, vagy kisvonaton is roboghat az erdőben. A téli hónapokban Dolní Morava vonzó és népszerű síközpont.

További információ
Králický Sněžník
Králický Sněžník
Velké Losiny gyógyfürdő
Velké Losiny gyógyfürdő
Alsó-Moráviai Felhőösvény
Alsó-Moráviai Felhőösvény