Töltsön el egy kellemes pihenést a havasalföldi Hotel Sirákov ***-ban, ahol egy privát wellness-részleg, valamint ízletes félpanziós ellátás várja. Lazítson a privát wellness-részlegben, vegye igénybe a teniszkedvezményt, vagy fedezze fel a környező területet a túraútvonalakon. Kirándulást tehet a közeli Vsetínbe vagy Zlínbe is. A nap végén pedig a szálloda masszázsfoteleiben pihenhet meg.

A szálláshelyről

A Hotel Sirákov *** a Hostýn-Vsetín hegységben, Liptál településen található. A legközelebbi nagyobb városok Vsetín (11 km) és Zlín (22 km), ahol ellátogathat a híres állatkertbe és a romantikus Lešná kastélyt is megcsodálhatja. Fedezze fel a környező vidéket, sétáljon el a Vartovna kilátóhoz (3,5 km), vagy egy kicsit távolabb lévő Pulčínba, ahol megcsodálhatja a Pulčín-sziklákat (30 km). A téli sport kedvelőin ellátogathatnak a Jesenná - Pod Syrákovem síközpontba, amely mindössze 2 km-re van a szállodától.

Hol fogok aludni?

Szállása egy ízlésesen berendezett szobában lesz. Minden szoba TV-vel, WiFi hozzáféréssel, valamint zuhanyzós és piperecikkekkel felszerelt fürdőszobával rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében ízletes félpanziós ellátásban lesz része.

Az étterem a kulináris különlegességekre fekteti a hangsúlyt- osztrigagombától kezdve, a halakon át egészen a füstölt húsokból készült különlegességekig. Saját füstőlőjének köszönhetően, házi füstölt húsokkal büszkélkedhet. Nyáron a szabadtéri kerthelyiségnek köszönhetően grill ételeket is fogyaszthat.

Hol kapcsolódhatok ki?

Töltődjön fel a szálloda wellness-részlegében, ahol megmártózhat a pezsgőfürdőben, vagy ha egy kis kényeztetésre vágyik, látogasson el a szaunába.Kipróbálhat egy masszázst is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekek számára gyermeksarok és egy kültéri játszótér is a rendelkezésükre áll.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha egy kis testmozgásra vágyna, a szálloda mellett található egy multifunkcionális pálya, ahol teniszezhet, röplabdázhat vagy netballozhat.

A szálloda belső tereit a havasalföldi festők művei díszítik, amelyek a Független Nemzeti Havasalföldi Galéria részét is képezik.

Hotel Sirákov ***

Hotel Sirákov ***

Liptál 409 , Liptál
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
ATAK - bezpečnostní služba, s.r.o. Cégjegyzékszám: 27698360


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
200 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Baby barát
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,3 km
Busz megálló
60 m
Sípálya
10,7 km

Utazási tippek

Cseh Vallachia

Cseh Vallachia Utazási tipp

Kevés régió ismert annyira hagyományairól, folklórjáról és gazdag kulturális életéről, mint a kelet-morvaországi Vallachia. Akár a népi építészet, a gyönyörű természet, a kastélyok és múzeumok iránt érdeklődik, akár egyszerűen csak a régió egyedi hangulatát szeretné megtapasztalni, számtalan hely várja. A Beszkidek csúcsai határolják Csehország egyik kulturálisan legváltozatosabb régióját.

Mit érdemes meglátogatnia?

  • a Vallachia természeti múzeum Rožnov pod Radhoštěmban
  • Dušan Jurkovič épületeit a Pustevny-hegységben
  • Zlín - Lešná állatkert és kastélyt
  • a Jurkovič kilátótornyot,

Az aktív kikapcsolódás szerelmesei a Becva kerékpárúton tudják felfedezni a régiót. A 141 km hosszú útvonal mentén megállhat olyan történelmi városok központjában, mint például Vsetín, Valašské Meziříčí, Hranice, Lipník nad Bečvou vagy Přerov, amelyek számos érdekes látnivalóval rendelkeznek,

További információ
Zlín-Lešná kastély és Állatkert
Zlín-Lešná kastély és Állatkert
Zlín
Zlín
Kroměříž
Kroměříž