Irány a nyugat-csehországi fürdőháromszög központja. Nemcsak Karlovy Vary, Marienbad és Fransezbad közelében, hanem a Slavkovský les tájvédelmi körzet mellett szállhat meg. A Kamenný Dvůr Chateau stílusos és korhű szobákat, ínyenc félpanziós ellátást és egy kellemes wellnessrészleget kínál úszómedencével, szaunákkal és sóbarlanggal.

A Travelking által ellenőrizve

“Látogatásunk a Slavkovský leshez tartózkodás kellemesen feldobta a tavaszi napokat. Élveztük a tőzeglápoknál tett sétát és megcsodáltuk a különleges Rolava bányát is. Délutánonként pedig a wellnessben lazítottunk egy kicsit. Elhelyezkedésének köszönhetően a Kamenný Dvůr Chateau ideális kiindulópont Karlovy Vary szépségeinek felfedezéséhez. A szobák bár nem túl tágasak, nagyon kényelmesek. A reggeli egész délelőttre energiát adott, a vacsora pedig remek befejezése volt a napnak.”

Nikol Chrástová - Marketing csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-3 2024

A szálláshelyről

A Kamenný Dvůr kastély a tradicionális Kynšperk nad Ohří városában található, a nyugat-csehországi fürdőháromszög közepén. Tökéletes hely a pihenésre és feltöltődésre egy gyönyörű kastélyban megszállva.

Kynšperkben sétálva megcsodálhatja a történelmi épületeket, mint például a barokk templomot (2,2 km) vagy az Ohře folyó felett átívelő 63 méter hosszú fából készült fedett hidat (3 km), amely az egyik leghosszabb ilyen jellegű híd Csehországban. A közelben található a Slavkovský les tájvédelmi körzet, amelynek szépségét több kilométernyi kijelölt túraútvonalon fedezheti fel. Ezek olyan vonzó kirándulóhelyekre vezetnek, mint a Kaceřov (7 km), a Kynžvart (24 km), vagy a Hartenberg kastély romjai (17 km).

A kastélyszállót egy nagy park veszi körül, ami ideális feltételeket biztosít a zavartalan pihenéshez. Ha azonban a legjobban szeretné kiélvezni a pihenést, látogasson el a leghíresebb cseh fürdővárosokba, sétáljon végig gyönyörű oszlopcsarnokaikon és kóstolja meg a híres ásványvízforrásokat. Fransezbad (18 km), Karlovy Vary (28 km) és Marienbad (25 km) csupán 30 perces autóútra várja.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kastélyparkra néző luxusszobában lesz. Minden szoba elegáns stílusban van berendezve, és minden szobához privát fürdőszoba tartozik, amelyet kastély stílusú káddal és kőburkolattal láttak el. Mindemellett élvezheti a modern kényelmet, például a WiFi-hozzáférést.

A Standard kétágyas szoba 20 m²-es, és 160 cm széles franciaágyat kínál. A felszereltséghez műholdas TV és széf tartozik, a fürdőszobában pedig piperecikkek találhatók.

A Standard háromágyas szoba 25 m²-es, és egy franciaággyal (160x200 cm) és egy egyszemélyes ággyal rendelkezik. A fürdőszobában TV, széf és piperecikkek is találhatók.

A Deluxe kétágyas szoba tágasabb, mint a standard kétágyas szoba (25 m²), luxus bútorokkal felszerelt és minibárral rendelkezik. A 200x200 cm-es franciaágy szintén nagy vonzerőt jelent. A TV-t, a széfet és a piperecikkeket sem kell nélkülöznie.

A Dupla apartman az igazán igényes vendégek fogják értékelni. Egy nagyméretű ággyal (200x200 cm) ellátott hálószobából és egy külön nappaliból áll, amely kárpitozott bútorokkal van felszerelve. Itt sem kell nélkülöznie a TV-t, a széfet, a piperecikkeket és a minibárt, valamint a szoba akadálymentesített is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Chateau étterem szabadtéri terasszal kreatív és könnyű ételeket kínál a helyi beszállítók friss alapanyagaiból. Az ízlelőbimbók jólétéről már reggel gondoskodnak, amikor gazdag büfé reggeli várja Önt. Napközben az étterem étlapjáról rendelhet ételeket, a nap tökéletes befejezése pedig egy ínyenc büfévacsora lesz. Alacsony foglaltság esetén a reggelit és a vacsorát is felszolgálják.

Élvezze a kellemes pillanatokat kedvenc italával a kastély borospincéjében vagy a lobby bárban.

Hol kapcsolódhatok ki?

A tökéletes kikapcsolódáshoz látogasson el a kastély wellnessrészlegébe. Ez magában foglal egy pihentető sósvizes medencét és sóbarlangot. Testének felmelegítésére szaunák állnak rendelkezésre.

Zámek Kamenný Dvůr

Zámek Kamenný Dvůr

Kamenný Dvůr 1 , Kynšperk nad Ohří
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Manfred Schöner Cégjegyzékszám: 12871117


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
500 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2 km
Busz megálló
100 m

Utazási tippek

Szlavkov-erdő

Szlavkov-erdő Utazási tipp

Tegyen egy sétát Nyugat-Csehország egyik legszebb és legromantikusabb területén. A Szlavkov tájvédelmi körzet szó szerint egy zöld sziget a Karlovy Vary, Marienbad és Františkovy Lázné által alkotott fürdőháromszögben. Az egész erdőt jól jelzett túra- és tanösvények hálózata szövi át, amelyek során felfedezheti a mesés környék természeti látványosságait vagy történelmi emlékeit.

Karlovy Vary
Karlovy Vary
Franzensbad
Franzensbad
Marienbad
Marienbad