Gyönyörű természet és nagyszerű kikapcsolódás, pontosan ez várja Önt az U Čtyřlístku panzióban, amely a Žďárské hegység tájvédelmi körzetben, a Seč gát közelében található. Élvezze a sörfogyasztással egybekötött jótékony sörfürdőt, a privát pezsgőfürdőt, a sóbarlangot és a pihentető masszázst. Utalványunknak köszönhetően pedig ízletes félpanziós ellátásban lesz része.

A szálláshelyről

Élvezze a Žďárské hegység tájvédelmi körzet gyönyörű természetét, és szálljon meg az U Čtyřlístku Panzióban, amely mindössze egy rövid sétára van a Seč-i gáttól (5 km). A környéken egész évben lesz mit csinálnia. A gát környékén túrázhat, kerékpározhat, horgászhat vagy kipróbálhatja a vízi sportokat is.

Látogasson el a Vildštejn várhoz (5 km) és az Oheb (5 km) romokhoz, vagy hódítsa meg a Barborka kilátótornyot (12 km). Tekintse meg a Babiččin dvoreček-t Licibořicében (10 km). A 400 éves parasztházban a gyerekek megismerkedhetnek a haszonállatokkal, a felnőttek pedig juhgyapjúból készült, illetve más helyi termékeket vásárolhatnak.

Érdemes ellátogatni gyerekekkel a kicsit távolabb található Dědeček farmhoz (10,1 km), ahol erdei állatok (dámszarvas, muflon, nyulak és fácánok) és egy lóistálló is várja a kíváncsi szemeket. A Spanzen Veselý Kopec (18 km) területén megnézheti, hogyan éltek az emberek a 19. és 20. században.

Télen kipróbálhatja a közeli futópályát, vagy látogasson el a Svatá Anna Síközpontba (17,2 km) vagy a Hlinsko Síközpontba (22,8 km).

Hol fogok aludni?

A Standard szoba kényelmes franciaággyal, hűtőszekrénnyel, privát fürdőszobával és terasszal rendelkezik.

Felár ellenében a faház apartman-ban is megszállhat, amely egy különálló épület, ahol egy franciaágy, egyszemélyes ágy, asztal és székek, valamint fotelekkel ellátott ülősarok várja a vendégeket. Az apartman privát fürdőszobával rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az étteremben hagyományos cseh ételeket és nemzetközi specialitásokat, valamint szezonális grillételeket fogyaszthat.

Hol kapcsolódhatok ki?

Nincs is jobb egy jó kis lazító fürdőnél. Nem is beszélve arról, amikor ez egy sörfürdő! Mártózzon meg a 37°C hőmérsékletű, tőzeghabos, sörkivonattal teli tölgyfakádban, és élvezze a pihenést egy pohár hűtött sör kortyolgatása közben. De ha még ez sem lenne elég mit szólna egy privát pezsgőfürdőben vagy szaunában való pihenéshez? A hab a tortán pedig a masszázsok és szépségápolási szolgáltatások lesznek.

Penzion U Čtyřlístku

Penzion U Čtyřlístku

Hořelec 1 , Seč
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
PROFI TANDEM s.r.o. Cégjegyzékszám: 19682433


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:30-ig
Háziállat
200 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Konferencia terem
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2 km
Távolság a tótól
100 m
Busz megálló
100 m
Sípálya
17,2 km
Sífutás
100 m

Utazási tippek

Žďárské vrchy védett tájvédelmi körzet

Žďárské vrchy védett tájvédelmi körzet Utazási tipp

A Žďárské vrchy védett tájvédelmi körzet, a Cseh-Morva-felföld legmagasabb része. A legmagasabb csúcs a Devět skal , 836 m tengerszint feletti magasságban. A Žďárské vrchy jellegzetes tájelemei a gneisz sziklatornyok, amelyek csak úgy vonzzák a hegymászókat. Számos tó és vidéki épület található itt, a horáki népi építészet elemeivel a csodaszép mezők közelében. A legnagyobb tavak a Velké Dářko, a Veselský és a Matějovský rybník.

Mit nem szabad kihagyni, ha ellátogat a Žďárské vrchy-be?

  • Szent zarándoklat temploma Jan Nepomucký on Zelená hora
  • Skanzen Veselý kopec
  • Doubrava-völgy Chotěboř közelében
  • Látogassa meg a Betlém Hlinsko, a Havlíčkův Brod és a Pilská vodní nádrž népi építészeti emlékek rezervátumát is.
További információ
Nepomuki Szent János-zarándoktemplom
Nepomuki Szent János-zarándoktemplom
Havlíčkův Brod
Havlíčkův Brod
Jihlava
Jihlava