Látogasson el Csehország középső részébe, az érintetlen Posázaví régióba, ahol a Panorama Golf Resort **** hotel luxus wellness medencével, pezsgőfürdővel és szaunákkal várja. Indítsa napján ízletes reggelikkel a kiváló étteremben és pihenjen a stílusos szobákban, kilátással a lenyűgöző természetére. A golfozás szerelmeseinek jó hír, hogy a szálloda pályáit a Golf Digest magazin többszörösen az év pályájának választotta.

A szálláshelyről

A Panorama Golf Resort **** egy 27 lyukas golfpályával, klubházzal és luxus bungalókkal várja kedves vendégeit a csehországi Posázaví gyönyörű vidékén, Kutná Hora (34,3) közelében. A szálloda területén számos élmény várja, de érdemes kirándulnia a környéken is.

Fedezze fel a közeli Kácov (1,9 km) városát, ahol egy gyönyörű 15. századi barokk kastély és egy 1457-ből származó sörfőzde várja, ahol 8 féle Hubertus sört is megkóstolhat. A történelem szerelmesei a 13. században épült Šternberk várát (18,7 km) is meghódíthatják.

Látogasson el Sázavára (31 km) is, ahol egy történelmi kolostor található, valamint a František kunyhó melyjelenleg az Üvegművészeti Központ székhelye. Látogatásakor többet megtudhatnak e mesterség történetéről. Kutná Horaban megtekintheti a Gótikus Szent Barbara-templomot, a Királyi pénzverdét vagy a középkori ezüstbányát a Cseh Ezüstmúzeumban.

Hol fogok aludni?

A Panorama Golf Resort **** klubház épületében 10 kétágyas szobával és 4 lakosztállyal várja vendégeit, köztük egy akadálymentesített szobával. Az ú.n. bungaló épület további 12 szobával és 6 lakosztállyal vár. Minden szoba kényelmesen felszerelt, légkondicionált, wifi-csatlakozással, privát fürdőszobával és erkéllyel rendelkezik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a golfpályára és a környező vidékre.

A Kétágyas szoba (16-20 m²) egy franciaággyal vagy két egyszemélyes ággyal felszerelt. Az Ön kényelme érdekében a szobában síkképernyős műholdas TV, széf, minibár, munkaasztal és szekrény is található. A fürdőszobában zuhanyzó, piperecikkek, hajszárító, fürdőköpeny és papucs található.

A Apartman nagyobb (20-25 m²) és egy nagy franciaágyon található benne, illetve síkképernyős műholdas TV, széf, minibár, íróasztal és szekrény, valamint egy kanapéágy, amely pótágyként is használható. A fürdőszoba fürdőkáddal, piperecikkekkel, hajszárítóval, fürdőköpennyel és papuccsal felszerelt.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A gasztronómiai élményről a Panoráma étterem gondoskodik, amely a cseh konyhaművészet modern bemutatására összpontosít. Minden reggel ízletes reggelit fogyaszthat, felár ellenében pedig az ebédet vagy vacsorát is megkóstolhatja a klasszikus menüből. Kifinomult ízkombinációk és gyönyörűen tálalt ételek várják. Az ételek elkészítésekor ügyelnek a friss helyi alapanyagok felhasználására, amelyeket elsősorban a Ekofarma Kozojedy termeli.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda luxus wellnessközpontja gyönyörű belső térrel és kényelmes felszereltséggel várja a pihenni vágyókat. Merüljön el az fűtött beltéri medencében, amely ellenáramoltatóval masszázsfúvókákkal és különböző vízi attrakciókkal várja. Lazuljon el a pezsgőfürdőben, vagy frissüljön fel a szaunában és a gőzkabinban.

A szaunát követően a hűvös merülő medence várja, vagy a hűtődézsa alatt is felfrissülhet. A wellness élmények után relaxáljon a pihenő szobában, ahol frissítők várják, vagy nézzen ki a kültéri teraszra. Mindenképp próbálja ki a különleges Kneipp-sétányt, vagy kényeztesse magát egy thai masszázzsal.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálláshely legnagyobb különlegessége a 27 lyukas golfpálya, amely három részből áll: River, Forest és Meadows. A GolfDigest magazintól többször is elnyerte az Év pályája díjat. A szezon során számos versenynek ad otthont, köztük a Open Panorama Golf Club Championship-nek is.

Panorama Golf Resort ****

Panorama Golf Resort ****

Panorama 1 , Kácov
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Panorama Golf Resort s.r.o. Cégjegyzékszám: 03275337


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 m
Busz megálló
1,3 km
Sífutás
50 m

Utazási tippek

Posázaví

Posázaví Utazási tipp

A csónakosok és turisták által kedvelt Posázaví régió a Vysočina és Közép-Csehország határán, a Sázava folyó mentén található. Nem is csoda, hogy ezt a romantikus vidéket, Jaroslav Foglar megemlíti könyveiben, amely a gyönyörű természet, a történelmi emlékek és az aktív pihenés kombinációját kínálja.

Mit semmiképpen ne hagyjon ki Posázavíban:

  • Český Šternberk vára
  • Číhošt' település
  • Konopiště kastély

Azonban más érdekes turisztikai célpontokat is érdemes meglátogatni, mint például Ledeč nad Sázavou vagy Týnec nad Sázavou városa és vára, a lešanyi vár és katonai múzeum, valamint a sázavai és a zselízi kolostorok.

További információ
Cesky Sternberk várkastély
Cesky Sternberk várkastély
Posázava Pacific vasút
Posázava Pacific vasút
Kutná Hora
Kutná Hora