Vegye az irányt a csehországi Lipno felé, és szálljon meg a Hotel Leyla ***-ban ami közvetlenül a víztározó partján fogadja a vendégeit, akikre nagyszerű fürdőzés és számos sportolási lehetőség vár. Ezenkívül olyan gyönyörű kirándulóhelyek is találhatóak a közelben, mint például a híres lombkorona sétány. A csobbanás vagy a kalandozás előtt indítsa a napot a szálloda bőséges reggelijével. Mindeközben gyermekei vegyék birtokba játszóteret, a kerékpárját pedig hagyja biztonságban a szálláshely tárolójában.

A szálláshelyről

A Hotel Leyla *** a csehországi kisváros, Frymburk szélén, közvetlenül a híres Lipno víztározó mellett található. A szálloda épülete igazi hegyvidéki stílussal rendelkezik, otthonosságával pedig minden vendéget elkápráztat. A környékén pedig rengeteg kirándulóhelyet fedezhet fel, bármelyik évszakban is érkezik.

Nyáron természetesen tavon való fürdőzés és sportolás számít a legkedveltebb tevékenységnek az ide utazó turisták körében. De a kerékpárosok és a túrázók is megtalálhatják a számításukat. Útba ejthetik például a Vitkov vár romjait (7,4 km), a Sumava legnagyobb műszaki műemlékét, a Schwarzenberg hajózási csatornát (29 km), vagy a gyönyörű Plešné tavat (36 km).

Ha az idő rosszra fordul, fürdőzzön egy jót Aquapark Frymburkban (1,3 km), ami több medencével, szaunákkal, sóbarlanggal és wellness kezelésekkel várja. Az adrenalin szerelmeseinek a Frymburki lőtér (3,2 km) és a közeli Gokart Aréna (1,1 km) ígér felejthetetlen pillanatokat.

Télen ne hagyja otthon a síléceit. A szálláshelyhez közel helyezkedik el a három felvonóval is rendelkezőSkiareál Lipno (5,8 km), de az ausztriai Sternstein (30 km) és Hochficht (50 km) síterepek is megérnek egy látogatást. Ha igazán nagy a zimankó, a Lipnói-tó felszíne a Ledova magistralavá alakul, amely több mint 10 km hosszúságával a világ egyik leghosszabb természetes korcsolyapályája.

Hol fogok aludni?

Szállását a szálloda 20 kényelmes szobájának és lakosztályának egyikében foglalhatja el, amelyek gyönyörű fa mennyezettel és fabútorokkal varázsolnak el minden vendéget. A szobákban WiFi kapcsolat, TV, illetve zuhanyzóval, mosdóval és WC-vel ellátott fürdőszoba, valamint kis hűtőszekrény és ventilátor található.

  • A Economy kétágyas szobák a tetőtérben találhatók, és egy franciaággyal vagy két egyszemélyes ággyal, valamint asztallal és székkel vannak felszerelve.

  • A Standard kétágyas szobák a földszinten és az első emeleten találhatók. Tágasak és franciaággyal valamint ülősarokkal felszereltek.

  • A Deluxe kétágyas szoba a második emeleten található, és ideális választás azoknak akik csak a legtöbbel érik be. A tágas lakosztályban egy franciaággyal ellátott hálórész, valamint egy kanapéval és fotelekkel ellátott nappali található, amelyben egy pezsgőfürdő is helyet kapott. Ezen kívül egy tágas terasz is rendelkezésre áll.

  • A Háromágyas szobák az első emeleten találhatók, és egy franciaágyat, egy egyszemélyes ágyat, egy íróasztalt székekkel és ülőgarnitúrát tartalmaznak.

  • A Négyágyas szobák az első és a második emeleten találhatók. Bennük két hálószoba franciaággyal vagy egyszemélyes ággyal, asztal és székek, valamint egy ülőgarnitúra várja a vendégeket.

  • Az Ötágyas szobák az első emeleten érhetőek el. Két különálló hálószobájukban vagy egy franciaágy és három egyszemélyes ágy, vagy két franciaágy és egy egyszemélyes ágy található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Egy igazán rendkívüli gasztronómiai élmény várja Önt a Leyla étteremben. A klasszikus cseh ételek mellett a kaukázusi konyha legjavát is megkóstolhatja. Többek között különféle salátákat, kebabokat és birkahúsételeket próbálhat ki.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek remekül fogják érezni magukat a gyereksarokban vagy a kültéri játszótéren.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szállodában postakártyákat és túratérképeket vásárolhat, valamint kerékpár- és sítároló is rendelkezésre áll.

Hotel Leyla ***

Hotel Leyla ***

Frymburk 181 , Frymburk
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
BTG Services s.r.o. Cégjegyzékszám: 19653727


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
200 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Busz megálló
0,7 km
Aquapark
1,3 km
Sípálya
5,8 km
Sífutás
0,7 km

Utazási tippek

Lipno víztározó

Lipno víztározó Utazási tipp

A víztározó, vagy más néven a Lipnoi tavak, Csehország legnagyobb mesterséges tava, 726 méter tengerszint feletti magasságban helyezkedik el, hossza eléri a 44 km-t és a legtágasabb részén a szélessége megközelíti a 10 km-t. A nyári időszakban Lipnot és környékét turisták ezrei látogatják, akik fürdőzés, rekreáció, sportolási lehetőségek, túrázás és kerékpározás céljából érkeznek ide. A környéket számtalan kerékpárút szeli át, amelyek összhossza megközelíti a 19 km-t. A téli hónapokban a tó befagyott vízfelszíne és a 12 km hosszú korcsolyapálya remek korcsolyázási lehetőséget biztosít.

Mely helyeket érdemes meglátogatni?

  • Lipno lombkorona ösvénye
  • Lipno bobpálya
  • Aquaworld Lipno

Lipnoból több további látnivaló is könnyen megközelíthető, amelyek közé tartozik Rožmberk vára, Český Krumlov, vagy a mesébe illő Hluboká nad Vltavou kastély.

További információ
Aquaworld Lipno
Aquaworld Lipno
Lipno lombkorona sétány
Lipno lombkorona sétány
Bobovká Slideland
Bobovká Slideland