Szálljon meg közvetlenül Český Krumlov központjában, a luxus Depandance Hotel Grand **** szállodában, csak egy pár lépésre a legjobb látnivalóktól. Választhat, hogy a gazdag reggelit, vagy a félpanziós ellátást választja. Érkezéskor szobájában prosecco bekészítés fogja üdvözölni.

A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Grand **** és Český Krumlov városa annyira lenyűgözött, hogy nem is akartunk hazamenni. A szálloda elhelyezkedése tökéletes. A történelmi térre néző teraszon még jobban esett a finom reggelit. Egy rendhagyó városnéző program volt, és érdemes kipróbálni a tutajozást. Mindenkinek csak ajánlani tudom Český Krumlov meglátogatását!”

Aneta Kotrlová - Ügyfélszolgálat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-7 2023

A szálláshelyről

A Hotel Grand **** az UNESCO Világörökség részét képező Cesky Krumlov történelmi központjában található. Az épület, amelyben a szálloda található, egy máig álló középkori házban kapott helyet. Az épületet felújították, és egy modern szállodát hoztak létre benne, 14 szobával. Később a szomszédos melléképületben további 7 szobával bővítették. Ezt követően 2018-ban az 50 méterre lévő Panská 18. szám alatti épület is a hotel részévé vált, itt kapott helyet a Hotel Grand depandance.

Český Krumlov festői középkori városa a mai napig szinte érintetlen maradt, és a sok történelmi műemlék mellett számos galéria, múzeum és egyéb kulturális intézmény található benne. Induljon felfedező útra a Lazebnický hídon (200 m) át a főbb nevezetességekhez: a Český Krumlov Kastélyhoz és a Plášt' hídhoz (600 m). Integessen a kastély vízesárkában lakó medvéknek, vagy látogassa meg a Sörfőzde kertjét (450 m).

Egy hosszabb kirándulás részeként megmászhatja a Klet'-hegyet-(7 km) ahol Csehország legrégebbi kőkilátója is található, vagy meglátogathatja a Dívčí kámen vár romjait (15 km). Nyáron a Lipno-tó (22 km) is népszerű célpont, vagy a ciszterci Zlata Koruna kolostor (10 km) is.

Hol fogok aludni?

Szállása a főépület, vagy melléképület egyik szobájában lesz (a foglalt szobatípus szerint).

Szobák a főépületben:

  • Kétágyas szoba privát fürdőszobával (20 m²) franciaággyal, WiFi csatlakozással, TV-vel, minibárral, telefonnal, íróasztallal, tea- és kávéskészlettel, piperecikkekkel és hajszárítóval rendelkezik.

  • Háromágyas szoba privát fürdőszobával (25 m²) egy king-size és egy egyszemélyes ággyal, WiFi-kapcsolattal, TV-vel, minibárral, telefonnal, íróasztallal, tea- és kávészettel, piperecikkekkel és hajszárítóval várja vendégeit.

Szobák a melléképületben (50 m-re a főépülettől):

  • Kétágyas szoba privát fürdőszobával (20 m²): franciaággyal, TV-vel, minibárral, telefonnal, íróasztallal, tea- és kávéskészlettel, piperecikkekkel és hajszárítóval rendelkezik.

  • Háromágyas szoba privát fürdőszobával (35 m²): egy king-size és egy egyszemélyes ággyal, TV-vel, minibárral, telefonnal, íróasztallal, tea- és kávészettel, piperecikkekkel és hajszárítóval várja vendégeit.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Reggelente a szálloda főépületében található a Grand étteremben fogyaszthatja el a gazdag büféreggelit. Napközben a cseh és nemzetközi ételek, valamint cseh és nemzetközi borok széles választéka közül választhat. A nyári szezonban, jó idő esetén a romantikus teraszon is étkezhet festői kilátással a Krumlov térre.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda egy eredeti középkori házban került kialakításra, amelyet a történelmi elemek érzékeny megőrzésével újítottak fel a modern kor kényelmi igényei szerint.

Hotel Grand ****

Hotel Grand ****

nám. Svornosti 3 , Český Krumlov
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Mgr. Jana Dyršmídová Cégjegyzékszám: 16499662


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
500 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 350 Kč/éj - előzetes foglalás szükséges

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Játszótér
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 m
Busz megálló
1 km

Utazási tippek

Český Krumlov városa (UNESCO)

Český Krumlov városa (UNESCO) Utazási tipp

Český Krumlov Csehország déli részének gyöngyszeme, és méltán az egyik leglátogatottabb hely az egész országban. Ez a romantikus, gazdag történelmű város impozáns kastélya a Moldva folyó partján fekszik, ami az egész helynek mesebeli hangulatot kölcsönöz. A történelmi városközpontban és a vízparton csodaszép épületek, kiváló éttermek, korabeli üzlet és számos kulturális intézmény található. A város ezen negyede, amelyet "Šumava kapuja " néven emlegetnek, 1992 óta az UNESCO listáján szerepel.

Mit nem érdemes kihagynia, ha Český Krumlovba látogat?

  • Cesky Krumlov Várkastély
  • A kastélykert és a forgó színház
  • A kastélytorny
  • Látogatás a panoptikumba, a 3D Múzeumba, az Egon Schiele Művészeti Központba, a Szent Vitus templomba vagy a helyi sörfőzdébe.

A régió legfontosabb kulturális eseményei közé tartozik a Český Krumlov Nemzetközi Zenei Fesztivál vagy a Barokk Művészetek Fesztiválja.

További információ
Český Krumlov Várkastély (UNESCO)
Český Krumlov Várkastély (UNESCO)
Český Krumlov Forgószínház
Český Krumlov Forgószínház
Holašovice (UNESCO)
Holašovice (UNESCO)