Régóta nyűgözi le a kirándulókat a nagyszerű Šumava régió, Ön is megismerheti a vidék csodáit ha a Novosedly Farmot választja szálláshelyéül, ahol bár kicsit rendhagyó módon töltheti el üdülését, garantált a szórakozás a gyerekek és a felnőttek számára is. Amíg a gyerekek a trambulinon, a homokozóban, a csúszdán vagy a hintán szórakoznak, addig a szülők a grillezéssel vagy a füstöléssel tölthetik el az időt. Ajándékként egy üveg bor várja Önöket, és félpanziós ellátás is kérhető. A Lipno lombkorona sétány és a gyönyörű Český Krumlov körülbelül 10 perc autóval.

A szálláshelyről

Novosedly Šumava csendes vidékén található, Český Krumlov közelében. Élvezze a zavartalan pihenést és a látogassa meg a környék érdekes látnivalóit.

A közeli Kájov faluban található egy gyönyörű zarándoktemplom (1,4 km) amihez számos túra- és kerékpárút vezet. Jelzett ösvények vezetnek Český Krumlovba is (6 km), amelynek ősi központja az UNESCO Világörökség részét képezi, és amelynek arcélét a csodálatos helyi kastély és a kilátótorony (7 km) határozza meg.

Sétáljon egyet a Bellarie kastély (8 km) gyönyörű kertjében vagy váltson jegyet a közeli érdekes múzeumokba (regionális, panoptikum, bábszínház és egyéb), de a közeli grafitbányát (5 km) sem érdemes kihagyni. Csodálatos kilátás nyílik Český Krumlovra a Kereszthegyi (Křížový vrch) kilátóból (9 km). Továbbá a kirándulók körében nagy népszerűségnek örvend Leánykő (Dívčí kámen) várának romjai (22 km) és a Lipno-i lombkorona sétány (25 km).

A Lipnoi tavak (15 km) egész évben számos programot kínálnak. Nyáron élvezheti az úszást és más vízi sportokat. Télen pedig síeljen Skipark Frymburkban (22 km) vagy a Skiareal Lipnoban (27 km).

Hol fogok aludni?

Egy kényelmesen berendezett kétágyas szobában szállhat meg, amiben franciaágyat, zuhanyzóval felszerelt privát fürdőszobát és WiFi kapcsolatot talál majd. Választhat a teraszos szobát is. A szobák pótágyazhatóak, így akár 3 fő is elhelyezése is biztosított.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A nyári kerttel rendelkező étteremben minden reggel bőséges büféreggeli várja Önt. A háromfogásos vacsora menü garantálja, hogy nem fogja éhesen álomra hajtani a fejét az egész napos kirándulások után. Jó idő esetén a vendégek használhatják a grillezésre kialakított füstölőházat ami a gyönyörű, ülőhelyekkel ellátott udvaron található.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Rengeteg szórakozás vár a gyerekekre a Statek Novosedlyben! A kertben trambulin, homokozó, csúszda, hinta és nyári medence is található. Kicsik és nagyok egyaránt asztaliteniszezhetnek, rossz idő esetén pedig lehetőség van társasjátékok bérlésére.

Statek Novosedly

Statek Novosedly

Novosedly 3 , Novosedly (Kájov)
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Mgr. Danuše Boušková Hajná Cégjegyzékszám: 19155051


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
100 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
9,7 km
Busz megálló
0,2 km
Sípálya
15,6 km
Sífutás
15 km

Utazási tippek

Český Krumlov városa (UNESCO)

Český Krumlov városa (UNESCO) Utazási tipp

Český Krumlov Csehország déli részének gyöngyszeme, és méltán az egyik leglátogatottabb hely az egész országban. Ez a romantikus, gazdag történelmű város impozáns kastélya a Moldva folyó partján fekszik, ami az egész helynek mesebeli hangulatot kölcsönöz. A történelmi városközpontban és a vízparton csodaszép épületek, kiváló éttermek, korabeli üzlet és számos kulturális intézmény található. A város ezen negyede, amelyet "Šumava kapuja " néven emlegetnek, 1992 óta az UNESCO listáján szerepel.

Mit nem érdemes kihagynia, ha Český Krumlovba látogat?

  • Cesky Krumlov Várkastély
  • A kastélykert és a forgó színház
  • A kastélytorny
  • Látogatás a panoptikumba, a 3D Múzeumba, az Egon Schiele Művészeti Központba, a Szent Vitus templomba vagy a helyi sörfőzdébe.

A régió legfontosabb kulturális eseményei közé tartozik a Český Krumlov Nemzetközi Zenei Fesztivál vagy a Barokk Művészetek Fesztiválja.

További információ
Lipno víztározó
Lipno víztározó
Aquaworld Lipno
Aquaworld Lipno
Český Krumlov Várkastély (UNESCO)
Český Krumlov Várkastély (UNESCO)