Vegye az irányt a lengyelországi Bagoly-hegység felé és szálljon meg a Hotel Niemcza Wino & Spa ***-ban, ami tökéletes hely ha szeret kirándulni és zavartalanul pihenni. Ajánlatunknak köszönhetően korlátlanul léphet be a wellnessrészlegbe, ahol medence, pezsgőfürdő és szaunák várják. Ezenkívül 2 spa kezeléssel, a finom félpanziós ellátással és a kiváló borokkal töltődhet fel. Ráadásul egy fitneszterem is a rendelkezésére áll, a gyermekek pedig egy játszótér szórakozhatnak kedvükre.

A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Niemcza Wino & Spa-ban való pihenésünk alatt kivételes élményben lehetett részünk. Teljesen el voltunk ragadtatva a szőlőhegy lábánál fekvő csendes és nyugodt környezet, a borkultúra, a kényelmes szállás és a modern wellness egyedülálló kombinációjától. A szálloda éttermében felszolgált kiváló ételeket tökéletesen kiegészítették a helyi szőlőskertből származó finom borok. A környék tele van történelmi városokkal, amelyeket mindenképp érdemes meglátogatni. Összességében nagyon élveztük az itt tartózkodásunkat és szívesen ajánljuk Önöknek. ”

Nikodem Jacuk - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-10 2022

A szálláshelyről

A Hotel Niemcza Wino & Spa *** a délnyugat-lengyelországi Alsó-Sziléziában, Niemcza festői falujában található. Ha modern, azonban csendes környezetben fekvő szállás után kutat, akkor ne is keressen tovább.

A szálloda épülete egy gyönyörű és nagy parkban található, amely ideális a sétákhoz és a zöldellő környezetben való pihenéshez is. Ezen kívül a szállás közvetlenül a a Bagoly-hegység lábánál helyezkedik el, így a vendégek számos gyalog- és kerékpártúra útvonalat fedezhetnek fel.

De nem csak a természetben érdemes barangolni. Mindenképpen látogasson el például a Wobsławicei arborétumba (1,5 km), a Maria és Lech Kaczyński kastélyparkba (1 km) vagy a Niemczańi szőlőskertekhez. NEm bánja meg azt sem, ha a Jindřichówban található ciszterci kolostort (22 km) vagy a gyönyörű történelmi várost, Ząbkowice Śląskie (20 km) keresi fel. Utóbbiban egy kastély és a kilátóként működő görbe torony számít a legnépszerűbb látnivalónak. És persze Wroclawban** (42 km) is megéri eltölteni egy napot. A város építészete, műemlékei és az Odera folyón található szigetei csodás kirándulást garantálnak.

Hol fogok aludni?

Szállását egy kényelmes kétágyas szobában foglalhatja el, ami privát fürdőszobával rendelkezik. A szoba ezenkívül WiFi kapcsolattal, LCD TV-vel, hűtőszekrénnyel, íróasztallal, kávé- és teakészlettel illetve hajszárítóval rendelkezik. A Superior szobák tágasabbak és pótágyazhatóak.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermének séfje helyi alapanyagokból készít modern ételeket. Minden napot a finom büféreggelivel indíthat, napközben pedig az étlapról válogathat. Este a szálloda vendégei számára vacsorát szolgálnak fel, akik megkóstolhatnak egy pohár kiváló, a Niemczańi szőlőskertből származó bort.

Hol kapcsolódhatok ki?

A Hotel Niemcza Wino & Spa a megfelelő hely a zavartalan pihenéshez és feltöltődéshez. A szálloda wellnessrészlegében egy beltéri medence, egy pezsgőfürdő, 2 finn szauna, egy gőzkabin és egy infraszauna várja. Ezenkívül egy relaxációs zóna kényelmes nyugágyai is rendelkezésére állnak. És ha ez nem volna elég, masszázsokkal és spa kezelésekkel teheti fel a koronát a lazításra.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda nagyszerű lehetőségeket kínál a sportok szerelmeseinek is. Bérelhetnek nordic walking botokat és kerékpárokat, ráadásul tenisz-, röplabda- és kosárlabdapálya is rendelkezésükre áll. Rossz idő esetén asztalitenisszel és asztali focival üthetik el az időt.

Hotel Niemcza Wino & Spa ***

Hotel Niemcza Wino & Spa ***

Strzelińska 8 , Niemcza
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Eltus Sp. z o. o. Cégjegyzékszám: 0000626322


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
50 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Előadóterem
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Busz megálló
1,2 km
Aquapark
29 km
Sípálya
34 km

Utazási tippek

Sowie-hegyek

Sowie-hegyek Utazási tipp

Szeret túrázni? Akkor irány a lengyel Sowie-hegyekbe (Sowie góry), ahol a cseh határ közelében kellemes kirándulásokat tehet. A legmagasabb csúcsra, a Wielka Sowa, amely 1 015 méter magas. A csúcson felmászhat a 25 méter magas kőből épült kilátótoronyba, ahonnan panorámás kilátás nyílik Csehországra és Sziléziára. A hegy azonban nem csak természeti látnivalóiról, hanem történelméről is ismert, hiszen itt található egy hatalmas második világháborús földalatti komplexum is. A komplexum célja máig ismeretlen, egyes feltételezések szerint Hitler főhadiszállása vagy titkos fegyvergyára volt.

Niemcza
Niemcza
Wojsławice Arborétum
Wojsławice Arborétum
Mézeskalács múzeum (Sziléziai mézeskalácsház)
Mézeskalács múzeum (Sziléziai mézeskalácsház)