Marienbad csodás fürdővárosa Csehország egyik ékköve. Szálljon meg a Hotel Flora ***-ban, ahol számtalan wellness-kezeléssel várja Önt. A pihentető és gyógyító kezelések mellett teljes ellátást és a korlátlan úszómedencézést is élvezheti. A városban sétálva pedig megtekintheti a gyönyörű történelmi emlékeket és látnivalókat, köztük a híres Éneklő szökőkutat is.

A Travelking által ellenőrizve

“Első marienbadi látogatásomhoz a Flora Hotel*** remek választás volt. Elhelyezkedésének köszönhetően szó szerint csak néhány lépésre voltunk a legközelebbi oszlopcsarnoktól. A szobánk nem volt hatalmas, de modern és tiszta volt. Az ételek kellemes meglepetést okoztak, különösen a háromfogásos vacsora, ahol 4 főétel közül lehetett választani. Mindenképpen ajánlom a Boheminium Park meglátogatását, ahol Csehország legszebb épületeinek miniatűrjei láthatóak. ”

Eliška Kordulová - Content Marketing Manager
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-10 2023

A szálláshelyről

A Hotel Flora *** kiváló helyen, a marienbadi fürdőnegyed központjában, körülbelül 50 méterre a híres oszlopcsarnoktól és a gyógyforrásoktól fogadja vendégeit. De nincs sokkal messzebb az Éneklő szökőkút (230 m), a Mecséry-kilátó 750 m) és a gyönyörű Lófarm (2,9 km) sem.

Ha hosszabb kirándulásra vágyik, látogasson el a birodalmi stílusú Kynžvart kastélyhoz (10 km), a Teplá kolostorhoz (15,1 km) vagy a Becovi kastélyhoz (25,2 km). Ha a történelmi emlékek helyett a természetjárás érdekli, látogasson el a Kladská természetvédelmi terülhez (8 km), ahol egy tavacska és a helyi tőzegláp körül futó tanösvény várja. Meglátogathatja a SOOS természetvédelmi területet (39,5 km) is, amelyet csehül Yellowstone néven ismernek, és a Slavkovský erdőt (21,3 km) is.

Rossz idő esetén a szálloda wellnessrészlege mellett egy igazi különlegesség, a családi tulajdonban lévő Chodovar sörfőzde (11,4 km) sörfürdője is várja. Télen a közeli skiareal Mariánka (1 km) 1,6 km hosszú sípályáin síelhet vagy a szálloda mellett elhaladó, gondozott pályákon sí futhat. Ha télen is a kényelmet részesíti előnyben, akkor melegedjen fel egy pohár forralt borral a város mesés karácsonyi vásárában.

Hol fogok aludni?

Szállását a Hotel Flora *** hangulatosan berendezett szobáinak egyikében foglalhatja el, amit zuhanyzóval, WC-vel és hajszárítóval, valamint telefonnal és TV-vel szereltek fel. Térítés ellenében széf és hűtőszekrény is rendelkezésre áll. Egyes szobákhoz erkély is tartozik.

  • A Kétágyas szoba 18 m² alapterületű, és egy franciaággyal vagy 2 egyszemélyes ággyal is berendezhető.

  • A Háromágyas szoba 20 m²-es, és egy franciaággyal valamint egy kanapéággyal vagy 2 egyszemélyes ággyal illetve egy kanapéággyal rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda két étteremmel rendelkezik. Az Edelweiss és a Rose étterem is kiváló cseh valamint nemzetközi ételeket szolgál fel az éhes látogatóknak.

Hol kapcsolódhatok ki?

Az épületben található egy Spa részleg is, ahol a vendégek számára profi orvosok állítanak össze kezelésekből álló kúrákat. A Wellness Studioban kiváló minőségű organikus kozmetikumokkal, manikűrrel és lábpakolással várják a vendégeket. Ezenkívül egyfrissítő szauna is rendelkezésre áll, és a szálláshoz folyosóval kapcsolódó Maxim Hotel ellenáramlásos medencéjét (kb. 4 x 9 m) is ingyen használhatják.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szállás kerékpárját és síléceit is szívesen megőrzi Önnek, így bátran csomagolja be sportfelszerelését is.

Hotel Flora ***

Hotel Flora ***

Purkyňova 128/1 , Mariánské Lázně
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel FLORA ML s.r.o. Cégjegyzékszám: 02307952


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Kisállat 150-300 CZK/éj felár (a fajta méretének függvényében) ellenében hozható
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
250 CZK/éj 2023-ban és 300 CZK/éj 2024-ben - foglalás szükséges

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Kerékpártároló
Sítároló
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
100 m
Távolság a fürdőtől
10 m
Busz megálló
100 m
Sípálya
1 km
Sífutás
1 km

Utazási tippek

Marienbad

Marienbad Utazási tipp

Marienbad fürdővárosban parkok, collonádok, gyönyörű építészeti művek, számtalan kultúrális program és elsősorban több tíz gyógyvízforrás collonade várja, hogy felfedezze. A legismertebb közülük a Ferdinand forrás, amely az elsőszámú kezelésekre használt forrás a gyógyfürdőben, további források még például a Lesní és az Ambrož. Ivókúrákra a Křížový, Karolinin és a Rudolf források az alkalmasak. Marienbad már a régi időkben is nagy közkedveltségnek örvendett a hírességek és a nemesség körében. A leghíresebb látogatók közé tartozik VII. Eduárd brit király, vagy a világhírű J. W. Goethe. Jelenleg a második legnagyobb fürdőváros Csehországban.

Melyek a város legékesebb kincsei?

  • Éneklő szökőkút
  • A fürdő fő collonádja (Maxim Gorký kollonádja)
  • Ferdinand forrás kolonnádja

Látogasson el a Boheminium Parkba is, ahol a cseh emlékművek miniatúráit csodálhatja meg. Kellemes sétát ígérnek a Sziklakert gyümölcsös (Skalníkovy sady), a Lesní forrás parkja, vagy a Királyi út (Královská cesta).

A városon kívül remek kirándulási lehetőségnek ígérkezik Loket vára, vagy a Bečov nad Teplou várkastély, ahol Szent Mór relikviáit őrzik.

További információ
Boheminium Miniatúrapark
Boheminium Miniatúrapark
Mecséry kilátó
Mecséry kilátó
Kynžvart kastély
Kynžvart kastély