Látogasson el a csehországi Marienbad fürdővárosába és szálljon meg az Esplanade Spa & Golf Resort ***** szállodában, ahol úgy érezheti majd magát, akár egy király. Már az érkezés pillanatától kezdve királyi bánásmódban részesül: a recepción ugyanis üdvözlőitallal, a szobájában pedig egy üveg pezsgővel várják majd, ráadásul a szálloda spa és kezelőszobáiba is ellátogathat . A szálloda étterme pazar reggelit készít, és egy alkalommal még egy tökéletes, romantikus, háromfogásos, gyertyafényes vacsorában is részesülhet. És ez még nem minden! Egy 11 év alatti gyermeke ingyenesen szállhat meg Önnel.

A szálláshelyről

Békés természet, gyönyörű kilátás a városra ez a luxus wellness szálloda az Esplanade Spa & Golf Resort *****, amely a népszerű cseh fürdővárosban, Marienbadban található. Több mint 40 ásványvízforrással, gyönyörű szecessziós építészettel és lenyűgöző természeti tájjal rendelkezik, amely évtizedek óta vonzza a látogatókat a világ minden tájáról, beleértve a hírességeket is. Nyáron sétákat tehet a gyönyörű gyógyfürdő környékén, a különböző kilátópontokhoz, szökőkutakhoz és oszlopcsarnokokhoz, télen pedig a közeli sípályákat vagy sífutó pályákat hódíthatja meg. Pihenjen és mártózzon meg a gyógyító vízben, amelyet egész évben megtehet.

Hol fogok aludni?

Luxus, művészien berendezett, légkondicionálóval és egyéni hőmérséklet-szabályozással, 80 csatornás LCD SAT TV-vel, telefonnal, WiFi kapcsolattal, minibárral és széffel felszerelt szobában szállhat meg. A szoba természetesen privát, tágas márvány fürdőszobával hidromasszázs káddal, zuhanyzóval és hajszárítóval rendelkezik.

A kétágyas szoba kb. 35 m²-es, amely pótágyazható. Arról is dönthet, hogy két különálló ágyat vagy egy king-size ágyat szeretne-e a szobában.

A Junior lakosztály egy kb. 60 m²-es tágas lakosztály, amely egy franciaágyas különálló hálószobából és egy nappaliból áll. Ez a szoba egy pótágy elhelyezését is lehetővé teszi.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az Esplanade Spa & Golf Resort ***** szálloda három különböző étkezési lehetőséget kínál - a King Edward VII éttermet, a lobbybárt és a télikerttel rendelkező Colonnade-ot.

A VII Edward király étterem egy előkelő étterem, amely a helyi szakácsok által készített ételek széles választékát, valamint a vintage borok egyedülálló választékát kínálja. A stílusosan berendezett lobby bár viszont apró falatkákat és könnyű italokat kínál zongoramuzsika kíséretében. A Colonnád télikert egy egész évben nyitva tartó terasz, ahonnan elbűvölő kilátás nyílik a városra, amely ízletes gasztronómiát, italokat és desszerteket kínál.

Hol kapcsolódhatok ki?

A tágas, modern spa- és wellness-részleg mindent nyújt, amit csak el tud képzelni. A beltéri medencétől, gőzfürdőtől és finn szaunától kezdve a különböző relaxáló és thai masszázsokon, pakolásokon, elektroterápián, pezsgőfürdőkön át az olyan kiváló spa kezelésekig, mint a hydrojet, floating, presojet, thermojet, mindezt szakértő személyzet felügyelete mellett. Ha pedig egy kicsit másképp szeretné magát kényeztetni, vegye igénybe a helyi szépségszalon, fodrászat, manikűr vagy pedikűr szolgáltatásait.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekek számára egy kültéri játszótér áll rendelkezésre.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az Esplanade Spa & Golf Resort *****-ban tényleg nem lehet unatkozni, mindenki számára van valami. Külső és belső fitnesztermek, golfpályák és beltéri golffelszerelések, biliárd, sakk- és bridzsasztalok, valamint kültéri teniszpálya várja a vendégeket. Lovaskocsikázhat, sétálhat a túraútvonalakon, kocoghat a környező futóutakon, vagy biciklizhet a kerékpárutakon - ha otthon hagyná a kerékpárját, a szálloda térítés ellenében kínál egyet. Ha pedig horgászni szeretne, a helyi terület erre is alkalmas! Ráadásul télen közel leszel a sípályákhoz és a sífutópályákhoz.

Esplanade Spa & Golf Resort *****

Esplanade Spa & Golf Resort *****

Karlovarská 434/15 , Mariánské Lázně
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
HOTEL AMBASSADOR ZLATÁ HUSA spol. s r.o. Cégjegyzékszám: 45794898


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
260 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Baby barát
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Távolság a fürdőtől
0 m
Busz megálló
0,4 km
Sípálya
0,5 km

Utazási tippek

Marienbad

Marienbad Utazási tipp

Marienbad fürdővárosban parkok, collonádok, gyönyörű építészeti művek, számtalan kultúrális program és elsősorban több tíz gyógyvízforrás collonade várja, hogy felfedezze. A legismertebb közülük a Ferdinand forrás, amely az elsőszámú kezelésekre használt forrás a gyógyfürdőben, további források még például a Lesní és az Ambrož. Ivókúrákra a Křížový, Karolinin és a Rudolf források az alkalmasak. Marienbad már a régi időkben is nagy közkedveltségnek örvendett a hírességek és a nemesség körében. A leghíresebb látogatók közé tartozik VII. Eduárd brit király, vagy a világhírű J. W. Goethe. Jelenleg a második legnagyobb fürdőváros Csehországban.

Melyek a város legékesebb kincsei?

  • Éneklő szökőkút
  • A fürdő fő collonádja (Maxim Gorký kollonádja)
  • Ferdinand forrás kolonnádja

Látogasson el a Boheminium Parkba is, ahol a cseh emlékművek miniatúráit csodálhatja meg. Kellemes sétát ígérnek a Sziklakert gyümölcsös (Skalníkovy sady), a Lesní forrás parkja, vagy a Királyi út (Královská cesta).

A városon kívül remek kirándulási lehetőségnek ígérkezik Loket vára, vagy a Bečov nad Teplou várkastély, ahol Szent Mór relikviáit őrzik.

További információ
Éneklő szökőkút
Éneklő szökőkút
Boheminium Miniatúrapark
Boheminium Miniatúrapark
Városi uszoda - Marienbad
Városi uszoda - Marienbad