Élvezze a csodás pihenést a csehországi Wellness Hotel Hluboký Dvůr ***+ szállodában . A szálloda wellness részlegében kipróbálhatja a pezsgőfürdőt, illetve a szaunavilágot is. Utalványunknak köszönhetően félpanziós ellátásban lesz része, és az Almóc Régió Kártya kedvezményeit is felhasználhatja, ha a közeli látnivalókat látogatja meg tartózkodása során.

A Travelking által ellenőrizve

“Gyönyörű szálloda a hegyvidéki tájba rejtve. A szobák modernek és szépen berendezettek. A személyzet nagyon barátságos volt, szívesen beszélgetnek a vendégekkel. Az étteremben remekül főznek. A szállodában wellness is található, pezsgőfürdővel és 4 szaunával. Ezenkívül van egy csodálatos akváriumuk, amely a fürdőhöz kapcsolódik, így pihenés közben is figyelhettük őket. Nagyon ajánlom bárkinek, aki szeretne úgy igazán feltöltődni, és élvezni a természet adta lehetőségeket.”

Aneta Kotrlová - Ügyfélszolgálat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-9 2021

A szálláshelyről

A Wellness Hotel Hluboký Dvůr ****+ szálloda Hrubá Voda cseh településen található, mindössze egy rövid sétára a Hluboký-vár romjaitól, 11 km-re az Alamóci Állatkerttől és 20 km-re Alamóc város központjától. Az aktív pihenés szerelmeseit a mindössze 300 méterre található Hrubá Voda Sport Park 4 sípályával és bobpályával várja. Érdemes ellátogatni Hlubočky (16,1 km) és Véska (9,6 km) üdülőhelyekre is, ahol szintén számos tevékenység áll az idelátogatók rendelkezésére.

Ideális lehetősége lesz arra is, hogy felfedezze a Bystřice völgy Nemzeti Park szépségét. Hagyja, hogy elvarázsolja a vad természet. A Hrubovodské rom rezervátum (3,5 km) területén megismerkedhet a veszélyeztetett állat- és növényfajokkal. Meglátogathatja a Domašov melletti sziklaalakzatokat (24,7 km), amely teljesen leveszi majd a lábáról.

Városi felfedezésekért Alamóc felé vegye az irányt. Az állatkert mellett a Proud kalandparkban (22,4 km) is szórakozhat, vagy kapcsolódjon ki egy pihentető sörfürdőben. Ezenkívül megtekintheti a korabeli építészet ékköveit - a barokk Szentháromság oszlopot, a Szent Vencel székesegyházat, az Alamóci várat, gyönyörű szökőkutakat,valamint katonai erődök maradványait.

Hol fogok aludni?

A 32 kényelmes szoba egyikében fog megszállni. Minőségi matraccal ellátott ágy, íróasztal székekkel, telefon, LED TV, WiFi kapcsolat, minibár és saját fürdőszoba zuhanyzóval, törölközővel és fürdőköpennyel várja Önt. Felár ellenében Superior szobában is megszállhat, amely tágasabb, és akár kétgyermekes családok számára is alkalmas.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében, megkóstolhatja a szezonális alapanyagok felhasználásaval készült hagyományos cseh ételeket. Minden reggel egy bőséges svédasztalos reggeli várja, este pedig egy háromfogásos vacsora következik. A lobby bárban kedvenc itala várja, míg a gyerek sarokban a legkisebbek szórakozhatnak az étkezéseknél. Emellett jó idő esetén kipróbálhatja az étterem teraszát is.

Hol kapcsolódhatok ki?

Lazuljon el a hotel szaunakomplexumában, ahol a lávakövekkel ellátott finn szaunában, a speciális kemencével felszerelt szaunában, és a gyógynövényes gőz-, vagy sókamrában pihenheti ki a mindennapok fáradalmait. Felhevült testét a masszázszuhanyok, a jeges dézsa, a hűtőmedence, vagy a jeges eső segítségével hűtheti le. Emellett a pezsgőfürdőben is lazíthat, vagy kérhet egy frissítőt a wellness bárban.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda éttermében egy a gyerekeknek fenntartott sarok, a szabadtéren pedig egy játszótér várja a gyerekeket.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szállodakomplexumhoz egy saját síterep, bobpálya, disc-golf, minigolf és lovaglópálya is tartozik, melyeket kipróbálhat.

Wellness Hotel Hluboký Dvůr ***+

Wellness Hotel Hluboký Dvůr ***+

Hrubá Voda 21 , Hlubočky
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Hluboký dvůr, s.r.o. Cégjegyzékszám: 25394967


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Konferencia terem
Baby barát
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,8 km
Busz megálló
0,1 km
Sípálya
0,3 km
Sífutás
0,2 km

Utazási tippek

Alamóc

AlamócUtazási tipp

Alamóc történelmi jelentősége mellett egy nyüzsgő diákváros is, ahol nincs hiány a remek kávézókból, bárokból és éttermekből. A városban számtalan látnivaló és nevezetesség, például kolostorok és templomok, kilátópontok, múzeumok és nagy parkok várják a látogatókat. A város nevezetessége a fő téren álló barokk Szentháromság oszlopa, amely 2001 óta az UNESCO Világörökség része.

Melyek Alamóc város látnivalói?

  • Városháza a csillagászati órával
  • Barokk szökőkútból álló szoborcsoport
  • Alamóci vár
  • A múzeumok közül látogasson el az Erdélyi Múzeumba, az alamóci Művészeti Múzeumba vagy a Honismereti Múzeumba is. Alamóc közelében, Lošticében található az Alamóci kvargli sajtmúzeum, ahova érdemes ellátogatni.

Ne hagyja ki a helyi állatkertet Svatý Kopečekben sem. Az Alamóctól mintegy 5 km-re fekvő Svatý Kopeček településében található a gyönyörű Szűz Mária bazilika, amely népszerű zarándokhely.

További információ
Alamóci állatkert
Alamóci állatkert
Alamóci parkok és üvegházak
Alamóci parkok és üvegházak
Šternberk kastély
Šternberk kastély