Töltődjön fel a dél-csehországi Písekben található Interhotel America **** szállodában. Utalványunknak köszönhetően bőséges reggeliben, valamint egy alkalommal egy ízletes kétfogásos vacsorában lehet része. A wellness részlegbe is korlátlan belépést kap, ahol úszómedence, valamint a szaunák várják. Ha egy kis testmozgásra vágyik a szálloda fitness terme is a rendelkezésére áll.

A szálláshelyről

Töltsön el néhány kellemes napot az Interhotel America **** szállodában, amely egy csendes kis helyen, a Písecké hegység lábánál található Pisek városának America negyedében. A Přemysl uralkodói ház által alapított történelmi városba látogatva, megtekintheti a Putimska kaput, a Písek várat, valamint a 13. században épült Szűz Mária születésének templomát. A város neve egyébként homokot jelent, mely a közeli folyóban végzett aranymosásról emlékezik meg. Písektől kicsit távolabb is remek kirándulási lehetőségek várják. Ellátogathat például a 15 km-re található Zvíkov kastélyhoz. A sportolni vágyók is találnak itt elfoglaltságot, hiszen a szálloda közelében focipálya, úszómedence, teniszpályák és strandröplabda pálya is található. A környező vidék szépségét kerékpárral is felfedezheti a szálloda közelében futó, újonnan épített kerékpárúton.

Hol fogok aludni?

A szálloda kényelmesen berendezett szobákat kínál privát fürdőszobával (WC, zuhanyzó vagy kád és hajszárító) és terasszal. A vendégek rendelkezésére áll a 200 x 200 cm-es king-size ágy, WiFi kapcsolat, minibár és telefon is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A kulináris élvezetek szerelmesei értékelni fogják a szálloda Panoráma éttermét, ahol a nemzetközi konyha mellett egy pohár finom bort, vagy egy csésze kávét is elfogyaszthatnak. A kellemes ebéd elfogyasztása után a szálloda bárjába, vagy a télikertben is élvezhet egy jó beszélgetést.

Hol kapcsolódhatok ki?

Pihenjen közvetlenül a szálloda wellness részlegében, ahol privát pezsgőfürdő, infraszauna, finn szauna, valamint ellenáramoltatós beltéri medence várja. Kényeztetheti magát a szállodában igénybevehető különféle masszázsokkal is.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda (előzetes egyeztetés alapján) jóga-, zumba-, pilates-, aerobik- és vízi aerobikórákat** szervez. A szálloda közvetlen közelében hegyi kerékpárokat bérelhet, teniszezhet, tollaslabdázhat vagy más labdajátékokat is játszhat.

Interhotel America ****

Interhotel America ****

R. Weinera 2375 , Písek
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
KRAFI GROUP s.r.o. Cégjegyzékszám: 28574303


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
170 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,6 km
Busz megálló
0,6 km
Sípálya
4 km
Sífutás
4 km

Utazási tippek

Písek

Písek Utazási tipp

Písek városa az Otava folyó mentén fekszik, amely gazdag történelemmel és számos modern látnivalóval büszkélkedhet. Az egyik legnagyobb látnivaló a legrégebbi kőhíd, amelyet a 13. században építtetett II. Přemysl Otakar cseh király az Aranyösvény részeként. Egy másik látnivaló a történelmi központ déli szélén található gótikus Szűz Mária születése templom, melynek 74 m magas ikertornyaiból élvezheti a környékre nyíló csodálatos kilátást.

Milyen más turisztikai célpontokat érdemes megnézni Písekben?

  • A píseki ménes
  • Homokszobor kiállítások
  • Ostov városa

Ha érdekli a korabeli technika, látogasson el a Písek királyi város erőművébe, valamint a Prácheňi Múzeum kiállításain többet megtudhat az aranymosásról vagy a halászatról.

További információ
Píseki ménes
Píseki ménes
Protivíni krokodil állatkert
Protivíni krokodil állatkert
Orlík nad Vltavou vár
Orlík nad Vltavou vár