Nem próbálta még a glampingezést? Akkor itt az ideje! A modern és stílusos Samotka pod Brdy lakóautóban egyszerre élvezheti a természet közvetlen közelségét és a minden igényt kielégítő kényelmet, amiről például a felszerelt konyhasarok és a WiFi-kapcsolat gondoskodik. Ráadásul a szálláshely kiváló kiindulópontként szolgál ahhoz, hogy felfedezhesse az olyan közeli mesés településeket és kirándulóhelyeket, mint Příbram vagy a Křivoklátsko Tájvédelmi Körzet.

A szálláshelyről

A modern Samotka pod Brdy lakóautó Közép-Csehországban, Příbram közelében fogadja vendégeit. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően Prága és Plzeň, valamint a közeli védett tájvédelmi területek legszebb kirándulóhelyei is könnyen megközelíthetők.

Pribramban (7,6 km) több történelmi bányát is meglátogathat, amelyek jelenleg bányászati múzeumként üzemelnek. Vagy tegyen egy bájos sétát a Litava erdőparkban található tanösvényen, nyáron pedig frissüljön fel a Nový rybník tóban, ahol az úszáson kívül különféle sportok űzéséhez is minden feltétel adott, és ahol egy nyári mozi, egy mini állatkert, egy gördeszkapark, egy szabadidős játszótér edzőparkkal és egyéb látnivalók is várják. Nem érdemes kihagyni a Příbram Aquapark, a hidegebb hónapokban pedig a téli stadion jégpályáinak meglátogatását sem .

Csehország negyedik legnagyobb városában, Plzeň-ben (66 km) a helyi múzeumok és sörfőzdék segítségével bepillantást nyerhet a sörfőzés történetébe. A technika és a mérnöki megoldások szerelmeseit pedig a Škoda gyár egykori üzemcsarnokaiban található a Techmania Science Center várja. És ha a környéken jár, akkor kötelező program a főváros, Prága (56,5 km) nevezetességeinek a felfedezése. A csillagászati óra, a Károly híd és a többi műemlékek megtekintése után természetesen itt is minden adott, hogy kicsit jobban megismerkedjen a cseh sörkultúrával. És hová menjen el egy vidéki kirándulásra? És ha ez nem volna elég, a híres Cseh karsztot (44,3 km) vagy a Křivoklátsko Tájvédelmi Körzetet (33,5 km) is egy rövid autóúttal megközelítheti.

Hol fogok aludni?

A szállás a ma már népszerű glamping szellemében készült - a a háborítatlan privát szféra, a természet békéje és a maximális kényelem ötvözésével. A modern lakóautó modernül felszerelt, hálószobájában franciaágy található, amelyet egy függöny választ el a szálláshely többi részétől. Ezen felül egy kanapéval rendelkező nappali és egy konyha álla vendégek rendelkezésére, amit minden fontos felszereléssel (hűtőszekrény, kávéfőző, tűzhely, vízforraló...) elláttak.

A kényelemről továbbá egy külön WC gondoskodik. A szálláson ugyan klasszikus zuhanyzó nem található, de az ivóvízkannák és esővíztartály segítségével a tisztálkodás is megoldható. Nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy a villany és a WiFi csatlakozás is a vendégek rendelkezésére áll. De ezeket nyugodtan kikapcsolhatja, ha a tartózkodást egy igazi elvonulással szeretné tölteni. A nyári estéken pedig a kültéri terasz ülősarkában pihenve figyelheti a lenyűgöző csillagos eget.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A felszerelt konyhában a gépeken kívül az olyan alapvető alapanyagokat is megtalálja majd, mint a bors, a só és az olívaolaj, így pontosan azt készíthet, amit csak akar, amikor csak akar. A szabadtéri teraszon egy faszén grill is használható.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A hűvösebb estékre fafűtéses kályhák állnak rendelkezésre a sátorban, ezek felár ellenében szervezhetők.

A sportolók számára hasznos lehet a kerékpárzár, amellyel a sátor elejéhez rögzíthetik kerékpárjaikat.

Samotka pod Brdy

Samotka pod Brdy

Brdy, Občov , Brdy, Občov
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
David Váňa Cégjegyzékszám: 08042195


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
300 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Minibár

A szálláshely környéke

Távolság od tótól
7,5 km
Busz megálló
0,7 km
Aquapark
8,5 km

Utazási tippek

Brdy

Brdy Utazási tipp

Brdy - a Cseh Köztársaság legmagasabb tisztán cseh hegyvonulata, amely a természeti kincsek intenzív keresésének helyszíne volt a turizmus fellendülése előtt. A történelmi nyomok olyan formában maradtak fenn, amilyenre máshol nincs példa a civilizáció érintetlensége miatt a Brdi-hegységben.

További információ
Prága
Prága
Křivoklátsko Tájvédelmi Körzet
Křivoklátsko Tájvédelmi Körzet
Pilsen
Pilsen