Vegye az irányt Karlovy Vary, és szálljon meg a város csendes részén fekvő. Kényelmes szobák Penzion Fan ***-ban. A szálláshelyen kontinentális reggeli várja, ami kellő energiát biztosít az egész napos városnézéshez. Látnivalókban pedig nincs hiány. Fedezze fel Ön is az oszlopcsarnokokat, a gyönyörű erdei parkokat és a történelmi emlékeket.

A szálláshelyről

A Penzion Fan *** Karlovy Vary külvárosában fogadja vendégeit, akik a turisták nyüzsgésétől távol, csendes környezetben pihenhetnek. Karlovy Vary leghíresebb nevezetességeit azonban könnyen elérhetik, csupán az Ohře folyón kell átkelni ehhez. Séta közben olyan gyönyörű parkokat ejthet útba, mint a Smetana Sady (1,7 km) vagy a Dvořák Sady (2 km). A parkok mellett ne hagyja az oszlopcsarnokokat sem. Ezek közül a Gyümölcsös (2,2 km), a Piaci (2,7 km) és a híres Forró tavasz kolonnád (3 km) számít a legnépszerűbbnek. Utóbbinál megkóstolhatja a legendás Vřídlo-forrás vizét is.

Ha Karlovy Varyba látogat, semmiképpen ne hagyja ki a Grandhotel Pupp (3,5 km) lenyűgöző épületét. Ahogy Moser Üveggyár (4 km) és a Jan Becher Múzeum (2 km) is megéri a látogatást. Ha felülről tekintene le a városra és környékére, vegye az irányt a Három kereszt (2,5 km), a Szarvasugrás (3 km) vagy a Diana kilátó (4 km) felé. Ha családjával együtt érkezik, akkor utóbbi tényleg kihagyhatatlan, hiszen a közelében üzemel egy pillangó ház és egy mini állatkert is.

Télen sem fog unatkozni. Olyan síközpont találhatóak a közelben, mint a Bozi Dar (24 km), a Klínovec (26 km) vagy Jáchymov (18 km). De közvetlenül a városban is elmerülhet a téli hangulatban. Látogasson el a karácsonyi piacokra, melegedjen fel egy bögre forralt borral, és hangolódjon a karácsonyra a híres Karácsonyi ház (5,5 km) meglátogatásával. Itt többek között a Mackómúzeumot, a Karácsonyi Múzeumot és a karácsonyi díszek kiállítását tekintheti meg.

Hol fogok aludni?

Szállását egy kényelmes szobában foglalhatja el, ami saját fürdőszobával és vízforralóval, elektromos főzőlappal valamint általános eszközökkel felszerelt konyhával rendelkezik. A szobákban WiFi-csatlakozás is rendelkezésre áll. A recepción pedig hajszárító bérelhető.

A 25 m²-es Kétágyas szoba franciaággyal, antiallergén párnákkal és takarókkal, íróasztallal, székekkel, TV-vel és szekrénnyel rendelkezik. A fürdőszobában zuhanyzó található. Igény esetén a szoba pótágyazható.

Néhány Kétágyas szoba franciaágy helyett 2 egyszemélyes ággyal rendelkezik. A szoba méretében és felszereltségében azonban nincs változás.

A 35 m²-es Háromágyas szobában egy franciaágy és egy egyszemélyes ágy tálható, mindkettőt antiallergén párnákkal és takarókkal látták el. A szobában ezenkívül TV, asztal és székek, illetve szekrények, a fürdőszobában pedig zuhanyzó található.

A Családi szoba (35 m²) maximum 4 fő elhelyezésére alkalmas egy franciaágyon és egy emeletes ágyon. Természetesen az antiallergiás párnák és takarók, a TV, az asztal, a székek és a szekrények itt sem hiányoznak. A fürdőszoba zuhanyzóval felszerelt.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa a napot a finom kontinentális reggeli friss péksüteményeivel, sajtjaival, felvágottaival és többi finomsággal.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebb vendégek részére kiságy és etetőszék is rendelkezésre áll.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A lelkes sportolókra is gondolt a szállás. Így a kerékpár, a csónak és a golftáska tárolás is biztosított. A vendégházban társasjátékokat és kártyákat is kölcsönözhet.

Penzion Fan ***

Penzion Fan ***

U Trati 57/5 , Karlovy Vary
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
EU Hotels s.r.o. Cégjegyzékszám: 25242369


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
100 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Sítároló

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,9 km
Távolság a fürdőtől
2,9 km
Busz megálló
100 m
Sípálya
1 km
Sífutás
1 km

Utazási tippek

Karlovy Vary

Karlovy Vary Utazási tipp

Karlovy Varyt 1350-ben alapították IV. Károly császár parancsára, így a gyógyítást már több mint 670 éve gyakorolják itt. A fürdő a 18. és 19. században élte aranykorát és felvirágzását, amikor a ma is ismert alakjába építették át, amelynek köszönhetően hatalmas világhírre tett szert. A helyi gyógyvízforrások remek hatással vannak a mozgásszervekre, az emésztőrendszerre és az anyagcsere zavaraira.

Karlovy Vary legcsodálatosabb kolonnádjai (oszlopcsarnokai):

  • Piaci kolonnád (Tržní kolonáda)
  • Malomkő kolonnád (Mlýnská kolonáda)
  • Gyümölcsös kolonnád (Sadová kolonáda)
  • Forró tavasz kolonnád (Vřídelní kolonáda)
  • Az összes kolonnád legalább egy forrást rejt, amelyeket meg is kóstolhat. Tegyen szert kóstolópohárra az egyik árustól és fedezze fel őket, majd pihenjen meg a számtalan padocska egyikén és élvezze a felejthetetlen élményt.

A város felfedezése közben érdemes több látnivalót is megtekinteni. Közéjük tartozik például a Szent Péter és Pál templom, Diana kilátó, amelynél a Pillangó ház (Motýlí dům) és étterem található, Moser üveggyár és a Becherovka látogatóközpont. A fürdőváros erdeiben több kilátóval is találkozhat. A leghíresebb közülük a Szarvas ugrás kilátó (vyhlídka Jelení skok), amely a város egyik jelképe is egyben. Persze nem maradhatnak el a hagyományos ostyák sem, amelyeket díszcsomagolásban is beszerezhet és több ízesítésben is kaphatóak.

További információ
Piac-Colonnade
Piac-Colonnade
Diana kilátó
Diana kilátó
Jan Becher Múzeum
Jan Becher Múzeum