Vegye az a lengyelországi Jelenie Góra felé és szálljon meg a Hotel Pałac Paulinum *** kastélyhotelben, amely mindössze 8 km-re fekszik a Cieplickie termálfürdőtől. A fürdőzés mellett élvezze az ízletes félpanziós ellátást, a szaunákban és a sóbarlangban való pihenést. Emellett használhatja a biliárd asztalt, és a recepción kapott jeggyel ingyenesen léphet be a Julia üveggyár épületébe.

A szálláshelyről

A Hotel Pałac Paulinum *** egy gyönyörű, neoreneszánsz vadászstílusban kastély hotel a 19. századból. Ha itt száll meg, úgy érzi majd minth egy tündérmesébe csöppent volna

A szálloda a lengyelországi Jelenia Górában található. A bájos kisváros legnagyobb látványossága a klasszikus stílusú városháza, ami mellett egy torony, körülötte pedig az úgynevezett sedmidomí, azaz a színes polgári házak állnak.

A közelben üzemel a Cieplicei Termálfürdő (8 km) is, ahol minden adott az igazi pihenéshez. A környező festői tájat Várak és parkok völgye néven emlegetik, és ez nem csoda. Több mint harminc olyan kastély található itt, mint a Wojanów (2,5 km), a Debowy (11 km), a Milków (12 km) vagy a Staniszów (6 km).

Fedezze fel a természetet a közeli gyalog- vagy kerékpárutakon. Ha pedig télen érkezik látogasson el a Sklářská Poruba (23 km) vagy a Karpacz (16 km) síközpontba.

Hol fogok aludni?

A kastélyszálló egyedülálló romantikus hangulatát a fából készült bútorok hangsúlyozzák ki igazán. A vendégeknek TV, WiFi kapcsolat, telefon, tea és kávéfőző készlet, valamint törölközővel és hajszárítóval felszerelt saját fürdőszoba is rendelkezésükre áll.

A 18-19 m²-es Standard kétágyas szoba egy franciaággyal vagy két különálló egyszemélyes ággyal rendelkezik. Némelyik verzió pótágyazható is, így akár 3 személy is kényelmesen elfér benne.

A Deluxe szoba valamivel nagyobb (20 m²) és fényűzően berendezett. Tömör fából készült franciaággyal rendelkezik, ami két személy számára ideális, pótágyazást azonban itt nincs lehetőség. A Standard opcióhoz képest további előny, hogy a szobában ásványvíz is rendelkezésre áll.

A Stúdió szoba a legnagyobb igényeket is kielégíti. Igazán nagy területén (32 m²), akár 3 fő elszállásolása is lehetséges egy pótágy segítségével. Található benne egy kényelmes ülőgarnitúra, a fürdőszobában hatalmas kád. Ebben a szobában is kihasználhatja az ingyenes ásványvíz fogyasztási lehetőséget.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda Szmaragdowa éttermében a hagyományos lengyel és az európai konyha specialitásait modern környezetben kóstolhatja meg. Reggel feltöltődhet a gazdag büféreggelivel, napközben pedig a változatos étlapról rendelhet kedve szerint. A vacsora büfé vagy háromfogásos menü formájában fogyasztható el.

Hol kapcsolódhatok ki?

A Kastély-völgyben eltöltött nap után nincs is jobb, mint a jól megérdemelt pihenés a szálloda wellnessrészlegében. Itt finn szauna, gőzfürdő és sóbarlang várja a vendégeket. Ha aktívan szeret nyaralni, akkor a fitnesztermet Önnek találták ki.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbek kényelmét a rendelkezésre álló *kiságyak garantálják. Emellett az étterem speciális gyermekmenüvel kedveskedik neki, és még babysitter** szolgáltatást is igényelhet, hogy aggodalom nélkül szórakozhasson.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A kastély gyönyörű külterét a kastélyparkon határozza meg, de a belső terek sem maradnak el látvány terén. A díszes mennyezetű történelmi bálterem például minden vendéget egyből elvarázsol. A teraszról pedig a hegyekre nyílik pazar panoráma.

Hotel Pałac Paulinum ***

Hotel Pałac Paulinum ***

Nowowiejska 62 , Jelenia Góra
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Zarządzanie Jakub Kuzak Cégjegyzékszám: 367802436


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
0:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
50 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Sítároló
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
8,9 km
Busz megálló
1,5 km
Aquapark
9 km
Sípálya
20 km
Sífutás
14 km

Utazási tippek

Cieplicei-i termálfürdő

Cieplicei-i termálfürdő Utazási tipp

A Cieplice Termálfürdő Lengyelország egyik legnépszerűbb termálfürdője, amely a Cseh Köztársasággal közös határtól nem messze található (Harrachovtól 30 km-re). A rekreációs és sportmedencék nagy komplexuma Jelenia Hora központjában található. Cieplice és környéke két műemlékparkból áll: a Norvég és a Fürdő parkból. A kellemesen meleg, gyógyító hatású víznek köszönhetően teljesen feltöltődhet majd és úgy fogja éreznni, hogy nem is akar már többet hazamenni.

Mit a várja a termálfürdőben?

  • Úszómedence úszósávokkal
  • 2 termálmedence vizes
  • Szabadtéri termálmedence
  • Szabadtéri rekreációs medence vízicsúszdával
  • Gyermekmedence attrakciókkal

A termálfürdőben egy SPA-részleg is található, ahol 3 féle szaunában (finn, gőz- és infraszauna), egy pezsgőfürdőben vagy hóbarlangban is feltöltődhet.. Van egy tepidárium, valamint fűtött nyugágyak is.

Nyitvatartási idő:

  • Minden nap 8:00 - 22:00 között.

Belépő:

  • Felnőttek: 20-76 PLN/belépő a medencékbe, 42-90 PLN/belépő a medencékbe és a SPA-részlegbe.
  • Kedvezményes belépő: 18-56 PLN/belépő a medencékbe, 35-68 PLN/belépő a medencékbe és a SPA-részlegbe.
További információ
Jelenia Góra
Jelenia Góra
Chojnik várromok
Chojnik várromok
Karpacz western városa
Karpacz western városa