Ismerje meg az Óriás-hegység lengyel oldalát! Irány Karpacz városa! Élvezze a közeli aquapark medencéit és a végtelen túrázási lehetőséget. Szálljon meg a Malachit Karpacz Spa Hotel *** szállodában, ahol a kirándulások után a wellnessrészlegben pihenhet. Lazítson egyet a medencében, a szaunában vagy a pezsgőfürdőben. A gyerekeket külön gyereksarkot is várja!

A szálláshelyről

A Malachit Karpacz Spa Hotel **** Lengyelország Karpacz nevű fürdővárosába található, ami egy síközpontnak is otthont ad. Fedezze fel az Óriás-hegység lengyel oldalának szépségét.

A szállodából gyönyörű panorámában lehet része, amely a legmagasabb cseh hegyet, a Snezkat (8 km) is megmutatja. A csúcsot a Lengyelországból induló útvonalakon rendhagyó módon hódíthatja meg. A szálloda közelében közel 100 km kijelölt túraútvonal található, amely lehetővé teszi, hogy felfedezze Lengyelország egyik legértékesebb természeti értékű régióját. Túrázhat a Krkavčí skály (650 m), a Dziki vízesés (4,8 km) vagy a Malý Staw (8 km) hegyi tóhoz, amelynek partján Lengyelország legrégebbi hegyi kunyhója található. Meglátogathat egy egyedülálló műemléket is - a fából készült Wang-templomot (5,5 km), amelyet a 12. században építettek Norvégiában, és a 19. században telepítettek át Lengyelországba.

Karpacz is sok látnivalót kínál. Itt található például a Sport- és Turisztikai Múzeum (1,4 km), a játékmúzeum (2,5 km) és a bobpálya (2 km) is. A Tropicana Aquaparkban (4,4 km) egész évben élvezheti a vízi szórakozást és a kikapcsolódást.

A régió a téli sportok szerelmeseinek paradicsoma. A Karpacz Ski Arena sípályái mindössze 4 km-re vannak a szállodától. További nagyszerű síközpontok találhatók a közeli Szklarska Poręba (28 km) vagy a csehországi Pec pod Sněžkou (35 km) városában is.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmesen berendezett kétágyas szobában lesz, privát fürdőszobával. A szobák felszereltségéhez WiFi hozzáférés, TV, telefon, hűtőszekrény, vízforraló és hajszárító is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében minden reggel bőséges büféreggeli várja Önt. Napközben az étterem étlapjának ételeivel csillapíthatja éhségét. A vacsorát a szálloda vendégei számára a személyzet szolgálja fel.

Ha egy picit lazítani szeretne és meginni egy pohárral kedvenc italából, ugorjon be a hotel bárjába, ahol akár egy sakk, vagy biliárd partin is megmérettetheti magát.

Hol kapcsolódhatok ki?

A jól megérdemelt kikapcsolódásért látogasson el a wellness részlegbe. Itt található egy 52 m²-es beltéri medence, egy pezsgőfürdő, szauna és sóbarlang.

Ha igazán szeretné magát kényeztetni, a masszázsok és kezelések széles választékát is igénybe veheti.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legfiatalabb vendégek a gyerek sarokban szórakozhatnak. A felnőttek számára asztalitenisz, foci és társasjátékok állnak rendelkezésre.

Malachit Karpacz Spa Hotel ***

Malachit Karpacz Spa Hotel ***

Staszica 12 , Karpacz
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
GRUPA PTA SP Z o.o. Cégjegyzékszám: 368944530


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
50 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,1 km
Busz megálló
1,4 km
Aquapark
4,5 km
Sípálya
4 km
Sífutás
3,5 km

Utazási tippek

Lengyel Óriáshegység

Lengyel Óriáshegység Utazási tipp

A Krkonoše-hegység lengyel oldala jóval meredekebb a cseh oldalhoz képest. A hegységben gleccsertavakat, vízeséseket és hegyi kisvárosokat is talál. Mindenképpen érdemes meglátogatni Karpacz városát és környékét. A várostól nem messze van egy gleccser tó, ahol egy gyönyörű hegyi kunyhó is található, a Samotnia.**

Mit érdemes még megnézni a környéken?

  • Wang fatemplom
  • Chojnik kastély
  • Kamieńczyk vízesés
  • Piechowice - Julia üveggyár
  • A gyerekek értékelni fogják a Kowaryban található Miniatűrpark vagy a Karpacz melletti város** meglátogatását.

A lengyelországi Krkonoše Nemzeti Parkba belépődíjat kell váltani. A jegyek a helyszínen vagy elektronikus úton is megvásárolhatóak.

További információ
Tropikana Vízipark Karpacz
Tropikana Vízipark Karpacz
Wang templom
Wang templom
Karpacz western városa
Karpacz western városa