Tudta, hogy a Długopole Zdrój gyógyfürdőbe az év bármely szakában várja? Húzódjon egy kicsit vissza a mindennapi nyüzsgés elől, lazítson a medencében vagy a szaunában és élvezze a nagyszerű félpanziós ellátást és a stílusos környezet. Szálljon meg a Spa Medical Hotel Dwór Elizy ***-ban és élvezze a kényeztetést.

A Travelking által ellenőrizve

“"Nagyon jól éreztük magunkat, a lengyelországi hosszú hétvégénken, a Spa Medical Dwór Elizy *** szállodában. A szálloda elhelyezkedése hatalmas előny - mindössze 19 km-re van a cseh határtól, és gyönyörű zöld környezetben található, így mindenképp ajánlom a pihenésre és feltöltődésre vágyó természetbarátoknak. A pótágyazható szoba három vendégnek is elegendő helyet biztosított, ahonnan csodálatos kilátás nyílt a nagy fürdőparkra, ahová szívesen jártunk sétálni. A szálloda modern éttermében felszolgált svédasztalos reggeli és vacsora igazán ízletes és bőséges volt. A büfé során mindenki a saját ízlése szerint válogathatott az ínycsiklandozó ételekből. Mindenkinek ajánlom, hogy látogasson ide, különösen gyermekes családoknak. "” Teljes értékelés

Zuzana Košnerová - Ügyfélszolgálat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-3 2023

A szálláshelyről

A Hotel Spa Medical Dwór Elizy *** a bájos Kladsko vidéken, a cseh határától mindössze 7 km-re, a lengyelországi Długopole-Zdrój városában található. Ennek a helynek a fő vonzereje nemcsak a gyönyörű természet, hanem a környék számos érdekes látnivalója, nevezetessége és kirándulóhely is.

Tegyen kirándulást a Miedzylesie kísértetkastélyhoz (14 km), a Gorzanow kastélyhoz (17 km) vagy a Wilczki vízeséshez (13 km). Kletno városában (30 km) található például a medvebarlang hegymászó központ. A hadtörténelem szerelmesei ne hagyják ki a Srebrna Góra (48 km) és Kladsko (27,7 km) erődök meglátogatását se.

Gyerekekkel látogasson el a Kleten kötélparkba, vagy a minigolf parkba (29,5 km). A kisebbeket elvarázsolja a Lesieniec-hegyen található Mese kert (14,4 km), ahol mesebeli figurákkal találkozhatnak varázslatos erdei környezetben. Nagyszerű élményt nyújt a Karłówi dinópark (46,3 km) meglátogatása is, ahol 30 dinoszaurusz-modell található a festői hegyvidéki környezetben.

Gyalog vagy kerékpárral megmászhatja a Velka Deštnát (22 km), a Sas-hegység legmagasabb csúcsát, amelynek tetején egy új kilátó áll, fantasztikus kilátással. A kalandvágyók kipróbálhatják a raftingot is a Bardzkie-szurdokban (36,3 km).

Télen a Biała Woda (20 km), Zieleniec (27 km) és Lądek-Zdrój (22 km) síközpontjai rengeteg sportolási lehetőséget kínálnak.

Hol fogok aludni?

A Standard szobák 16 m²-esek és a kényelmes ágy mellett LCD TV-vel, telefonnal, WiFi kapcsolattal és hűtőszekrénnyel felszereltek. Természetesen privát fürdőszobával is rendelkeznek. A szobában pótágy elhelyezésére nincs lehetőség, így csak egy 4 év alatti gyermekkel befogadására alkalmas, aki még a szülőkkel egy ágyon alszik.

A Lux szobák 26 m²-esek, és a kényelmes ágyak mellett, egy kanapéággyal, két karosszékkel és egy dohányzóasztallal vannak felszerelve. Ezen kívül LCD TV, telefon, WiFi kapcsolat és hűtőszekrény is található a szobákban. Természetesen privát fürdőszoba is tartozik hozzá. A kanapéágy pótágyként használható egy felnőtt vagy egy gyermek számára.

Az Apartman egy nappaliból egy hálószobából és fürdőszobából áll. A 28 m²-es nappaliban egy kanapéágy, két fotel és egy dohányzóasztal, LCD TV, telefon és hűtőszekrény található. A 16 m²-es hálószobában franciaágy és éjjeliszekrények várják. Itt is privát fürdőszoba gondoskodik a kényelemről és wifi-csatlakozással is rendelkezik. A kanapéágy pótágyként használható egy felnőtt vagy két gyermek számára 12 éves korig.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda kellemes éttermében ízletes európai ételeket szolgálnak fel. A kávézóban finom kávét és házi süteményeket is fogyaszthat.

Hol kapcsolódhatok ki?

Ha pihenni szeretne, a hotel wellnessrészlege egy beltéri medencével, valamint finn szaunával és gőzkabinnal várja. Ha igazán kényeztetni szeretné magát, választhat a többféle masszázs és szépségápolási kezelés közül. A szállodában külön wellness kezelések is vannak férfiak és gyermekek számára.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A fiatal vendégekre egész tartózkodásuk alatt nagy gondot fordítanak. A személyzet kérésre szívesen ad kölcsön gyermekfelszerelést, például kiságyat, pelenkázóasztalt vagy takarókat.

Rengeteg játék és szórakozás várja a csöppségeket a játékteremben és a könyvtárban. Emellett a nagy kültéri játszótéren is felejthetetlen élményeket szerezhetnek. Az animációs programoknak köszönhetően senki sem fogtok unatkozni. A gyógyfürdőben számos kezelés csak a gyermekek számára elérhető.

Hotel Spa Medical Dwór Elizy ***

Hotel Spa Medical Dwór Elizy ***

ul. Zdrojowa 22 , Długopole-Zdrój
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Nowy Dwór Elizy Sp.z o.o Cégjegyzékszám: 526777773


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 20 Zł/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Fitness
Baby barát
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 m
Busz megálló
0,3 km
Sípálya
15 km
Sífutás
9,3 km

Utazási tippek

Długopole Zdrój Gyógyfürdő Park

Długopole Zdrój Gyógyfürdő Park Utazási tipp

Długopole Zdrój gyógyfürdő központjában egy érdekes park található, amely ideális egy csendes sétához. A parkot 2012-ben teljesen felújították. Itt különböző fafajtákat figyelhet meg, köztük nagyon öreg fákat is. Emellett kisebb tavak, kilátópontok és egy szökőkút is várja a látogatókat. Emellett egy szanatóriumok, amfiteátrum és egy fürdőház is található kávézóval a parkban.

Spalona sífutó állomás
Spalona sífutó állomás
Międzygórze
Międzygórze
Medve barlang
Medve barlang