Kiránduljon egyet a Karlštejni vár és csehország főváros, Prága közelében. A gyönyörű látnivalók megtekintése mellett a Hotel Panská Zahrada **** szálloda finom svédasztalos reggelivel és wellness élményekkel várja.

A Travelking által ellenőrizve

“A barátnőimmel jártam ezen a szuper családbarát helyen. Nekünk is hasznosak voltak az összekapcsolható szobák. A szálloda tökéletesen tiszta, mindennek új illata volt. Az ételek finomak voltak, a személyzet pedig nagyon kedves. A csokrot, amit a vacsoraasztal díszeként rendeltem, végül nekünk ajándékozták. Egy éjszakát töltöttünk itt, így nem kirándultunk, csak sétáltunk egyet Dobřichovice környékén. Karlštejn azonban nagyon közel van, így biztosan lett volna mit megnézni, ha több napot maradunk.”

Zuzana Košnerová - Ügyfélszolgálat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-9 2021

A szálláshelyről

A Hotel Panská Zahrada **** a festői Dobrichovice városában található, a Berounka folyó partja mellett, mindössze 300 méterre a gyönyörű reneszánsz kastélytól.

A környék szó szerint a túrázók és kerékpárosok paradicsoma. Kövesse a kijelölt ösvényeket például a Karlík vár romjaihoz (3 km), a Karlštejn várhoz (8 km), vagy a Nagy- és Kis-Amerika (11 km) nevet viselő természeti képződményhez. Ha felkapaszkodik a Hvíždinec kilátóponthoz (5 km) csodálatos panoráma lesz a jutalma Řevnice, Třebaň és Karlštejn várára. Emellett érdemes ellátogatnia akár a Cseh karszt tájvédelmi területhez (10 km) is, ahol a természet lágy ölén kapcsolódhat ki.

Nyáron megmártózhat a Radotín természetes biotóp tóban (10,5 km), vagy a tűző nap elől elbújhat hűsölni a Koněprusské jeskyně barlangba (17,8 km), amely Csehország leghosszabb barlangrendszere. Izgalmas felfedezést tehet a Chrustenická-aknába (18 km) tett kirándulása során. A mintegy 600 méternyi járatot a 8. században vájták, majd később bányászati célokra is használták, melynek történetét egy kiállítás örökíti meg.

Hol fogok aludni?

Szállása egy modernül berendezett kétágyas szobában lesz. A szobák egy része saját kijárattal rendelkezik a füves előkertre. Minden szoba légkondicionálóval, széffel, hűtőszekrénnyel, WiFi csatlakozással rendelkezik. Emellett a privát fürdőszoba padlófűtéssel, zuhanyzóval, hajszárítóval és természetes kozmetikumokkal várja a felfrissülni vágyókat.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda családi éttermében igazi házias ételeket fogyaszthat, és autentikusan kóstolhatja meg, a cseh tradicionális ételek legjavát. A konyhán nagy hangsúlyt fektetnek a frissességre és a helyi eredetű alapanyagokra. Az étterem menüje a szezonnak megfelelően gyakran változik. Nem érdemes kihagyni a helyben készült házi kenyeret, a gnoccot, vagy a sült bordát sem.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellnes srészlege egy beltéri medencével, infra- és finn szaunával, valamint pezsgőfürdővel várja a környék felfedezése után.

Hotel Panská Zahrada ****

Hotel Panská Zahrada ****

Anežky České 432 , Dobřichovice
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Manor Garden s.r.o. Cégjegyzékszám: 09660810


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 22:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Busz megálló
0,2 km
Aquapark
35 km
Sífutás
10 km

Utazási tippek

Karlstejn vára

Karlstejn vára Utazási tipp

Ki ne ismerné Karlštejn, csodaszép várat, amely Csehország egyik legszebb vára. A gótikus stílusú épületet 1348-ban építtetette IV. Károly a cseh koronaékszerek elhelyezésére, Prágától délnyugatra található. Itt nemcsak a királyi ékszerek, hanem szent ereklyék is megtekinthetők. A tárlatvezetés során megtekintheti a császári palotát és a kincstárat is. A hosszabb tárlat-túra magában foglalja a nagy torony és a Szent Kereszt kápolna látogatását is.

Nyitvatarás és belépő: Az aktuális belépő árakról és nyitvatartásról IDE kattintva tájékozódhat.

További információ
Dobrichovice kastély
Dobrichovice kastély
Prága
Prága
Aquapalace Praha
Aquapalace Praha