Wellness élmények Prágában két fő részére

A cseh főváros nemcsak számos történelmi műemléket, de a legmodernebb wellness-élményeket is kínálja az ide látogató vendégek számára. Számos prágai szállodában élvezheti a tapasztalt masszőrök munkáját, vagy lazíthat kedvesével a pezsgőfürdőben.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 9 ajánlat


Prága fő vonzereje elsősorban a kultúra, a történelmi látnivalók és az élmények. De tudta, hogy egy nagyszerű, két személyre szóló, kikapcsolódással teli wellness-üdülésben is részesülhet?

Prágai szállodák wellness-részleggel

Amikor a megfelelő szállás után kutat Prágában, érdemes előre átgondolni, hogy olyan szállodát keres-e, amely saját medencét, pezsgőfürdőt, szaunát vagy ideális esetben mindezek kombinációját kínálja. Legyünk őszinték, miután egész nap Prágában sétálgattunk, jól fog jönni egy csobbanás a forró pezsgőfürdőben.

Mi más tudná még ezt a fokozni? Például a kényeztető kezelések. A legtöbb gyógyfürdő összeköttetéssel rendelkező szálloda különféle kezeléseket is kínál. Különösen népszerűek a Thai és a relaxáló masszázsok. A hab a tortán, hogy a csomag gyakran tartalmaz egy csábító kúrát a masszázsokhoz, pakolásokhoz és fürdőkhöz.