Romantikus kikapcsolódás Prágában

A világ minden tájáról érkeznek emberek Prágába, ugyanis a város varázsa tagadhatatlan. Kényeztesse magát és kedvesét egy prágai kikapcsolódással, nézzék meg a látnivalókat, a helyes kis mellékutcákat vagy a hatalmas parkokat, de a Petrin-kilátó is megér egy látogatást.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 14 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egy szép épületben található, amely azonnal megragadta a tekintetünket. A szoba kicsi volt, de modern és hangulatos. Különösen örültünk az üdvözlő pezsgőnek, és a reggeli is nagyszerű volt - bőséges büfé pezsgővel, friss gyümölcslével és sok finomsággal.”

Nikol Chrástová
Nikol Chrástová
Marketing csapat


Szeretne egy kis romantikus kikapcsolódásra menni kedvesével? Látogasson el a cseh fővárosba, Prágába.

Romantikus pihenés Prágában

A "romantika" kifejezés alatt mindannyian mást képzelünk el. Tehát az amit várunk egy romantikus pihenéstől, mindenkinek más. Néha a romantika abban a varázslatos környezetben rejlik, amelyben a szálloda található. Máskor a szálloda belső terében, vagy a szoba vagy lakosztály stílusában rejlik. Olyan üdülések közül is választhat, ahol a csomag tartalmaz egy romantikus gyertyafényes vacsorát, belépést egy privát wellness-részlegbe, egy üveg pezsgőt, vagy legalább valamilyen kedvezményt a felsorolt tevékenységek valamelyikére.

Ha szeretne biztos lenni abban, hogy kedvesét a tökéletes szálláshelyre viszi, keresse a "Személyesen ellenőrzött " címkét ajánlatainknál, amely megerősíti, hogy legalább egy Travelking csapattag személyesen járt a szállodában, és kifogástalan minőséget tapasztalt.