Látogasson el Nyugat-Csehország egyik kevésbé ismert fürdővárosába Konstantinbadba. A Hotel Jirásek***-ben gazdag félpanziós ellátással és korlátlan wellness élményekkel, valamint szaunákkal várják. Ráadásul utalványunknak köszönhetően a szomszédos Hotel Prusík fürdőjében vagy sóbarlangjában is lazíthat, vagy egy masszázzsal is kényeztetheti magát, illetve csodás kedvezmények is várják.

A szálláshelyről

A Hotel Jirásek *** szálloda Konstantinbad békés fürdővárosának központjában található, Marienbad-tól 30 km-re, Pilsentől pedig 40 km-re. A fő vonzerő természetesen a helyi fürdő. A legrégebbi fürdőpavilon, a Régi Gyógyfürdő a 18. század végén épült itt. Napjainkban egy gyönyörű erdőpark (1,2 km) és egy hatalmas modern wellness központ (450 m) található.

Ha egy kis szünetet tart a gyógyfürdőben való pihenésben, akkor teljes mértékben élvezheti a helyszín másik előnyét - az érdekes természetjáró ösvényeket. Tegyen egy sétát a szerelem kútjához (7,5 km), a Hradiště vrch (5,5 km), az Ovčí vrch (10 km) vagy a Sipín (7 km) településekre vezető tanösvényen. Útközben varázslatos kilátópontokat, egy elárasztott kőbányát vagy a romantikus Gutštejn vár romjait láthatja. Nyáron felfrissülhet a kültéri uszodában (1,2 km) vagy a közeli Hradiště vrch kőbánya tavánál.

Ha hosszabb kirándulásra vágyik, látogasson el a híres Marienbad (28 km) városába a híres Éneklő szökőkúthoz a gyönyörű oszlopcsarnokokkal, vagy Plzeňbe (40 km), ahol meglátogathatja a Plzeňský Prazdroj sörfőzdét és a Sörmúzeumot, felfedezheti a város titokzatos földalattiját. Szórakozásképp ellátogathat az állatkertbe és a botanikus kertbe, a DinoParkba vagy a Techmania Science Centre-be, amely az egyik első ilyen tudományos központ Csehországban.

Hol fogok aludni?

Szállása egy egyágyas vagy kétágyas, korhűen berendezett szobában lesz. Minden szobához privát fürdőszoba tartozik zuhanyzóval, piperecikkekkel és hajszárítóval. A szobákban termésetesen WiFi-csatlakozás is rendelkezésre áll.

  • Az Egyágyas szoba 18 m²-es, amelyhez egy ágy, TV, telefon, kis kanapé és hűtőszekrény tartozik hozzá.
  • A Kétágyas szoba 21 m²-es, amely egy franciaággyal vagy 2 egyszemélyes ággyal, hűtőszekrénnyel, TV-vel, telefonnal és egy asztallal és székekkel rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda hangulatos, nyári teraszos éttermében gazdag büféreggelit és többfogásos vacsorát fogyaszthat. A hotel specialitásai közé tartoznak a környező erdőkből származó alapanyagokból és vadakból elkészített fogások, valamint a keddi zenés esték is.

Hol kapcsolódhatok ki?

Rengeteg úszási lehetőség várja. A közeli Hotel Prusík *** szállodában (600 m) van egy kisebb szállodai medence, ahol kipróbálhatja a sóbarlangot és a masszázsfürdőt. A csúcspont a 800 m²-es Wellness Centre Konstantin-ban való pihenés lesz, amely mindössze 450 méterre található a szállodától. A kétszintes épületben a következőket találja:

  • Fűtött úszómedence, pezsgőfürdők és Kneipp-sétányok.
  • Szaunavilág bioszaunával, finn szaunával és gőzfürdővel.
  • Relaxációs terület és snack bár
  • Star Trac fitness terem
  • Masszázsok és kezelések széles választéka

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Kérésre kiságy és etetőszék áll rendelkezésre a gyermekek számára.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A helyszínen pétanque is játszható, valamint kültéri grillező is rendelkezésre áll, és változatos kulturális program is várja a vendégeket. Ezenkívül kerékpár- és nordic walking botok kölcsönzése is biztosított.

Hotel Jirásek ***

Hotel Jirásek ***

Plzeňská 79 , Konstantinovy Lázně
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Léčebné lázně Konstantinovy lázně a.s. Cégjegyzékszám: 29090300


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 100 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Távolság a fürdőtől
0,5 km
Busz megálló
0,2 km
Sípálya
30 km

Utazási tippek

Konstantinbad

Konstantinbad Utazási tipp

Konstantinbad Pilsentől mintegy 40 km-re északnyugatra található, Csehország egyik ökológiailag legszebb területén. A fürdőváros a névadó gyógyfürdőjével és csodás erdei parkjaival várja a nyugalomra és csendre vágyó vendégeket. A helyi gyógyfürdő a szív- és érrendszeri rendellenességekre specializálódott. A fő terápiás módszerek a helyi Prusik-forrásból származó ásványvíz használatán alapulnak, amely a Csehország összes forrása közül a legmagasabb oxigén és szén-dioxid tartalommal rendelkezik.

Hová érdemes kirándulni:

  • a Teplá kolostorhoz
  • a Gutštejn várhoz
  • a város közvetlen közelben meglátogathatja a Šipín várat vagy a Falštejn vár romjait is.

A környéken több túraútvonal is található, amelyek összekötik a régió legérdekesebb helyeit. Az NS Ke studánce lásky tanösvény során útközben ásványvízforrásokat is talál, míg az NS Hradištský vrch tanösvényen megismerheti a jellegzetes növény- és állatvilágát is.

További információ
Teplá kolostor
Teplá kolostor
Marienbad
Marienbad
Gutštejn vára
Gutštejn vára