Pihenjen Marienbadben a Hotel Ferdinand ***-ban és élvezze a tökéletes kényelmet. Bőséges félpanziós ellátást, kávét desszerttel, a belépőt a sóbarlangba és akár 4 féle kezelést tartalmazó SPA csomag gondoskodik kényelméről. Kipróbálhatja a különböző pakolások, masszázsok és fürdők különlegesen jótékony hatását és Marienbad többszáz éves fürdőkultúráját.

A szálláshelyről

Kapcsolódjon ki a mindennapok nyüzsgéséből egy Marinenbadi wellness pihenés során és szálljon meg a Hotel Ferdinand *** szállodában. A hotel a városközponttól körülbelül egy kilométerre található, így kellemes és nyugodt légkörben pihenhet, ugyanakkor egy könnyű sétára lesz csupán a legszebb látnivalóktól. A Fő kolonnád és a Zenélő szökőkút csupán 2,6 km-re található, és a közelben számos jól ismert gyógyforrás felé is ellátogathat, mint például a Rudolf-forrás (1,6 km).

Ezen kívül ne hagyja ki a Mecséry-kilátó (3,1 km) vagy a Hůrka Hvozd csúcs (3,7 km) meglátogatását. Ha hosszabb kirándulásra vágyik, látogasson el Kynžvart várába (10,4 km) vagy a Slavkovský les felföldre (23,3 km). Megtekintheti Karlovy Vary (48,5 km) vagy Franzensbad (41,4 km) fürdővárosait is. Nyáron a Nagy Herceg tava (2,5 km) fürdőzéssel és vízi sportokkal várja a vendégeket, és télen sem fog unatkozni. Közvetlenül a városban található a Marianka síközpont (3 km), ahol síelni vagy sífutni is lehet.

Hol fogok aludni?

A szálloda kényelmes szobákat és lakosztályokat kínál privát fürdőszobával, WiFi-kapcsolattal, TV-vel és telefonnal.

  • A Kétágyas szoba 16 m²-es, 2 ággyal (összetolható vagy szétválasztható), asztallal és székekkel, valamint tárolószekrénnyel felszerelt.

  • Az Erkélyes kétágyas szoba körülbelül ugyanolyan méretű és hasonlóan felszerelt, mint az erkély nélküli opció (2 ágy, íróasztal, szekrény), de extra tágas erkéllyel rendelkezik.

  • Az Apartman 38 m²-es teret kínál, amely egy 2 ágyas hálószobát és egy kanapéval ellátott nappalit foglal magába.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étteremmel is rendelkezik, ahol cseh és nemzetközi ételeket szolgálnak fel, amelyeket kérésre vegetáriánus vagy diétás változatban is elkészítenek. A szállodában nappali bár és télikert is található.

Hol kapcsolódhatok ki?

Használhatja a szálloda wellness központját is, amely ideális a kikapcsolódáshoz. Fedezze fe a sóbarlang a légutakra gyakorolt pozitív hatását, vagy lazítson a szaunában.

Hotel Ferdinand ***

Hotel Ferdinand ***

Kollárova 330/16 , Mariánské Lázně
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
POBYT WELLNES s.r.o. Cégjegyzékszám: 02442990


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
200 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
100 CZK/éjszaka a szálloda előtt, 150 CZK/éjszaka a garázsban

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2 km
Busz megálló
100 m
Sípálya
3 km
Sífutás
8,5 km

Utazási tippek

Marienbad

Marienbad Utazási tipp

Marienbad fürdővárosban parkok, collonádok, gyönyörű építészeti művek, számtalan kultúrális program és elsősorban több tíz gyógyvízforrás collonade várja, hogy felfedezze. A legismertebb közülük a Ferdinand forrás, amely az elsőszámú kezelésekre használt forrás a gyógyfürdőben, további források még például a Lesní és az Ambrož. Ivókúrákra a Křížový, Karolinin és a Rudolf források az alkalmasak. Marienbad már a régi időkben is nagy közkedveltségnek örvendett a hírességek és a nemesség körében. A leghíresebb látogatók közé tartozik VII. Eduárd brit király, vagy a világhírű J. W. Goethe. Jelenleg a második legnagyobb fürdőváros Csehországban.

Melyek a város legékesebb kincsei?

  • Éneklő szökőkút
  • A fürdő fő collonádja (Maxim Gorký kollonádja)
  • Ferdinand forrás kolonnádja

Látogasson el a Boheminium Parkba is, ahol a cseh emlékművek miniatúráit csodálhatja meg. Kellemes sétát ígérnek a Sziklakert gyümölcsös (Skalníkovy sady), a Lesní forrás parkja, vagy a Királyi út (Královská cesta).

A városon kívül remek kirándulási lehetőségnek ígérkezik Loket vára, vagy a Bečov nad Teplou várkastély, ahol Szent Mór relikviáit őrzik.

További információ
Boheminium Miniatúrapark
Boheminium Miniatúrapark
Kynžvart kastély
Kynžvart kastély
Cheb
Cheb