Utazzon el Marienbadba, a híres fürdővársoba és szálljon meg a Hotel Krakonoš ***-ban, ahol reggelivel vagy félpanziós ellátással, illetve medencével és sóbarlanggal várják. Ezenkívül akár 30%-os kedvezménnyel veheti igénybe a különböző wellness kezeléseket, és ugyancsak kedvezményesen tekinthet meg számos közeli látnivalót.

A szálláshelyről

A Hotel Krakonoš *** csendes helyen, Marienbad központjának közelében fogadja vendégeit, akik szívesen szállnak meg itt akkor is ha romantikus, és akkor is családi nyaralásra érkeznek. Ez nem is csoda, hiszen a a szálloda különleges parkja, és a közeli kirándulóhelyek romantikus sétákra és izgalmas túrákra invitálják az utazókat.

Marienbad belvárosa kevesebb, mint három kilométerre található a szállodától, így igazi bűn nem meglátogatni. Tekintse meg Ön is az olyan felejthetetlen nevezetességeket, mint a gyönyörű Éneklő szökőkút (2,9 km) és a szomszédjában magasodó Maxim Gorkij oszlopcsarnok, amely egy egyedülálló 19. századi öntöttvas szerkezettel büszkélkedhet. Ezenkívül tekintse meg a fürdőnegyed szecessziós házait és a lenyűgöző fürdőpavilonokat is.

A marienbadi gyógyforrások messze földön híresek. Nem csak a gyógyító erejük, hanem a föléjük épült oszlopcsarnokok miatt, ahol frissítő és bájos sétákat tehetnek a turisták. Az itteni béke, csend és nyugodt légkör jótékonyan hat testre és lélekre egyaránt. Ezen kívül Marienbad nemrégiben elnyerte a klimatikus gyógyfürdő címet, annak köszönhetően komplex módszereket használnak a gyógyításhoz - ásványi szénsavas vizet, természetes CO2 gázburokot, peloidokat és most már a klimatizálást is.

Érdekes helyekben a központon kívül sincs hiány. Tegyen egy kirándulást Oůrka Hvozd (300 m) vagy Rozhledna Hamelika (1,1 km) felé. Ha pedig gyermekeivel érkezik, látogasson el a Boheminium Miniatúraparkba (250 m). HA nem bánja, hogy kicsit többet kell utazni, akkor Loket várát (39 km) és Karlovy Varyt (43 km) is érdemes meglátogatni. Télen a Mariánky síközpont (2 km) pályáin tesztelheti síléceit.

Hol fogok aludni?

Szállását egy praktikus és kényelmes kétágyas szobában, vagy apartmanban foglalhatja el. Mindegyik rendelkezik káddal vagy zuhanyzóval, WC-vel és hajszárítóval ellátott privát fürdőszobával, illetve ingyenes WiFi kapcsolattal és széffel.

  • A Kétágyas szoba franciaággyal vagy két különálló ággyal felszerelt illetve kényelmes ülősarokkal, íróasztallal, TV-vel, szekrénnyel és hűtőszekrénnyel rendelkezik.

  • Az Apartman egy kétszemélyes és egy kanapéággyal rendelkezik, utóbbi további két személy számára biztosít fekvőhelyet, így ideális választás az egész család számár. Ezenkívül ülősarok, íróasztal, TV, gardróbszekrény és hűtőszekrény található benne.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az étterem a szálloda földszintjén található, ahonnan kellemes kilátás nyílik a zöldellő kertre. Étkezéseit a teraszon is elköltheti, így a friss, tiszta levegőn élvezheti az ínyenc ízeket.

Az étterem étlapján a cseh konyha legjava és más válogatott specialitások találhatók. Az ebédet és a vacsorát az étlapról rendelheti meg, a reggelit pedig büfé formájában tálalják fel.

A szálloda kiváló konyhája mellett Lobby bár is várja a vendégeket. Itt éjjel-nappal alkoholos és alkoholmentes italokat kortyolhat. Ugorjon be ide és ünnepelje a vakációt finom egy itallal.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellnessrészlege sóbarlanggal és belső, ellenáramoltatós medencével is rendelkezik. Utóbbiból gyönyörű kilátás nyílik a környező vidékre.

Ezenkívül a professzionális orvosi és a rehabilitációs személyzetnek köszönhetően a következő kezeléseket is élvezheti: inhaláció, víz alatti masszázs, elektroterápia, pezsgőfürdő, magnetoterápia, paraffinos, infraszauna és természetesen rengeteg masszázs. A bőrbetegségek tüneteinek enyhítésére kipróbálhatja az ichthyoterápiát is.

Hotel Krakonoš *** Mariánské Lázně

Hotel Krakonoš *** Mariánské Lázně

Mariánské Lázně 660 , Mariánské Lázně
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Krakonoš s.r.o. Cégjegyzékszám: 25219863


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
230 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Parkolás 120 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Kerékpártároló
Konferencia terem
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
3 km
Távolság a fürdőtől
2,7 km
Busz megálló
1,9 km
Sípálya
0,2 km
Sífutás
2 km

Utazási tippek

Marienbad

Marienbad Utazási tipp

Marienbad fürdővárosban parkok, collonádok, gyönyörű építészeti művek, számtalan kultúrális program és elsősorban több tíz gyógyvízforrás collonade várja, hogy felfedezze. A legismertebb közülük a Ferdinand forrás, amely az elsőszámú kezelésekre használt forrás a gyógyfürdőben, további források még például a Lesní és az Ambrož. Ivókúrákra a Křížový, Karolinin és a Rudolf források az alkalmasak. Marienbad már a régi időkben is nagy közkedveltségnek örvendett a hírességek és a nemesség körében. A leghíresebb látogatók közé tartozik VII. Eduárd brit király, vagy a világhírű J. W. Goethe. Jelenleg a második legnagyobb fürdőváros Csehországban.

Melyek a város legékesebb kincsei?

  • Éneklő szökőkút
  • A fürdő fő collonádja (Maxim Gorký kollonádja)
  • Ferdinand forrás kolonnádja

Látogasson el a Boheminium Parkba is, ahol a cseh emlékművek miniatúráit csodálhatja meg. Kellemes sétát ígérnek a Sziklakert gyümölcsös (Skalníkovy sady), a Lesní forrás parkja, vagy a Királyi út (Královská cesta).

A városon kívül remek kirándulási lehetőségnek ígérkezik Loket vára, vagy a Bečov nad Teplou várkastély, ahol Szent Mór relikviáit őrzik.

További információ
Boheminium Miniatúrapark
Boheminium Miniatúrapark
Maxima Gorkij collonade
Maxima Gorkij collonade
Éneklő szökőkút
Éneklő szökőkút