Hegyvidéki pihenésre vágyik? Vegye az irányt a Hotel Garni Kolštejn *** felé, ahol a Jeseník-hegység legnagyobb szaunavilágával rendelkező csodálatos wellnessrészlege várja. Ezenkívül itt találja Csehország első wellness-teázóját is. És persze a pezsgőfürdő sem maradhatott ki, de még egy sós vizes medence rendelkezésére áll majd. A szállás ezentúl a félpanziós ellátással, a Jeseníky YesCard kedvezményeivel és egy biliárd asztallal igyekszik a lehető legjobbá tenni a kirándulást. Ha pedig csak a természetben barangolna, fedezze fel a karbantartott túraútvonalakat és az érdekes közeli kirándulóhelyek szépségét.

A Travelking által ellenőrizve

“Csak dicsérni tudom a Hotel Garni Kolštejnben való tartózkodásunkat - a személyzet figyelmes és mindig segítőkész volt, a szoba gyönyörűen berendezett, és az étteremben olyan jól éreztük magunkat, mint amire már régóta vágytunk. A többféle szaunával rendelkező, fantasztikus wellnessben való pihenés nagyszerű volt - legközelebb mindenképpen kipróbáljuk majd a szauna szeánszokat is. A szálloda további előnye, hogy szuper helyen, Branná falu központjában található, így ideális kiindulópont a környék túraútvonalaihoz.”

Eva Prcínová - Marketing csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-12 2021

A szálláshelyről

A Hotel Garni Kolštejn a csehországi Jeseník-hegységben fekvő Branná falu egyik bájos terén álló történelmi épületekben fogadja vendégeit. A komplexum két szállodából, egy wellnessrészlegből és egy kisebb sörfőzdével rendelkező étteremből áll.

A szállodától mindössze 800 m-re található a remek Branná síközpont. A Ramzová pod Šerákem (6,7 km) hegynyereg pedig 10 perc alatt elérhető autóval , ahol szintén nagyszerű síelésre van lehetőség. Nincs sokkal messzebb a Paprsek vendégház (17 km) sem. Érdemes ezenkívül felkapaszkodni a közeli Králický Sněžník csúcsára is. Ha egy remek fürdőélményre vágyik, a 20 km-re található Priessnitz fürdőt ajánljuk figyelmébe.

Hol fogok aludni?

A Hotel Garni Kolštejn *** 13 Standard szobájának egyikében szállhat meg. Mindegyiket modern és kényelmes bútorokkal rendezték be, amik között franciaágyat, ülősarkot és TV-t is találunk. Rendelkezésre áll egy hajszárítóval ellátott privát fürdőszoba is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A történelmi hangulatú Kolštejn étteremben meleg és hideg büféreggelivel illetve háromfogásos vacsorával várják a vendégeket.

Kóstolja meg Kolštejn sörfőzde lágereit valamint szezonális sörkülönlegességeit, amik pasztőrözetlenek és szűretlenek.

Hol kapcsolódhatok ki?

A Kolštejn Relax Központ minden igényt kielégít. A helyi szaunavilág a Jeseník-hegység legnagyobbja. A vendégek itt finn, gyógynövényes és kelta szaunát, só- és gőzfürdőt, Kneipp-taposót, tepidáriumot, fűtött pihenőpadokat, merülőmedencét, masszázs és trópusi zuhanyokat illetve nem utolsósorban pezsgőfürdőt vehetnek igénybe. Nem érdemes kihagyni a szaunaszeánszokat sem.

Rendelkezésre áll egy sóvizes medence (25-27°C) és egy nagyszerű wellness teázó is.

A kikapcsolódás a masszázsok és az olyan spa kezelések teszik tökéletessé, mint például a peeling, az édes mézes masszázs, a paraffinos pakolás vagy az egyedülálló sörfürdő.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Részt vehet a Kolštejn mikro sörfőzde vezetett túráján, ami során az összes sört megkóstolhatja.

A szórakozásról két modern bowlingpálya, biliárdasztalok, csocsó valamint a robogó- és e-bike-kölcsönzés gondoskodik.

Hotel Garni Kolštejn ***

Hotel Garni Kolštejn ***

Branná 60 , Branná
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Relax centrum Kolštejn, s.r.o. Cégjegyzékszám: 01810481


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 20:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
500 Kč/éj ellenében bevihető - legfeljebb 10 kg-ig
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,6 km
Busz megálló
10 m
Sípálya
0,8 km
Sífutás
1 km

Utazási tippek

Jesenik

Jesenik Utazási tipp

A Jeseik régió, az Észak-Morvaország a legmagasabb hegységből, a Jeseník-hegységből és annak előhegységeibőll áll. A legmagasabb csúcsokat is magába foglaló Jenesik Tájvédemi Körzet természete csodálatos gazdagságú. A Jeseníky-hegység legmagasabb és leghíresebb csúcsa a Praděd 1 491 m tengerszint feletti magassággal. Ez a csodálatos régió és a hegység száz túraútvonalon felfedezhető gyalog vagy kerékpárral is. De a régióban számos síterep és, fürdőváros és műemlék is megcsodálható.

A Jesenik-hegység legjobb látnivalói:

  • Praděd-csúcs
  • A Dlouhé Stráně víztározó
  • Karlova Studánka fürdővárosa

Ha kirándulni szeretne, nem érdemes kihagyni a Péter-kő vagy a Keprník csúcsának meglátogatásást, az Opavai fehér vízesést, valamint a Skřítek és a Rejvíz tőzeglápjait. Ha a Jesenik-hegységbe inkább a kikapcsolódás miatt utazik, látogasson el a Velké Losiny Thermálfürdőbe (ahol a Papírmúzeumban is megtekintheti) vagy a Priessnitz SPA-ba.

További információ
Karlova Studánka
Karlova Studánka
Dlouhé Stráně vízerőmű
Dlouhé Stráně vízerőmű
Alsó-Moráviai Felhőösvény
Alsó-Moráviai Felhőösvény