Vegye az irányt a Cseh Óriás-hegység felé és szálljon meg a Rokytnice nad Jizerou közelében fekvő Chata Světlanka-ban. A szálláshely remek elhelyezkedése miatt könnyen eléri majd a környék gyönyörű kirándulóhelyeit. Ezenkívül számíthat a nagyszerű félpanziós ellátásra, a dartsra, az asztaliteniszre és sok más egyéb programra is. A legkisebbeke pedig a gyermeksarokban szórakozhatnak.

A szálláshelyről

A Chata Světlanka a Cseh Óriás-hegységben, Rokytnice nad Jizerou és az azonos nevű síközpont közelében fogadja vendégeit. A szállás tökéletes túrázók, síelők, sportolók és gyermekes családok számára, hiszen a számos program lehetőség és a természet nyugalma mindenkinek nagyszerű kirándulást garantál.

A téli időszakban Rokytnice nad Jizerou-t a síelők veszik birtokba. Körülbelül 10 kisebb-nagyobb síterep várja itt őket, amiket tökéletesen karbantartott sí- és sífutópályákkal, mintegy 30 sífelvonóval és 2 négyüléses felvonóval rendelkeznek. Érdemes meglátogatni például a Rokytnice nad Jizerou síközpontot, aminek 16 sípályája minden nehézségi szintet lefed. A gyermekes családok a Studenov síterepet a széles és lankás lejtőit kedvelik. A Blue Star, a Koupaliště, a Pařez és a Sachrovka síterepek szintén nagy népszerűségnek örvendenek.

A melegebb hónapokban pedig kedvére túrázáshat vagy kerékpározhat. Keresse fel a 20 méter magas Hutský- és a Mumlava-vízesést. Vagy csak barangoljon a természetben. Ez esetben érdemes útba ejteni a sétáljon a Stráž sziklakilátót, ahonnan Rokytnice, a Lysá hora, Studenov, Paseky nad Jizerou és Kotel is megcsodálható. Ha kultúrára szomjazik több érdekes múzeum is rendelkezésére áll a környéken. Ott van például a Bányászati Múzeum, az Üvegmúzeum, a Fogaskerekű Vasút Múzeuma és a Cimrman Jára Múzeum. Az aktívabbak értékelni fogják a Rock-it-nice Bikeparkot vagy a Rokytnice nad Jizerou kötélparkot.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A faház hangulatos éttermében hagyományos cseh ételeket és nemzetközi specialitásokat kóstolhat meg. A bárban pedig alkoholos és alkoholmentes italok széles választékából válogathat.

Hol kapcsolódhatok ki?

Pihenni szeretne síelés vagy túrázás után? Használja ki a finn szaunát, amit közvetlenül a vendégházban talál.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek nem csak rossz idő esetén érzik majd magukat remekül a gyereksarokban.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szórakozást darts, asztalitenisz, valamint szabadtéri foci- és röplabdapálya garantálja. A tábortűz mellett is kellemesen eltöltheti estéit.

Chata Světlanka

Chata Světlanka

Rokytno 51 , Rokytnice nad Jizerou
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
ATANERŠ HOTELS s.r.o. Cégjegyzékszám: 24217247


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
200 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló

A szálláshely környéke

Aquapark
41,6 km
Sípálya
1 km
Sífutás
5,6 km

Utazási tippek

Rokytnice nad Jizerou Síközpont

Rokytnice nad Jizerou Síközpont Utazási tipp

A Rokytnice síközpont az ötödik legnagyobb síközpont Csehországban, közel 18 kilométeres sípályával. Két üdülőhelyre oszlik - a kisebb Studenov, amely különösen a gyermekes családok és a kezdők körében népszerű, valamint a nagyobb Horní Domky, amely a Lysá hora déli lejtőin található, egészen 1315 m tengerszint feletti magasságig. 10 klasszikus és 2 ülőlift, valamint egy hópark és egy gyermekfelvonó áll rendelkezésre.

Huta vízesés
Huta vízesés
Rock-It-Nice Bikepark
Rock-It-Nice Bikepark
Rokytnice Síközpont
Rokytnice Síközpont