Utazzon el Csehországba és fedezze fel az Óriás-hegység természeti kincseit. Mindehhez remek kiindulópontként szolgál a Špindlerův Mlýn és más népszerű helyek közelében található, vítkovicei Chata Hubertka. A gyönyörű vendégházban saját konyhával rendelkező modern apartmanok, bőséges büféreggeli és kerékpártároló is várja. Janova Hora síterepen

A szálláshelyről

A Chata Hubertka a Cseh Óriás-hegységben, Špindlerův Mlýn közelében, Vítkovicében, közvetlenül a Janova Hora síterep területén található. Télen így síelők veszik birtokba a környéket, de a festői természet és a gyönyörű kirándulóhelyek miatt egész évben érdemes ide ellátogatni.

Sétláljon végig például a Lufťák tanösvényén (5,8 km), ami során akár az egész család jól szórakozhat, utána keresse fel a 18 méter magas Žalý kilátót (6,8 km), és élvezze a csodás panorámát, majd látogasson el a Nístějka várba (14,1 km) és a Dykova skala (14,5 km) romjaihoz, ahonnan szintén pazar kilátás nyílik a vidékre. A Labská víztározónál (8,1 km) pedig izgalmas vízi kalandokra számíthat.

Ha hosszabb kirándulásra indulna, látogasson el a közeli Spindler malomhoz (15,5 km), ahol szórakozhat a vízi parkban, a bob- és adrenalinparkban, vagy meglátogathatja a legendás Fehér hidat és megnézheti a LEGO téglamúzeumot.

Télen a Janova Hora síterep (100 m) 850 m hosszú lesiklópályáján hódolhat a téli sportoknak, de a nagyobb kihívásra vágyó síelők a környék más síterepeit is kipróbálhatják. Fedezz fel az Aldrov (4,7 km), a Benecko (14,6 km), a Stepanicka Lhota (12,7 km), a Rokytnice nad Jizerou (15,3 km) vagy a Spindlerův Mlýn síközpontok hófödte lejtőit.

Hol fogok aludni?

Szállását a 7 modern apartman egyikében foglalhatja el. Minden apartman káddal vagy zuhanyzóval felszerelt saját fürdőszobával, konyhasarokkal, Nespresso kávéfőzővel, TV-vel és WiFi kapcsolattal rendelkezik.

  • Az 1. számú apartman 37 m²-es, és a külön hálószobában franciaágy és egy kis kanapé, míg a nappalit kanapé és étkező található. A fürdőszobában zuhanyzó áll a vendégek rendelkezésére.

  • A 2. számú apartman 40 m²-es, és egy ülősarokkal és étkezőasztallal berendezett nappaliból, valamint egy külön hálószobából áll, amiben egy franciaágy és egy egyszemélyes ágy is található. A fürdőszoba zuhanyzóval felszerelt.

  • A 3. számú kétágyas apartman 29 m²-es, és egy franciaággyal berendezett külön hálószobából, valamint egy kényelmes ülősarokkal ellátott nappaliból áll. A fürdőszobában zuhanyzó található.

  • A 4. számú apartman 38 m²-es, hálószobájában egy franciaágy és egy egyszemélyes ágy található, míg a nappalit egy kanapéval és egy étkezőasztallal rendezték be. A fürdőszobában zuhanyzó található.

  • Az 5. számú duplex apartman (44 m²) az alsó szintjén konyha és étkezőasztal, a fenti hálószinten pedig egy franciaágy és két egyszemélyes ágy található. A fürdőszobában zuhanyzó áll a vendégek rendelkezésére.

  • A 7. számú apartman (48 m²) egy hálószobából áll, amelyben egy franciaágy valamint két egyszemélyes ágy, illetve egy konyha és egy étkezőasztal található. A fürdőszobában káddal felszerelt fürdőszobát használhatnak a vendégek.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A kellemes hegyi Hospůdka (kocsma) hagyományosan kialakított belső tere és kandallója egyből rabul ejti mindenki szívét, aki betér ebbe a bájos vendéglátóhelyre. A vendégek itt leginkább a cseh konyha különlegességeit és különféle grill ételeket kóstolhatnak. Természetesen a sörkülönlegességek széles választékából is válogathatnak, amelyeket a nyári hónapokban a kültéri kertben élvezhetnek, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a vidékre.

Hol kapcsolódhatok ki?

A túrázással vagy síeléssel töltött fárasztó napot a vendégház kis wellnessrészlegében pihenheti ki. Melegedjen fel a finn szaunában és a hidromasszázsos pezsgőfürdőben, vagy hűsöljön a folyóvizes medencében. Rendelkezésére áll majd egy fűtött pihenőpad és egy hűtőszekrény minibárral. Nyáron ráadásul a szabadtéri medencében is felfrissülhet.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek jól szórakoznak majd a kültéri játszótéren, ahol mászókák, hinták és egy csúszda gondoskodik a mókáról.

Chata Hubertka

Chata Hubertka

Vítkovice 201, Vítkovice , Vítkovice
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
H.E.B. servis s.r.o. Cégjegyzékszám: 28467680


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Játszótér
Sítároló
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2 km
Busz megálló
3 km
Aquapark
10,5 km
Sípálya
0,2 km
Sífutás
0,2 km

Utazási tippek

Óriás-hegység Nemzeti Park

Óriás-hegység Nemzeti Park Utazási tipp

Csehország egyik legszebb térségét 1963. május 17.-én nyilvánították nemzeti parkká. A túraösvények és kerékpárutak végeláthatatlan sora a gyakorlott sportolók és a kényelmes séták után vágyakozók igényeit is teljesen kielégítik. A helyi turistaközpontok kultúrális eseményei remek lehetőséget adnak végtagjai kinyújtóztatására. Legyen szó bármiről, az Óriás-hegység egy remek hely a kiránduláshoz. Élvezze a friss levegőt és a nyugalom, illetve a szórakozás kellemes pillanatait.

Az Óriás-hegység nevezetességei:

  • Csehország legmagasabb hegye a Sněžka
  • Mumlavský vízesés (Mumlavský vodopád)
  • Lombkorona ösvény az Óriás-hegységben (Stezka korunami stromů Krkonoše)
  • Ne hagyja ki a Feketehegyi tőzeglápot (Černohorské rašeliniště), a Jilemnicében található múzeumot, az Elba folyó forrásának felfedezését, vagy az Elba vízesést sem

Az Óriás-hegység legérdekesebb városai közé tartozik Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou, vagy Rokytnice nad Jizerou. Janské Lázně városában megtekintheti a helyi kolonnádot, vagy felszállhat a Fekete hegyre (Černá hora) tartó felvonóra. Harrachovban látogassa meg az üveg múzeumot, Špindlerův Mlýn városában pedig pihenjen egy jót az élményfürdőben.

További információ
Špindlerův Mlýn
Špindlerův Mlýn
Elba gát
Elba gát
Špindlerův Mlýn élményfürdő
Špindlerův Mlýn élményfürdő