Látogasson el a csehországi Spindleruv Mlynbe, amely nem csak télen kínál remek kikapcsolódási lehetőségeket. A Hotel Hradec *** szálloda elhelyezkedésének köszönhetően az aquapark, a kötélpálya, a kalandpark és a bobpálya gyalog is megközelíthető. A fittebbek a híres hüttéket is körbejárhatják, vagy megmászhatják a Sněžkát is. Utalványunknak köszönhetően reggelit vagy ízletes félpanziós ellátást is választhatnak és egy aktív nap után a pezsgőfürdővel, szaunával és sóbarlanggal felszerelt wellness-részlegben töltődhetnek fel.

A szálláshelyről

A Hotel Hradec *** szálloda közvetlenül a csehországi Spindlerův Mlýn, az Óriás-hegység egyik leglátogatottabb településének központjában található. Lehet, hogy "Špindl"-t csak síközpontjáról ismeri, de ez a település az év bármely szakában gazdag tevékenységeket kínál.

A szállodától mindössze egy rövid sétára található a Špindlerův Mlýn Aquapark (1,2 km), ahol medencevilág (rekreációs medence, gyermekmedence, pezsgőfürdők, vízicsúszdák, vad folyó stb.), wellness-részleg (kültéri pezsgőfürdő, aromaszauna, finn szauna, Kneipp-taposó, gőzszauna, sóbarlang) és különféle masszázsok és kezelések várják a vendégeket. Egy kis szórakozásért látogasson el a Bobpályára (1,2 km), a Majomparkba (1,2 km) vagy a Kalandparkba (700 m), ahol óriáshintával, kötélpályával, quadokkal, mászófallal és számos más tevékenységgel is szórakozhat.

A hegyi túrázás szerelmeseinek ideális lehetőségük lesz megmászni a legmagasabb cseh csúcsot a Snezka-t (17 km). Szintén megér egy kirándulást a Labe-forrás (8,9 km) a lenyűgöző kőfallal, amelyen 26 olyan település felirata látható, amelyeken keresztül folyik az Elba, vagy a gyönyörű Labský (8,6 km) és a Pančavský-vízesés (7,3 km) is megér egy látogatást. Ezután élvezze ki az igazi hegyvidéki hangulatot, és látgassa meg a leghíresebb Spindleruv mts. hüttéket, mint például az 1964 óta működő Vrbatova bouda (6,1 km), a Labská bouda (8,4 km) vagy a Moravská bouda (5,7 km), amelynek története egészen a 19. századra nyúlik vissza.

Télen értékelni fogja a szálloda elhelyezkedését, mivel a legközelebbi felvonó mindössze 400 m-re van a szállodától, de a többi sem lesz sokkal messzebb. Ha a közvetlenül Špindlerův Mlýnben található síközpontot hódítaná meg ott 25 km sípálya és 85 km sífutópálya várja. De felfedezheti a Strážný (16 km), a Štěpanická Lhota (27 km), a Pec pod Sněžkou (46 km), a Janské Lázně (33 km) és sok más közeli település síterepét.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes, hangulatos, modern felszereltségű Standard kétágyas szobában lesz. A szoba felszereltségéhez tartozik egy franciaágy vagy két egyszemélyes ágy, TV, íróasztal székkel, kávé- és teáskészlet, széf és természetes WiFi kapcsolat is. Van továbbá egy privát zuhanyzós fürdőszoba WC-vel és hajszárítóval.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme különösen híres az Óriás-hegység térségi különlegességekről, de emellett nemzetközi ételeket is kínál. Kótolja meg a házi desszerteket és limonádékat. Az étteremben a reggelit svédasztalos formában szolgálják fel, ebédre a klasszikus menüből választhat, a kiadós háromfogásos vacsorákat pedig a napi menüből választhatja ki.

Hol kapcsolódhatok ki?

Látogasson el a szálloda wellness-részlegébe, ahol pihenhet a forró pezsgőfürdőben, felmelegedhet a finn szaunában, lehűlhet a hűtőmedencében, és élvezheti a pihenést a napozóágyakkal ellátott sóbarlangban.

Hotel Hradec ***

Hotel Hradec ***

Bedřichov 41 , Špindlerův Mlýn
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotýlek Diana s.r.o Cégjegyzékszám: 27394239


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
300 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 100 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Sítároló
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,2 km
Busz megálló
0,6 km
Aquapark
1,2 km
Sípálya
0,4 km
Sífutás
0,4 km

Utazási tippek

Óriás-hegység Nemzeti Park

Óriás-hegység Nemzeti Park Utazási tipp

Csehország egyik legszebb térségét 1963. május 17.-én nyilvánították nemzeti parkká. A túraösvények és kerékpárutak végeláthatatlan sora a gyakorlott sportolók és a kényelmes séták után vágyakozók igényeit is teljesen kielégítik. A helyi turistaközpontok kultúrális eseményei remek lehetőséget adnak végtagjai kinyújtóztatására. Legyen szó bármiről, az Óriás-hegység egy remek hely a kiránduláshoz. Élvezze a friss levegőt és a nyugalom, illetve a szórakozás kellemes pillanatait.

Az Óriás-hegység nevezetességei:

  • Csehország legmagasabb hegye a Sněžka
  • Mumlavský vízesés (Mumlavský vodopád)
  • Lombkorona ösvény az Óriás-hegységben (Stezka korunami stromů Krkonoše)
  • Ne hagyja ki a Feketehegyi tőzeglápot (Černohorské rašeliniště), a Jilemnicében található múzeumot, az Elba folyó forrásának felfedezését, vagy az Elba vízesést sem

Az Óriás-hegység legérdekesebb városai közé tartozik Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou, vagy Rokytnice nad Jizerou. Janské Lázně városában megtekintheti a helyi kolonnádot, vagy felszállhat a Fekete hegyre (Černá hora) tartó felvonóra. Harrachovban látogassa meg az üveg múzeumot, Špindlerův Mlýn városában pedig pihenjen egy jót az élményfürdőben.

További információ
Špindlerův Mlýn
Špindlerův Mlýn
Špindlerův Mlýn élményfürdő
Špindlerův Mlýn élményfürdő
Sněžka
Sněžka