Élvezze az aktív pihenést a Tučkin apartmanokban, amelyek egy alpesi stílusú házakból álló komplexum részét képezik. Utalványunknak köszönhetően a kényelmesen berendezett apartmanon kívül itt finom reggelik vagy akár vacsorák is várják félpanziós tartózkodás esetén. A Pod Lipami faházban korlátlanul használhatja a fitnesztermet és a szabadtéri medencét. Aktív kikapcsolódásként kerékpározhat vagy quadozhat is, amelyet nagyszerű, 30%-os kedvezménnyel bérelhet.

A szálláshelyről

A Tučkin Apartmanok a festői hegyvidéki cseh városban, Rokytnice nad Jizerou, pontosabban Horní Rokytnice városrészben találhatók. Itt található a Horní náměstí nevű új rekreációs központ is. Ezek a modern, alpesi stílusú házak, árkádokkal, üzletekkel és szolgáltatásokkal várják az idelátogató vendégeket.

Rokytnice az Óriás-hegység és a Jizera-hegység kapuja, melynek hátterében a Lysá hora (6,5 km) és a Kotel (6 km) lenyűgöző csúcsai állnak. Františkov helyi részén meglátogathatja a Starý kravín múzeumot (3,1 km), amely a régió hagyományos életét mutatja be. A kalandvágyók számára bicikli- és kötélpark (1,4 km) áll rendelkezésre. Számos túraútvonal vezet olyan vonzó célpontokhoz, mint a Jára Cimrman világítótorony (13 km), a Mumlava vízesés (6,2 km) vagy a Labe forrás (8,6 km).

A népszerű hegyvidéki üdülőhely, Harrachov (18 km), amely mindössze 20 perces autóútra van az apartmanoktól, rengeteg szórakozási lehetőséget kínál az egész család számára. Harrachovban a Símúzeum, az Üvegmúzeum, valamint a Bányászati Múzeum mind-mind érdekes látnivalók. Az egész évben üzemelő, kényelmes, négyüléses felvonó felvisz egészen a Certova hora (6,6 km) csúcsára, ahonnan egy panoráma étteremben megcsodálhatja a gyönyörű kilátást a környező tájra.

A téli sportok szerelmeseinek jó hír, hogy a sípályák szó szerint csupán néhány lépésre vannak az apartmanoktól. Közvetlenül az apartmanok előtt találja a Modrá Hvězda - Bahýnka (150 m) és a Sachrovka (300 m) síterepeket széles és lankás lejtőikkel. A gyakorlottabb síelők számára pedig a Horní Domky (1,2 km) és a Studenov (3 km) síterepek állnak rendelkezésre. Kevesebb mint 8 km hosszú, minden nehézségi fokozatú lejtőket hódíthat meg a népszerű Harrachov síközpontban (20 km).

Hol fogok aludni?

Szállása egy egyszerűen berendezett 2 fős apartmanban lesz. Az apartman tartalmaz egy hálószobát franciaággyal vagy emeletes ággyal, egy teljesen felszerelt konyhát és egy privát fürdőszobát. További felszereltségek közé tartozik egy TV, WiFi kapcsolat és egy kanapé, amely pótágyként használható további 2 fő részére.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa napját a bőséges svédasztalos reggeli kínálatával. A félpanziós ellátásban részesülő vendégek emellett este egy felszolgált vacsorát is fogyaszthatnak. Az étkezést vagy közvetlenül az apartmanban (a Horní Rokytnice 108-as apartmanokra érvényes), vagy a 900 m-re lévő Pod Lipami faházban (a Horní Rokytnice 654-es apartmanokra érvényes) szolgálják fel.

Hol kapcsolódhatok ki?

Ha az aktív pihenést részesíti előnyben, akkor látogasson el a közeli Pod Lipami faházba, ahol fitness terem áll rendelkezésre. A melegebb hónapokban pedig a szabadtéri úszómedencét is használhatja.

Apartmány Tučkin

Apartmány Tučkin

Horní Rokytnice 654 , Rokytnice nad Jizerou
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
REVATTI Trade a.s. Cégjegyzékszám: 29127823


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
200 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 100 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Játszótér
Kerékpárkölcsönző

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2 km
Busz megálló
100 m
Sípálya
0,2 km
Sífutás
0,2 km

Utazási tippek

Rokytnice nad Jizerou

Rokytnice nad Jizerou Utazási tipp

Rokytnice eredetileg bányászfalu volt, ahol ezüstöt, ólmot és rezet bányásztak. Ma ez a Lysá hora alatti város híres sí- és üdülőhellyé nőtte ki magát. A barokk Szent Mihály-templom, a múzeum, a galéria és a tipikus krkonoše-i építészet mellett itt több tucat sífelvonó és rengeteg jól karbantartott sífutópálya is található. A melegebb hónapokban a környék ideális mindenféle túrázásra, meglátogathatja a adrenalin parkot paintballal és quadokkal és egyéb látnivalókkal.

További információ
Harrachov
Harrachov
Certova Hora
Certova Hora
Világítótorony és Cimrman Jára Múzeum
Világítótorony és Cimrman Jára Múzeum