Szeretne egy csendes helyen nyaralni, de úgy, hogy környék mégis bővelkedjen a turisztikai látványosságokban? Akkor szálljon meg a harrachovi Hotel Diamantban és az pihenjen aktívan a gyönyörű Óriás-hegység lábainál. A szállodától mindössze 300 méterre egy nagyszerű bobpálya található, de a Mumlava vízesés vagy a Lysá hora vízesés is rövid sétával megközelíthető. A szálláshelyhez egy privát wellness részleg is tartozik pezsgőfürdővel és gőzsfürdővel amelyet a hegyekből visszatérve kétszeresen is értékelni fog.

A szálláshelyről

A Hotel Diamant Harrachov csendes részén, sportlétesítmények közelében, a Krkonose Nemzeti Park gyönyörű ölelésében található. A varázslatos környezetnek köszönhetően itt biztosan nem fog unatkozni. Nyáron természeti és történelmi látnivalókat fedezhet fel, télen kipróbálhatja a sípályákat vagy a sífutópályákat, a környék hangulatos kocsmái pedig egész évben várják azokat akik egy sör mellett pihennének meg egy időre.

A szállás ideális kiindulópont lesz az Ön számára, ahonnan nemcsak a természeti szépségeket, hanem a szórakoztató turisztikai látványosságokat is könnyen elérhet. Az aktív pihenésre vágyóknak az év bármely szakában érdemes felkeresni Harrachov népszerű sportközpontját. Nyáron pedigfedezze fel az olyan természeti gyöngyszemeket, mint a híres Mumlava-vízesés (2,7 km), vagy túrázzon fel a festői Korenovban található Lysá hora (9,6 km) vagy Roszna Štěpánka (8,7 km) magasatokra.

Használja ki a számos jelzett túra- és kerékpárutat, amelyek az érintetlen vidéken vezetnek keresztül, lenyűgöző kilátással. Járja be gyermekeivel a Včeli tanösvényt (3,6 km), vagy hagyja őket szórakozni a Rokytnice nad Jizerou kalandparkban (8,6 km). Ha pedig egy nagyobb adrenalin löketre vágyik akkor próbálja ki a szállás közvetlen közelében található fantasztikus bobpályát (300 m).

A síelőket télen a számos kiváló minőségű és jól karbantartott sípálya várja, amelyek felejthetetlen élményeket nyújtanak. Csehország leghíresebb és egyik leglátogatottabb síközpontja a Harrachov na Čertova hora Síközpont (1,7 km). A téli szórakozás e modern paradicsoma összesen 6,5 km sípályát és gyermekes családok számára is remek feltételeket kínál . De szintén a közelben találja majd a Paseky Nad Jizerou (12,4 km), Studenov (7,4 km) vagy Rokytnice (8,5 km) síközpontokat is.

Ne essen kétségbe akkor sem ha az időjárás csalódást okoz. Harrachov és környéke mindig számos programot kínál a turisták számára. Kiváló múzeumokat talál itt, amelyek még érdekesebbé teszik az Óriás-hegységben tett látogatását. Járja végig tárlatvezetéssel a Hornicei Múzeumot (3,4 km), látogasson el az Üvegmúzeumba (290 m), ahol bepillantást nyerhet az üveggyártás titkaiba, vagy látogasson el a Símúzeumba (2 km), ahol 100 éves síeszközöket is megtekinthet.

Hol fogok aludni?

Szállása egy hangulatos, modernül felszerelt szobában lesz, ahol minden megtalálható, ami a kellemes tartózkodáshoz szükséges. A szobához privát fürdőszoba és egy külön WC tartozik. Emellett ingyenes wifi is rendelkezésedre áll, így könnyedén tervezhet kirándulásokat, vagy oszthat meg fotókat barátaival.

  • A kétágyas szoba franciaággyal, kényelmes fotelekkel, és TV-vel felszerelt.

  • A háromágyas szoba egy franciaágyat, egy egyszemélyes ágyat és egy TV-t tartalmaz.

  • A négyágyas szoba 2 különálló szobából áll, mindegyikben egy franciaágy vagy 2 egyszemélyes, TV és ülősarok áll rendelkezésre.

  • A kétágyas VIP szoba franciaággyal, TV-vel és fotelekkel rendelkezik. A szoba fő attrakciója azonban a fürdőszobában található pezsgőfürdős sarokkád, ahol egy privát fürdőben érezheti magát.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A hotel gondoskodik arról, hogy a hegyekben töltött időhöz szükséges energiát finom fogások elfogyasztásával szerezze meg. Térjen be a szálloda nagyszerű éttermébe, ahol a nap bármely szakában ebédek és vacsorák széles választékából válogathat. Egészítse ki étkezéseit üdítő itallal, egy pohár borral, kávéval vagy finom desszertekkel is.

Az étterem stílusosan kialakított belső terében kellemesen töltheti el az időt. A tágas teret élénkítő számos elegáns lámpa fényében, kellemesen fogyaszthatja el kedvenc italát szerettei társaságában. Az idilli hangulat garantált.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda épületében található, újonnan épült wellness részlegbe térítés ellenében juthat be. Semmi sem tesz jobbat testének a síeléssel töltött nap után, mint elmerülni a privát fürdőben, ahol buborékok lazítják majd el fáradt izmait. De választhatja az aromaterápiás gőzfürdőt is a regenerálódáshoz.

Hotel Diamant

Hotel Diamant

Nový svět 70 , Harrachov
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Penziony Hejnice s.r.o. Cégjegyzékszám: 07015691


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
150 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Sítároló
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,9 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
2 km
Sípálya
0,8 km
Sífutás
1 km

Utazási tippek

Harrachov

Harrachov Utazási tipp

Harrachov az Óriás-hegység nyugati részének kulturális és sportközpontja, ahol meglátogathatja Csehország egyik legrégebbi üveggyárát, a Novosadot, vagy az 1 000 méter hosszú bobpályát. Harrachov a síugróversenyek ismert helyszíne is, télen ideális feltételeket kínál a sífutóknak, nyáron pedig a túrázók fedezhetik fel mesés vidékét Az Ördöghegyre vezető drótkötélpálya egész évben nyitva van.

Mit érdemes megnézni Harrachovban?

  • Harrachovi síugrósáncok
  • Símúzeum
  • Üveggyár és üvegmúzeum
  • Bányászati Múzeum a bányaalagút bejárásával
  • Šindelka kiállítás
  • Szent Erzsébet kápolna
  • Szent Vencel-templom
  • Nový Svět tanya
További információ
Mumlavský vízesés
Mumlavský vízesés
Certova Hora
Certova Hora
Rokytnice nad Jizerou Kalandpark
Rokytnice nad Jizerou Kalandpark