Látogasson el egy kevésbé ismert, de annál békésebb nyugat-csehországi fürdővárosba, Konstantinbadba. A Hotel Jirásek és a Hotel Prusík kiváló választás lehet a kikapcsolódásra. A fürdőházakban félpanziós ellátásban, valamint kényeztető kezelésekben lehet része és sétálhat a közeli, természetes ásványvízforrással rendelkező parkban is. Látogasson el az alig pár percre található Konstantinbad wellness-részlegébe, ahol pezsgőfürdő, medence és szaunák is várják.

A szálláshelyről

A Mánes, Palacký és Purkyně fürdőházak Konstantinovy Lázně békés fürdőváros központjában, Marianske Lazne-től 30 km-re, Pilsentől pedig 40 km-re találhatóak. A fő vonzerő természetesen a helyi fürdők. A legrégebbi fürdőpavilon, a Régi Gyógyfürdő a 18. század végén épült itt. Napjainkban egy gyönyörű erdőpark (1,2 km) és egy hatalmas modern wellness központ (450 m) található.

Ha egy kis szünetet tart a gyógyfürdőben való pihenésben, akkor teljes mértékben élvezheti a helyszín másik előnyét - az érdekes természetjáró ösvényeket. Tegyen egy sétát a szerelem kútjához (7,5 km), Hradiště vrch (5,5 km), Ovčí vrch (10 km) vagy Sipín (7 km) faluba vezető tanösvényen. Útközben varázslatos kilátópontokat, egy elárasztott kőbányát vagy a romantikus Gutštejn vár romjait láthatja. Nyáron felfrissülhet a külső uszodában (1,2 km) vagy a közeli kőbányában Hradiště vrch.

Ha hosszabb kirándulásra vágyik, menjen Mariánské Lázně (28 km) városába a híres Éneklő szökőkúttal és gyönyörű oszlopcsarnokokkal, vagy Plzeňbe (40 km), ahol meglátogathatja a Plzeňský Prazdroj sörfőzdét és a Sörmúzeumot, felfedezheti a város titokzatos földalattiját, szórakozhat az állatkertben és a botanikus kertben, a DinoParkban vagy a Techmania Science Centre-ben.

Hol fogok aludni?

Ön három korabeli fürdőház egyikében fog megszállni. Minden szoba egyformán felszerelt, történelmi stílusú belsővel. Az ágyon/ágyakon kívül munkaasztal, TV, telefon, WiFi kapcsolat és hűtőszekrény is rendelkezésre áll. A szobához tartozó fürdőszobában szárító, piperecikkek és törölközők** találhatók.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A cseh és külföldi konyha specialitásait a közeli gyógyfürdőben, a Hotel Jirasek **** vagy a Prusík ***** hotelben szolgálják fel. Mindkét szálloda néhány perc alatt egy gyógyító ásványvízforrással rendelkező parkon keresztül érhető el.

Hol kapcsolódhatok ki?

Rengeteg úszási lehetőséged lesz. Van egy kisebb szállodai medence, és kipróbálhatja a sóbarlangot és masszázsfürdőt a közeli Hotel Prusík *** (600 m). A csúcspont a 800 m²-es Wellness Centre Konstantin-ban való pihenés lesz, amely mindössze 450 méterre található a szállodától. A kétszintes épületben a következőket találja:

  • Fűtött úszómedence, pezsgőfürdők és Kneipp-sétányok.
  • Szaunavilág bioszaunával, finn szaunával és gőzfürdővel.
  • Relaxációs terület és snack bár
  • Star Trac fitneszközpont
  • Masszázsok és kezelések széles választéka

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Érdekes kulturális program is várja a vendégeket, többek között szakértői előadásokkal és élőzenés táncestekkel.

Lázeňský dům Palacký

Lázeňský dům Palacký

Plzeňská 59 , Konstantinovy Lázně
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Léčebné lázně Konstantinovy lázně a.s. Cégjegyzékszám: 29090300


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 50 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
100 m
Távolság a fürdőtől
0,2 km
Busz megálló
0,7 km
Sípálya
30 km

Utazási tippek

Konstantinbad

Konstantinbad Utazási tipp

Konstantinbad Pilsentől mintegy 40 km-re északnyugatra található, Csehország egyik ökológiailag legszebb területén. A fürdőváros a névadó gyógyfürdőjével és csodás erdei parkjaival várja a nyugalomra és csendre vágyó vendégeket. A helyi gyógyfürdő a szív- és érrendszeri rendellenességekre specializálódott. A fő terápiás módszerek a helyi Prusik-forrásból származó ásványvíz használatán alapulnak, amely a Csehország összes forrása közül a legmagasabb oxigén és szén-dioxid tartalommal rendelkezik.

Hová érdemes kirándulni:

  • a Teplá kolostorhoz
  • a Gutštejn várhoz
  • a város közvetlen közelben meglátogathatja a Šipín várat vagy a Falštejn vár romjait is.

A környéken több túraútvonal is található, amelyek összekötik a régió legérdekesebb helyeit. Az NS Ke studánce lásky tanösvény során útközben ásványvízforrásokat is talál, míg az NS Hradištský vrch tanösvényen megismerheti a jellegzetes növény- és állatvilágát is.

További információ
Kynžvart várának romjai
Kynžvart várának romjai
Teplá kolostor
Teplá kolostor
Marienbad
Marienbad