Az Alfrédov Golf & Wellness Resort **** nem csak a golf szerelmeseinek remek hely a nyaraláshoz. Szállását gyönyörű történelmi környezetben, érdekes helyi látnivalók közelében foglalhatja el. A szálloda által nyújtott élményre a modern wellness részleg és a finom svédasztalos reggeli teszi fel a koronát.

A szálláshelyről

Az Alfrédov Golf & Wellness Resort **** csendes vidéken, Kladrub közelében, a Pilseni régióban található. A szálláshely nagy múltra tekint vissza, egy a 18. századi birtok udvarán, közvetlenül egy korabeli kastély mellett található épületet alakították át szállodává. Így minden vendég gyönyörködhet a festői környezetben vagy felkeresheti a környék érdekes kirándulóhelyeit is.

A közeli Kladruby-ban (6,7 km) egy 12. századi monostor a fő látnivaló, de érdemes végigjárni a 15 állomásos, közeli tanösvényt is. A rövid autóúttal érhető el Stříbro városában (9,8 km) is akadnak megcsodálni való gyöngyszemek, mint például a reneszánsz városháza, a Minoriták kolostora (a benne kialakított Városi Múzeummal) , a középkori erődítmények maradványai, a Hornicei Szabadtéri Múzeum vagy a királyi örökségek közé tartozó Prokop bánya.

Nyáron vegye az irányt a Hracholusky víztározó (18 km) felé, ahol lehetősége lesz a fürdőzésre és a vízi sportokra. Vagy menjen Plzeň (28 km) felé, a Slovanyi úszókomplexum mellett ez a történelmi város számos más látnivalót is kínál. Látogasson el például az ország második legrégebbi állatkertjébe vagy a Sörmúzeumba, utazzon a történelmi pilzeni földalattival vagy szerezzen új ismereteket egykori Skoda gyárépületben kialakított Techmania Science Center-ben

Hol fogok aludni?

A hotelszobák kényelmesen, modernül berendezettek, és minden szobához saját fürdőszoba tartozik. A következő lehetőségek közül választhat:

  • A Kétágyas szoba 15 m²-es, és a franciaággyal és mini hűtőszekrénnyel, íróasztallal, TV-vel valamint szekrénnyel felszerelt. A fürdőszobában zuhanyzó és hajszárító található.

  • A 25 m²-es Háromágyas szoba egy franciaággyal és egy egyszemélyes ággyal, íróasztallal, szekrénnyel, kis hűtőszekrénnyel és TV-vel berendezett. A hajszárítóval felszerelt fürdőszobában zuhanyzó található.

  • A Lux Apartman egy franciaágyas hálószobából és egy kanapéval berendezett nappaliból áll. Ezen kívül az apartman ülősarokkal, valamint kávé- és teasarokkal is rendelkezik és tv, hűtőszekrény is található benne. A fürdőszobában nagy fürdőkád és hajszárító szolgálja ki az igényeket.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az Alfrédov étteremben mind a berendezést, mind az étlapot a hagyományos stílust uralja. A *cseh specialitások kedvelőin felül azonban, a szálloda azokra is gondolt, akik inkább nemzetközi konyha fogásai közül válogatnának. A bárban** nyugodtan kérjen egy csésze kávét vagy más italt, vagy kóstolja végig a morva borok széles választékát.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda nagy vonzereje a modern wellness részleg, ahol csobbanhat a medencében vagy lazíthat a finn szaunában, az infraszaunában és a gőzkabinban. De kényeztetheti magát profi masszőrök segítségével vagy barnulhat a *szoláriumban is.

Ha pedig a nyaralás alatt sem szeretne kiszakadni az edzésrutinból, látogasson el a fitneszterembe, ahol fitneszgépek és egyéb berendezések állnak rendelkezésére.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek felhőtlen szórakozásáról a szálloda kültéri játszótere gondoskodik.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Tegye próbára pontosságát a szálloda 18 lyukú golfpályáján. Bérelhet Nordic Walking botokat vagy gyermek és felnőtt hegyi kerékpárt sisakkal és gyermeküléssel együtt. Rossz idő esetén pedig ismerkedjen meg az íjászat** rejtelmeivel.

Alfrédov Golf & Wellness Resort ****

Alfrédov Golf & Wellness Resort ****

Kostelec 42 , Kostelec
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Vladislav Karlík Cégjegyzékszám: 18251587


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
500 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Előadóterem
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a tótól
4,5 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
30 km

Utazási tippek

Pilsen

Pilsen Utazási tipp

Ha azt mondjuk, Pilsen, a legtöbben a világhírű sörre gondolnak, amely ebből a városból származik. Ismerje meg, hogyan készül ez a népszerű aranyszínű ital, és kóstolja meg, mielőtt még forgalomba kerülne a Plzeňský Prazdroj sörfőzdében. Nézzen körül a történelmi belvárosban. A városnézést a Köztársaság téren érdemes kezdeni, mert itt található a gótikus St. Bartholomew székesegyház Csehország legmagasabb templomtornyával. A katedrálisból való kilépés előtt simogassa meg az angyalt, ami a helyiek szerint szerencsét hoz, és teljesíti kívánságát. Érdemes még meglátogatni a reneszánsz városházát is, a modern szökőkút és a pestisoszlop mellett.

További információ
Plzeňský Prazdroj sörfőzde Pilsenben
Plzeňský Prazdroj sörfőzde Pilsenben
Konstantinbad
Konstantinbad
Marienbad
Marienbad