A Pec pod Sněžkou-ban található Pension Relax remek kiindulópontként szolgál a Cseh Óriás-hegység minden szépségének felfedezéséhez, hiszen a szálláshely olyan csodálatos látnivalók közelében fekszik, mint a híres Lombkorona örvény, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a káprázatos Óriás-hegység Nemzeti Parkra. A kalandozásokhoz a kiadós félpanziós ellátás biztosít majd kellő energiát. Ha pedig szórakozni szeretne, tesztelje ügyességét bowlingozás közben, és ne feledkezzen el az üdvözlőital megkóstolásáról sem.

A Travelking által ellenőrizve

“A Pension Relax ideális szálláshely, ha szeretné felfedezni a Cseh Óriás-hegység minden szépségét, nem véletlen, hogy mi is igazán jól éreztük magunkat itt. A szobánk kényelmes és tiszta, az ételek kiválóak és a személyzet pedig nagyon kedves volt. Mindezt a privát wellnessrészleg pezsgőfürdője és szaunája tette tökéletessé. Különösen a Sněžka megmászása után jött jól, hogy elfáradt végtagjainkat a wellnessrészleg melegében nyújtóztathattuk ki. De a Sněžkán kívül is számos látnivaló várja az utazókat a környéken, így érdemes több napra tervezni a tartózkodást. ”

Zuzana Andělová - Ügyfélszolgálat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-7 2022

A szálláshelyről

A Pension Relax a festői hegyvidéki üdülőhelyen, Pec pod Sněžkou-ban, a Sněžka-hegy lábánál található. A modernül berendezett panzióban eltöltött idő alatt kipihenheti a mindennapok fáradalmait. De a programokban sem lesz hiány, hiszen a környéken számos gyönyörű kirándulóhely és érdekes látnivaló várja a turistákat, köztük a Relax Park (2,6 km), ahol egy bobpályán és más programokon szórakozhat.

A természetjárók mindenképpen keressék fel a Javorská cesta-t (2,2 km), a Vavrinec vízeséseket (3,3 km) vagy a Velké Tippeltovy kunyhókat (6,1 km) - a népi építészet egyik legjobban megőrzött emlékeit. Majd folytassa útját az 1863-ban épült Aichelburgi erdei kastély (3,7 km) vagy a Černohorské vízesések (7,5 km) felé. Ne hagyja ki a gyönyörű Chernohorské tőzegláp (7,6 km) vagy a híres Lombkorona ösvény (13,5 km) meglátogatását sem.

Télen ne hagyja otthon a síléceket, mert legközelebbi síközpont, a Skiport Velká Úpa mindössze 350 m-re üzemel a szálláshelytől. A 2,4 km hosszú sípályán akár az extrém síelés kedvelői is jól érezhetik magukat. Ezen kívül a híres Skiareál Pec pod Sněžkou (2,5 km)autóval néhány perc alatt elérhető. Ha pedig inkább szánkózni szeret akkor a legjobb ha a Černý důl (18 km) és Černá hora (12,5 km) síközpontok mellett teszi le a voksát. Ha viszont nem okoz problémát kicsit messzebb utaznia, akkor a Spindlerův Mlýn síközpont (44 km) pályáit ajánljuk, amiket autóval körülbelül háromnegyed óra alatt kereshet fel.

Hol fogok aludni?

Szállását egy kényelmesen berendezett, hangulatos szobában foglalhatja el, ami LCD TV-vel, WiFi hozzáféréssel, valamint zuhanyzóval és piperecikkekkel ellátott saját fürdőszobával rendelkezik. A legtöbb szoba pótágyazható, néhányból pedig gyönyörű kilátás nyílik a folyóra.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A vendégház modern berendezésű éttermében meleg és hideg italokat, leveseket, készételeket és hamburgereket fogyaszthat. Nyáron a kültéri kertben, hűvösebb napokon pedig a bárpultnál üldögélhet egy csésze kávé vagy egy pohár fűszeres ital mellett kedvére.

Hol kapcsolódhatok ki?

Ahogy a neve is mutatja, a vendégház saját wellnessrészleggel rendelkezik, ahol minden gondja hamar elpárolog majd. A kikapcsolódásról buborékmasszázsra is alkalmas pezsgőfürdő és a finn szauna gondoskodik.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha szórakozni szeretne, akkor próbálja ki a közvetlenül a vendégházban található 2 bowlingpálya egyikét. Ezen kívül elektromos kerékpár kölcsönzésre is lesz lehetősége.

Pension Relax

Pension Relax

Pec pod Sněžkou – Velká Úpa 140 , Pec pod Sněžkou
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Hoffmann Relax s.r.o. Cégjegyzékszám: 06739857


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
200 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 200 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Kerékpártároló
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Előadóterem
Baby barát
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,4 km
Busz megálló
20 m
Aquapark
21 km
Sípálya
0,4 km
Sífutás
0,2 km

Utazási tippek

Lombkorona ösvény az Óriás-hegységben

Lombkorona ösvény az Óriás-hegységben Utazási tipp

A 45 méter magas, fából készült kilátóról lélegzetelállító kilátást nyílik a káprázatos Óriás-hegység Nemzeti Parkra. A kilátó csúcsáról szinte madártávlatból csodálhatja meg a környező erdőket. A kilátótornyon kívül felfedezheti az 1 300 méter hosszú, erdőn átszelő tanösvényt is, amely bemutatja a hely gazdag állat- és növényvilágát. A lombkorona ösvény az év minden napján nyitva áll, december 24.-ét kivéve.

További információ
Mumlavský vízesés
Mumlavský vízesés
Špindlerův Mlýn élményfürdő
Špindlerův Mlýn élményfürdő
Špindlerův Mlýn
Špindlerův Mlýn