Kiránduljon az Óriás-hegységen, és szálljon meg a Hotel U Supa ***-ban, Harrachovban. A szálloda kiváló kiindulópont a túrázók és kerékpárosok számára. Az utalványunk tartalmazza a finom svédasztalos reggelit és a kétfogásos vacsorát. Emellett 20% kedvezményt kap a masszázsra és az italokra. A szállás a legkisebb vendégekre is gondolt, hiszen játszótérrel és játszótérrel várja a gyerekeket.

A szálláshelyről

A Hotel U Supa *** a népszerű üdülőhely, Harrachov csendes külterületén található. Utazzon ide és élvezze az aktív pihenést az Óriás-hegység szívében. egy hagyományos hegyvidékii faházban.

A szálloda közvetlen közelében kijelölt túraútvonalak vezetnek a népszerű úti célokhoz. Látogasson el például a Mumlava-vízeséshez (2,8 km), a Labe-forráshoz (11 km),vagy a Stepanek-kilátóhoz (8,3 km), ahonnan gyönyörködhet a panorámában. Gyermekekkel vagy babakocsival a Včelí tanösvényt (3,5 km) vagy a Liščí tanösvényt, ajánljuk, amely 200 m hosszú és kisebb gyermekek számára is járható.

Ha a nagyobb kihívást jelentő túrázást kedveli, mássza meg az Óriás-hegység (Krkonoše) egyik csúcsát, például a Plešivec (7,6 km), Medvědín (14 km) vagy akár a Sněžka (27 km) csúcsokat. Közvetlenül a szálloda mellett található a Certova hora, amelynek tetején egy étterem is található panorámás kilátással. Ide gyalogosan egy 3,5 km hosszú túraútvonalon vagy akár felvonóval is feljuthat.

Ha belátogat Harrachovba, nem fog unatkozni. Itt meglátogathatja a Siklóközpont és bobpályát (1 km), az üvegmúzeumot (800 m), a Símúzeumot (1,5 km) és a Zákoutí strandot (1,4 km), is, ahol a forró nyári napokon hűsölhet.

A Harrach síterep a különböző téli sportok szerelmeseinek híres paradicsoma. A 6 sífelvonó működik a 7 sípályán, melyek mellett ugrósánc és sífutópálya is található. A Síközpont Rokytnice nad Jizerou (14 km) vagy a népszerű Sklářská Poruba síközpont a határ lengyel oldalán várja a síelőket.

Hol fogok aludni?

Szállása a 13 hangulatos és egyszerűen berendezett két- és négyágyas szoba egyikében, vagy egy családi szobában lesz, amely utóbbi két hálószobát foglal magába, így akár öt fő befogadására alkalmas. Minden szobához privát fürdőszoba tartozik, és a kényelmi szolgáltatások közé tartozik a TV és a WiFi hozzáférés.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda kellemes étteremmel, terasszal és bárral rendelkezik, ahol kellemes, házias ételeket fogyaszthat.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egy a h hegyekben töltött nap után pihenjen a szálloda szaunájában, vagy kényeztesse magát egy professzionális masszázzsal.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek biztosan élvezni fogják a játszóteret vagy a beltéri gyereksarok játékait.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Jó idő esetén a kertben használhatja a kültéri grillsütőt. A sportos vendégek számára a szálloda hegyi kerékpárkölcsönzést és egy többfunkciós szabadtéri játszóteret kínál röplabdázásra és tollaslabdázásra. A szállodában található egy Insportline vibrációs gép is. Télen a szálloda szívesen biztosít Önnek sí- vagy snowboardoktatót.

Hotel U Supa ***

Hotel U Supa ***

Harrachov 346 , Harrachov
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
HOTEL Harrachov s.r.o. Cégjegyzékszám: 03623092


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
250 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 100 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Baby barát
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,6 km
Busz megálló
0,3 km
Sípálya
0,5 km

Utazási tippek

Harrachov

Harrachov Utazási tipp

Harrachov az Óriás-hegység nyugati részének kulturális és sportközpontja, ahol meglátogathatja Csehország egyik legrégebbi üveggyárát, a Novosadot, vagy az 1 000 méter hosszú bobpályát. Harrachov a síugróversenyek ismert helyszíne is, télen ideális feltételeket kínál a sífutóknak, nyáron pedig a túrázók fedezhetik fel mesés vidékét Az Ördöghegyre vezető drótkötélpálya egész évben nyitva van.

Mit érdemes megnézni Harrachovban?

  • Harrachovi síugrósáncok
  • Símúzeum
  • Üveggyár és üvegmúzeum
  • Bányászati Múzeum a bányaalagút bejárásával
  • Šindelka kiállítás
  • Szent Erzsébet kápolna
  • Szent Vencel-templom
  • Nový Svět tanya
További információ
Mumlavský vízesés
Mumlavský vízesés
Elba forrás
Elba forrás
Sněžka
Sněžka