Meneküljön a mindennapi nyüzsgés elől egy wellness-üdüléssel a Nowy Zdroj Egészség- és Relaxációs Központban, ahol félpanziós ellátás, korlátlan medence-, pezsgőfürdő- és szaunahasználat, valamint akár 10 tetszés szerinti SPA kezelés várja Önt. Próbálja ki az inhalációt vagy a terápiás pakolást.

A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda újépítésű, sok szobával és egy nagy étteremmel rendelkezik. Nagyon jó minőségű és finom ételeket kóstolhattunk itt. Szerintem érdemes felkelni és korábban érkezni a reggelire/vacsorára, így nagyobb választékból válogathatunk. A szobák igazán nagyok és szépen berendezettek.”

Nikola Průdková - Pénzügyi csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-7 2018

A szálláshelyről

A Hotel Nowy Zdroj a lengyelországi Polanica-Zdrój fürdővárosban található, a Bystřice és a Stolowe-hegység lábánál, mindössze 17 km-re a cseh határtól.

A szállodától szó szerint csupán néhány lépésre található a gyönyörű fürdőpark, fürdőépületekkel, köztük az 1906-ban épült Wielka Pieniawa szanatóriummal. A parkban egy festői fedett sétány, egy fénykút és egy pavilon is található.

A környező régió számos túra- és kerékpárútvonalon fedezhető fel. Népszerű kirándulóhelyek közé tartozik a Lesní skála kastély (17 km), a Pekel-völgy (4 km), vagy a közeli Duszniki Zdrój (10 km) fürdővárosban található Papírmúzeum.

A népszerű Ski Zieleniec síközpont is csak 20 km-re található.

Hol fogok aludni?

A Standard kétágyas szoba (22 m²) privát fürdőszobával, wifivel, telefonnal, vízforralóval és hajszárítóval felszerelt. A szoba emellett erkéllyel is rendelkezik.

A Deluxe kétágyas szoba (22 m²) modern berendezéssel és olyan kényelmi szolgáltatásokkal rendelkezik, mint a TV, WiFi-kapcsolat, minibár, széf, valamint tea- és kávészett. A privát fürdőszobában a WC és a zuhanyzó mellett papucs, fürdőköpeny és piperecikk-készlet is található. A szobához terasz vagy erkély is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda kellemes étterme minőségi helyi alapanyagokból készült regionális ételek széles választékát kínálja. Bőséges büféreggelit és svédasztalos vacsorát fogyaszthat. Kérésre szívesen készítenek ételeket vegetáriánusok, cukorbetegek és cöliákiások számára is. Emellett a hotelben 2 kávézó is várja a vendégeket italok és házi készítésű desszertek széles választékával.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellnessrészlege kellemes medencékkel, pezsgőfürdővel és szaunával gondoskodik a test és a lélek harmóniájáról. A szálloda kiterjedt gyógyászati központtal is rendelkezik, ahol számos kezelést, például fizioterápiát, egészségügyi és relaxációs masszázst és még sok mást kínálnak szakemberek irányításával. Emellett szépségápolási kezeléseket is igénybe vehet.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda egy fitneszteremmel is rendelkezik.

Hotel Nowy Zdroj

Hotel Nowy Zdroj

Zdrojowa 34a , Polanica-Zdrój
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Miroslaw Palbow Cégjegyzékszám: 230516949


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
16 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 6 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Fitness
Hajszárító
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,6 km
Távolság a fürdőtől
0,5 km
Busz megálló
0,9 km
Sípálya
19 km
Sífutás
12 km

Utazási tippek

Polanica-Zdrój

Polanica-Zdrój Utazási tipp

Fedezze fel Polanica-Zdrój fürdővárosát és tegyen egy kellemes sétát a gyönyörű virágágyásokkal és mesés szökőkutakkal teli békés parkban és pihenjen meg a romantikus pavilonoknál. A helyi fürdő építészetét a német házak ihlették, a parkban óriási sakk-készletek is találhatók, így nem véletlen, hogy 1963 óta minden évben itt rendezik meg a legszórakoztatóbb sakkversenyt. A fürdőváros híres a gyógyító forrásairól, amelyek szív-, gyomor- és mozgásszervi megbetegedések kezelésére szolgálnak.

Mit érdemes megnézni, ha ellátogat a fürdővárosba?

  • Duszniki Zdrój - Papírmúzeum
  • Table Mountains Nemzeti Park
  • Kłodzko történelmi központja
  • Gorálka bobpálya

Polanica-Zdrój természeti látnivalóit a kijelölt túra- és kerékpárutaknak köszönhetően fedezheti fel.

További információ
Ladek-Zdroj
Ladek-Zdroj
Kudowa Zdrój
Kudowa Zdrój
Kudowa-Zdrój Aquapark
Kudowa-Zdrój Aquapark