Egy aktív kikapcsolást tervez az Alacsony-Tátrában? A Hotel Totem *** a Csertovicei hágón, a Gyömbér-csúcs lábánál várja a kirándulókat. Élvezze az ízletes félpanziós ellátást, pihenjen a szaunában vagy a pezsgőfürdőben és fedezze fel a Tátra legszebb látnivalóit.

A szálláshelyről

A Hotel Totem az Alacsony-Tátrában található, a vonulat legmagasabb csúcsa, a GYömbér (szlovákul Ďumbier) közelében. A csodálatos Čertovicai hágó (Ördöglakodalma-hágó) természeti környezetében egész évben az aktív szórakozás központjában találja magát. Itt nem fog unatkozni, és a szálloda wellness részlege melegen várja Önt, amikor visszatér a hegyekből.

Az 1232 m magasan fekvő nyereg az Alacsony-Tátrát szeli át és számos túraútvonal vezet innen. A téli szórakozást a Čertovica síközpont (170 m) biztosítja 7 különböző nehézségi szintű sípályával, amelyek különösen a gyermekes családok számára ideálisak. A távolabbi síterepekre érdemes ellátogatni Jasná pályarendszert (49 km), amely Szlovákia legnagyobb sípálya rendszere összesen 44 km sípályával.

A környéken több mint elegendő lehetőség van a túrázásra. A tapasztalt hegymászók megmászhatják az Alacsony-Tátra legmagasabb csúcsát, a Gyömbért (11 km) vagy a harmadik legmagasabbat, a Chopokot (26 km) . Ha szeretné felfedezni a rejtélyes földalatti világot látogasson el a Halott denevérek barlangjába (26 km).

A szálláshelytől csupán fél óra alatt autóútra található a bűbájos Liptószentmiklóst (38 km), ahol nyáron akár a Liptovská Mara víztározóban is csobbanhat.

Hol fogok aludni?

A hegyvidéki stílusban berendezett, hangulatos szobák egyikében nyugodtan hajthatja álomra a fejét. A természet ihlette belső térben a fa játssza a főszerepet, a bútorok pedig praktikusak és funkcionálisak.

Minden szobához privát fürdőszoba tartozik WC-vel és zuhanyzóval. Természetesen ingyenes wifi is rendelkezésre áll. A szállás ablakaiból gyönyörű kilátás nyílik a hegyekre.

A következő szobatípusok közül választhat:

  • Romantikus szoba (2+0) - kétágyas szoba 2 egyszemélyes ággyal, amelyek egy franciaágyként lehet összetolni.

  • Családi szoba 1 (2+1) - családi szoba 3 fő részére, 3 egyszemélyes ággyal.

  • Maisonette szoba (2+2 ) - kényelmes kétágyas szoba az egész család számára. A földszinten 2 egyszemélyes ágy található, amelyek összetolhatóak. Az emeleten 2 különálló ágy található.

  • Maisonette szoba (2+4) - a duplex szoba második változata ugyanolyan elrendezésű szobákkal rendelkezik, de lehetőség van a kanapé 2 fő számára alkalmas pótággyá alakítására. A szoba így akár 6 fő számára is elegendő helyet biztosít.

  • Lakosztály 1 (2+4) - a lakosztály akár 6 fő befogadására is alkalmas. Két hálószobából és egy nappaliból áll. Mindkét hálószobában két egyszemélyes ágy található, a nappaliban pedig egy kanapé, amely 2 személy számára pótágyként is használható.

  • Családi szoba 16 (2+5) - tágas szoba, amely két hálószobából áll. Az első szobában 2 egyszemélyes ágy, a másodikban 2 emeletes ágy és 1 pótágy található. A családi szoba összesen 7 fő befogadására alkalmas.

  • Apartman 18 (2+6) - a legnagyobb befogadóképességű lehetőség (maximum 8 főig), két szobára és egy nappalira oszlik. Az első szobában 2 egyszemélyes ágy, a második szobában 2 egyszemélyes ágy és 2 pótágy található. A másik 2 vendég a nappaliban egy kanapéágyon kap helyet.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Nemcsak Ön lesz boldog a nyaraláson, hanem az ízlelőbimbói is. Kivételes ellátásban részesülhet a szálloda éttermében, ahol a vacsorát és svédasztalos reggelit felszolgálják. Az ízletes szlovák és nemzetközi konyha különlegességeit akár beltéren, akár a teraszon is élvezheti. Az étkezéshez bort, sört vagy üdítőt is fogyaszthatnak.

A nap végén a hotel stílusos bárjában, romantikus hangulat mellett, fatüzelésű kandalló lobogása kíséri a kedvenc italát. A nyári hónapokban használhatja a szabadtéri grillezőt is kipróbálhatja.

Hol kapcsolódhatok ki?

Miután visszatért egy túráról vagy egy sípályáról, megérdemel egy kis pihenést. Kényeztesse magát a finn szaunában. A meleg felfrissíti a nap folyamán keményen megdolgozott elmét és testet. Ezután irány a pezsgőfürdő, ahol a masszázssugarak eloszlatják majd a stresszt.

A szálloda wellnessközpontjából tele energiával és erővel térhet vissza egy újabb hegyvidéki kalandra.

Hotel Totem ***

Hotel Totem ***

Čertovica 75 , Jarabá
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
ABZA s. r. o. Cégjegyzékszám: 55447881


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Ingyenes
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Gyerek sarok
Sítároló
Wellness

A szálláshely környéke

Busz megálló
0,1 km
Sípálya
0,2 km

Utazási tippek

Alacsony-Tátra

Alacsony-Tátra Utazási tipp

Az Alacsony-Tátra kiváló választás a túrázás, síelés és fürdőzés szerelmeseinek. A nemzeti park központját a Déményfalvi-völgy képezi. A Tátrában kiváló lehetőség kinálkozik túrázásra, elegendő csak kiválasztani a megfelelő túraösvényt, vagy kerékpárutat. A legismertebb turista célok közé tartozik a Szentmáriai-víztározó, a Jánská Dolina, a turisták körében nagy hírnévnek örvendő hegycsúcs, a Chopok, vagy a legmagasabb csúcs, a Gyömbér. A Gyömbér megmászása nagyobb fizikai felkészültséget igényel. A Chopok - Ördöglakodalma-hágó szakasz is remek túrázási lehetőséget kínál, mely közben lélegzetelállító kilátás nyílik a környező völgyekre.

További információ
Gyömbér
Gyömbér
Holt denevérek barlangja
Holt denevérek barlangja
Tarzánie Tále Kalandpark
Tarzánie Tále Kalandpark