Csehország egyik leggyönyörűbb fürdővárosát Marienbadot a legjobban úgy tudja felfedezni, ha a városközpontban száll meg. A Grandhotel Nabokov **** ideális elhelyezkedéssel, gyönyörű szobákkal és két wellness-központtal várja vendégeit. A kiránduláshoz való energriáról a félpanziós ellátás gondoskodik, míg a nap végén egy kellemes masszázst is igénybe vehet.

A szálláshelyről

A Grandhotel Nabokov **** egy hét történelmi épületből álló komplexum Marienbad szívében. A klasszikus fürdőépítészetet modern dizájnnal és szolgáltatásokkal ötvöző környezetben a jól megérdemelt pihenés és felejthetetlen élmény várja Önt.

A Nagy oszlopcsarnok (200 m) csupán néhány perc alatt elérhető a szállodától. A cseh gyógyfürdők eme egyedülálló történelmi emlékművénél olyan gyógyforrásokat kóstolhat meg, mint a Křížový (200 m), a Rudolf vagy a Karoliná (500 m). Itt található a fürdőváros fő nevezetessége is - az Éneklő szökőkút. Az egész régió egyik leglátogatottabb látványossága a Bohemium Miniatűr Park (3 km), ahol Csehország leghíresebb épületeinek részletes makettjeit tekintheti meg. A fürdővárosra nyíló gyönyörű kilátásért látogasson el a Mescéry-kilátóhoz (800 m) vagy a Hamelik-kilátóhoz (1,6 km). Egy másik népszerű úti cél a Loket kastély (30 km).

A természeti szépségeket akár gyalog vagy kerékpárral is felfedezheti. Ellátogathat például a Kladská vadászkastélyhoz (6 km), amely a Slavkovský les tájvédelmi körzet legértékesebb területének szívében fekszik. Egy másik népszerű úticél a Kladský tó (7 km), amely körül egy tanösvény is vezet. Télen a Mariánka síterepen (1 km) próbálhatja ki magát.

Hol fogok aludni?

A hotelben többféle szobatípus közül választhat.

A Comfort kétágyas szoba (20-27 m²) elegáns olasz bútorokkal van berendezve. A privát fürdőszoba mellett LED TV, WiFi kapcsolat, széf, minibár, telefon, valamint tea- és kávékészlet áll a vendégek rendelkezésére.

A Superior szobák tágasabbak (28-34 m²), és egy íróasztal is helyet kapott bennük. A fogyatékkal élő vendégek számára alkalmas,akadálymentesített szobák is ebbe a kategóriába tartoznak.

A Junior lakosztályok (37-53 m²) a franciaágyon kívül egy ülősarokkal és egy kényelmes kanapéággyal is rendelkezne, valamint bizonyos szobákban légkondicionáló is elérhető.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében nem csak tökéletes gasztronómiai élményben lehet része, hanem a fürdőparkra nyíló lenyűgöző kilátásban is. Minden reggel büféreggeli várja Önt, tele finomságokkal, amelyeket kedvére elfogyaszthat. A vacsorák szintén svédasztalos formában kerülnek felszolgálásra. A vendégeket lobby bár és Lolita Café is várja, ahol finom házi készítésű desszerteket kínálnak.

Hol kapcsolódhatok ki?

Az Aglaja wellness központban testileg és lelkileg is felfrissülhet. Élvezze a beltéri medence és a szaunavilág kínálatát. Próbálja ki a gyógynövényes, finn vagy az infraszaunát, pihenjen a gőzfőürdőben, vagy a sóbarlangban. Emellett szolárium, fitneszközpont és szépségszalon is várja. Természetesen a professzionális masszázsok, fürdők, pakolások és egyéb terápiás kezelések sem hiányozhatnak a wellness kínálatából.

A hotel gyógyklinikáján a hagyományos természetes gyógyforrások vízét - az ásványvizeket és tőzegpakolásokat is széles körben használják.

Érdemes megemlíteni, hogy közvetlenül a szállodában található egy gyógyforrás, melynek vízét fürdőkhöz, inhalációkhoz és ivókúrákhoz is használják.

Grandhotel Nabokov ****

Grandhotel Nabokov ****

Ibsenova 183/3 , Mariánské Lázně
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
HOTELIS s.r.o. Cégjegyzékszám: 09365508


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
300 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 175 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Fitness
Minibár
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Busz megálló
0,1 km
Sípálya
1 km
Sífutás
1 km

Utazási tippek

Marienbad

Marienbad Utazási tipp

Marienbad fürdővárosban parkok, collonádok, gyönyörű építészeti művek, számtalan kultúrális program és elsősorban több tíz gyógyvízforrás collonade várja, hogy felfedezze. A legismertebb közülük a Ferdinand forrás, amely az elsőszámú kezelésekre használt forrás a gyógyfürdőben, további források még például a Lesní és az Ambrož. Ivókúrákra a Křížový, Karolinin és a Rudolf források az alkalmasak. Marienbad már a régi időkben is nagy közkedveltségnek örvendett a hírességek és a nemesség körében. A leghíresebb látogatók közé tartozik VII. Eduárd brit király, vagy a világhírű J. W. Goethe. Jelenleg a második legnagyobb fürdőváros Csehországban.

Melyek a város legékesebb kincsei?

  • Éneklő szökőkút
  • A fürdő fő collonádja (Maxim Gorký kollonádja)
  • Ferdinand forrás kolonnádja

Látogasson el a Boheminium Parkba is, ahol a cseh emlékművek miniatúráit csodálhatja meg. Kellemes sétát ígérnek a Sziklakert gyümölcsös (Skalníkovy sady), a Lesní forrás parkja, vagy a Királyi út (Královská cesta).

A városon kívül remek kirándulási lehetőségnek ígérkezik Loket vára, vagy a Bečov nad Teplou várkastély, ahol Szent Mór relikviáit őrzik.

További információ
Maxima Gorkij collonade
Maxima Gorkij collonade
Római fürdők Marienbad-ban
Római fürdők Marienbad-ban
Éneklő szökőkút
Éneklő szökőkút