Kényeztesse magát a 4*-os St. Lukas Medical & SPA szállodában a lengyelországi Swieradów-Zdrój fürdővárosban. Élvezze a kerékpárutak közelségét, a félpanziós ellátást, a fedett medencével, pezsgőfürdővel és szaunával felszerelt wellness-részleget, amely korlátlanul a rendelkezésére áll. A hab a tortán a SPA kezelések lesznek, mint például a masszázs, vagy az inhaláció.

A szálláshelyről

A St. Lukas Medical & SPA **** szálloda a lengyelországi S wieradów-Zdrój fürdővárosban, a Jizera-hegység lengyel oldalán található. Ez a hely minden évszakban tökéletes a zavartalan kikapcsolódáshoz és az aktív pihenéshez. A település szíve a fürdőpark és a fürdőház a 45 m magas toronnyal. A helyi 80 m hosszú kolonnád a leghosszabb vörösfenyő oszlopsor Sziléziában. További vízi élményekért az egész évben nyitva tartó aquapark (2,5 km) is elérhető, ahol több medencével és vízi attrakcióval várják a látogatókat.

A környéken kiterjedt túra- és kerékpárút-hálózat található. Hódítsa meg a Czerniawska Kopa (6 km) tetején lévő kilátótornyot, ahonnan mesés panorámában lesz része. A Jizera-hegység (5 km) gyalog, kerékpárral vagy drótkötélpályával is megmászható. A népszerű SKI&SUN Świeradów Zdrój Síközpont 800 m-re található a szállástól. Télen 2,5 km hosszú sípálya és 10 km sífutópálya, nyáron pedig 720 m hosszú bobpálya várja a vendégeket.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kellemes pasztellszínekkel és stílusos bútorokkal berendezett kétágyas szobában lesz. A szoba felszereltségéhez műholdas TV, hűtőszekrény, telefon és privát fürdőszoba tartozik zuhanyzóval. Ezen kívül puha fürdőköpeny is található a szobában.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme regionális és nemzetközi specialitásokat kínál a kivételes gasztronómiai élmény érdekében. Üldögéljen a teraszon, miközben egy csésze kávét szürcsölget, szezonban pedig a grillezett specialitásokat is megkóstolhatja. A lobby bárban kedvenc kevert itala, kávé válogatás és finom házi desszertek várják.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda jól felszerelt wellness-részlegén egy beltéri medence és pezsgőfürdő várja, hogy teste és lelke is feltöltődhessen. Melegedjen fel a finn és infraszaunában. A kényeztetéseket fokozhatja a különböző masszázsok és terápiás vagy kozmetikai kezelések igénybevételével.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha szeretne aktív maradni a nyaralása alatt, örülni fog a jól felszerelt fitneszteremnek.

St. Lukas Medical & SPA ****

St. Lukas Medical & SPA ****

H. Sienkiewicza 21 , Świeradów-Zdrój
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Transgarniczne Centrum Medyczne sp. z o.o. Cégjegyzékszám: 361984815


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Parkolás 7 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Sítároló
Fitness
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,2 km
Busz megálló
0,4 km
Sípálya
1 km
Sífutás
0,8 km

Utazási tippek

Ski & Sun Świeradów Zdrój

Ski & Sun Świeradów Zdrój Utazási tipp

Nyáron túrázás és kerékpározás a gyönyörű természet közepén, télen síelés és sífutás - ez a Ski & Sun Świeradów Zdrój. Ez Lengyelország egy kisebb síterepe, melynek legmagasabb pontja 1060 méter. Mozgással teli szórakozás az egész család számára vár mindenkit, aki az aktív pihenést részesíti előnyben. A felvonó kényelmesen felviszi Önt oda, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a lengyel hegyvidéki tájra.

Cieplicei-i termálfürdő
Cieplicei-i termálfürdő
Szklarska Poreba Dínópark
Szklarska Poreba Dínópark
Szklarki vízesés
Szklarki vízesés