Élvezze álmai wellness üdülését a Lengyel Óriás-hegységben található festői Szklarska Poreba városában, ahonnan rövid sétával elérhetők a közeli gyönyörű vízesések, a kastélyok és más látnivalók is. A Hotel Biathlon Jakuszyce *** bőséges félpanziós ellátással, wellnesszel, fitneszteremmel, üdvözlő itallal és desszerttel várja Önt. Ráadásul itt a gyermekek 6 éves korig ingyenesen szállhatnak meg.

A Travelking által ellenőrizve

“Ez volt az első alkalom, hogy a lengyel Óriás-hegységben jártam és biztosan mondhatom, hogy nem utoljára. A Hotel Biathlon Sport & Spa *** -ban való pihenés a legjobb döntés volt. A hangulatos, hegyvidéki stílusú szobáival teljesen lenyűgözött bennünket. A modern wellnessben a szaunákkal és a pezsgőfürdőben csodásan kipihentük magunkat, valamint a bőséges félpanziós ellátás alatt is teljesen feltöltődtünk energiával. A környék tele van természeti és kulturális látnivalókkal, amelyeket érdemes megnézni. Mindenképp ajánlom a Megváltónk Hegyi Templom és a Vadvízesés megtekintését is . ”

Martin Dittert - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-10 2022

A szálláshelyről

Fedezze fel mi mindent tartogat az Ön számára is a Lengyel Jizera-hegység és a Lengyel Óriás-hegység. Foglaljon szállást a Hotel Biathlon Sport & Spa *** -ban ami festői Jakuszyce faluban található, mindössze 1,5 kilométerre a Lengyelország és Csehország között húzódó határtól közötti határátkelőtől így, Ön mint a két ország természeti kincseit feldezheti

Számos remek célpont kínálkozik a közelben ha egy kellemes sétára indulna. Vegye az irányt például a Városi park felé ami csupán 260 méterre található a szállodától. De nincsenek sokkal messzebb az impozáns Babinec sziklák (2,7 km) sem. Ezen felül tehet egy rövid kirándulást a szomszédos Sklářská Porubaba (7 km)is, ahol a Trollandia kötélpark, az Esplanade vidámpark és más látnivalók várják. És ne felejtse el elhozni a kerékpárját sem, hiszen a környéket számtalan kerékpárút keresztezi.

A téli sportok szerelmesei pedig bizonyára érzékelik majd, hogy mindössze 1,4 km-re fekszik Polana Jakuszyce sífutópályakomplexum, és nem kell sokkal többet utazni ahhoz sem, hogy a Szklarska Poreba Szrenica síterület (10 km) lejtőin csúszhasson le. Ha pedig nem bánja, hogy Csehország felé is tesz egy kis kitérőt, akkor az 5 km-re található a Hilbert Síközpont is tárt karokkal várja, de 20 km-en belül pedig számos más síterep felkereshető.

Hol fogok aludni?

Szállását a szálloda 120 rusztikus hegyvidéki stílusban berendezett szobájának egyikében foglalhatja el. A kényelmes Komfort szobákban franciaágyat vagy két különálló ágyat, WiFi-csatlakozást, TV-t, valamint zuhanyzóval és piperecikkekkel felszerelt fürdőszobát talál majd. Felár ellenében pedig választhatja a tágasabb és kényelmesebb Deluxe szobákat is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálláshely hangulatos, kandallós éttermében hagyományos lengyel és nemzetközi fogásokat fogyaszthatnak el a vendégek. Minden étel friss, helyi és kiváló minőségű alapanyagokból készül.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellnessközpontjában a finn- vagy a gőzszaunában relaxálhat, hogy teste és lelke harmóniába kerüljön. Ráadásul egy nagyszerű masszázzsal is kényeztetheti magát, ami után biztosan úgy érzi majd szinte újjászületett.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbek pedig imádni fogják a gyereksarkot, ami közvetlenül a szállodában található, így még rossz időben sem fognak unatkozni.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Egy tárolóhelyiség is rendelkezésre áll a sílécek és egyéb sporteszközök számára.

Hotel Biathlon Sport & Spa ***

Hotel Biathlon Sport & Spa ***

Jakuszyce 7 , Szklarska Poręba
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Biathlon Sport & Spa Sp. z o.o. Sp.k. Cégjegyzékszám: 363233378


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
11 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 6 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
6,4 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
12,8 km
Sípálya
4,4 km
Sífutás
1,4 km

Utazási tippek

Óriás-hegység Nemzeti Park

Óriás-hegység Nemzeti Park Utazási tipp

Csehország egyik legszebb térségét 1963. május 17.-én nyilvánították nemzeti parkká. A túraösvények és kerékpárutak végeláthatatlan sora a gyakorlott sportolók és a kényelmes séták után vágyakozók igényeit is teljesen kielégítik. A helyi turistaközpontok kultúrális eseményei remek lehetőséget adnak végtagjai kinyújtóztatására. Legyen szó bármiről, az Óriás-hegység egy remek hely a kiránduláshoz. Élvezze a friss levegőt és a nyugalom, illetve a szórakozás kellemes pillanatait.

Az Óriás-hegység nevezetességei:

  • Csehország legmagasabb hegye a Sněžka
  • Mumlavský vízesés (Mumlavský vodopád)
  • Lombkorona ösvény az Óriás-hegységben (Stezka korunami stromů Krkonoše)
  • Ne hagyja ki a Feketehegyi tőzeglápot (Černohorské rašeliniště), a Jilemnicében található múzeumot, az Elba folyó forrásának felfedezését, vagy az Elba vízesést sem

Az Óriás-hegység legérdekesebb városai közé tartozik Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou, vagy Rokytnice nad Jizerou. Janské Lázně városában megtekintheti a helyi kolonnádot, vagy felszállhat a Fekete hegyre (Černá hora) tartó felvonóra. Harrachovban látogassa meg az üveg múzeumot, Špindlerův Mlýn városában pedig pihenjen egy jót az élményfürdőben.

További információ
Szklarki vízesés
Szklarki vízesés
Szklarska Poreba Dínópark
Szklarska Poreba Dínópark
Sklářská Poruba városa
Sklářská Poruba városa